Anti slip coating producten van Staandwerk

Een bedrijfsongeluk zit een klein hoekje, vooral als er bij u veel gelopen wordt over de werkvloer. Wat een onschuldige uitglijder lijkt, kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid. Niet alleen is het gevaarlijk voor uw medewerkers, maar ook voor de apparatuur op de werkvloer. Daarnaast ontregelt een uitglijder de hele werkomgeving en vermindert uw productiviteit. En u wilt natuurlijk niet dat uw werknemers bang worden voor een uitglijder. Allemaal belangrijke redenen om bezig te gaan met de gladde ruimtes in uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan houten vloerelementen buiten die glad worden als het regent. Maar ook aan gladde vloeren binnen, of het nou hout, beton of een ander materiaal is. Al deze plekken zijn potentiele gevaren en moeten daarom aangepakt worden. kijk daarom snel op http://www.staandwerk.nl/anti-slip-coating/.

Oplossing voor een gladde houten vloer: anti slip coating

Het is dus van groot belang dat u zorgt voor een veilige werksituatie en een goede anti slip coating kan daarbij helpen. Een anti slip coating is de oplossing bij uitstek voor gladde houten vloeren en is makkelijk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw gladde houten vloerdelen gemakkelijk behandelen en voorkomen dat uw werknemers of klanten verast worden door gladheid. Staandwerk biedt daarom een zeer duurzame anti slip coating aan. Deze coating is geschikt voor houten vloeren en vloerdelen en is daarom perfect voor houten vloeren buiten die glad worden als ze nat zijn. Denk hierbij niet alleen aan regen, maar ook aan bijvoorbeeld vlonders die over een vijver geplaatst zijn of houten bruggen. Deze plekken worden vaak vergeten, maar worden sneller glad dan de meeste plekken. De anti slip coating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de coating ook te gebruiken is als uw houten vloer geverfd is en u de kleur wilt behouden. Maar natuurlijk is de anti slip coating ook te gebruiken als u uw houten vloerdelen wilt verven. Staandwerk biedt altijd de anti slip coating in het zwart aan, maar neemt u vooral contact op voor de verschillende kleuren die Staandwerk nog meer aanbiedt. Omdat deze coating in verschillende kleuren beschikbaar is opent dit verschillende mogelijkheden om de anti slip coating te gebruiken. Zo kunt u duidelijk aangeven waar de anti slip coating is aangebracht. Maar natuurlijk kunt u ook de coating als kleurelement gebruiken op uw houten vloer of houten vloerelement.

Kenmerken

De anti slip coating van Staandwerk heeft uitstekende kenmerken en is daarom een goede keus voor uw houten vloeren. Een overzicht van deze kenmerken:

 • een zeer hoge antislipwaarde
 • waterdampdoorlatend
 • slijtvast
 • milieuvriendelijk
 • watergedragen
 • eenvoudige verwerking
 • snelle droging
 • reukloos
 • uitstekende hechting
 • in meerdere kleuren leverbaar

Dus als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke, watergedragen anti slip coating dan is de anti slip coating van Staandwerk een uitstekende oplossing. Door de snelle droging en eenvoudige verwerking kunt u gemakkelijk en snel de coating aanbrengen. De uitstekende hechting betekent dat de coating zeer duurzaam is en minimaal onderhoud vereist. Daarnaast is de coating reukloos, dus zorgt het voor minimale verstoring in uw bedrijf. De zeer hoge antislipwaarde is waar de coating om bekend staat: u voelt duidelijk de grip en dat geeft een extra gevoel van veiligheid. Niet alleen bij u of uw medewerkers, maar ook bij uw klanten. Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor glijpartijen. Bij het bestellen van deze coating krijgt u een complete handleiding en de volgende producten die u nodig heeft voor het aanbrengen van de coating:

 • een emmer anti slip coating
 • de activator
 • een sealed bag kwartskorrels
 • een vachtrolletje
 • een product data sheet met handleiding
 • tape
 • handschoenen

Zo kunt u snel aan de slag met uw anti slip coating en heeft u alles gelijk in huis. Natuurlijk biedt Staandwerk ook ondersteuning bij het aanbrengen van de coating: neemt u hiervoor vooral contact op met Staandwerk. U kunt hier dan ook gelijk uw anti slip coating bestellen, zodat u snel uw vloeren veilig en slipvrij kan maken. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de anti slip coating aan te brengen. Voor het aanbrengen van de coating zijn de volgende weersomstandigheden nodig: een temperatuur rond de 15˚C, de juiste luchtvochtigheid en geen regen. Er zijn situaties waar deze omstandigheden niet mogelijk zijn, denk bijvoorbeeld aan steigers die bijna altijd nat zijn. Ook kan het zijn dat u snel een anti slip oplossing nodig heeft, maar dat u zich in een seizoen bevindt waar de juiste weersomstandigheden voor het aanbrengen niet te verwachten zijn. In de winter neemt vaak het slipgevaar toe, omdat de zon minder krachtig is en minder lang schijnt. Hierdoor drogen sommige plekken niet meer en zijn deze plekken een constant gevaar voor uitglijden. Een anti slip coating is dan niet altijd de beste oplossing, vooral als u snel een oplossing wilt. Voor deze gevallen biedt Staandwerk anti slip strips aan. Deze strips kunnen gemakkelijk worden geplaatst op risicoplekken, omdat ze worden bevestigd door middel van schroeven. Dit betekent dan ook dat ze gemakkelijk weer te verwijderen zijn, wat de anti slip strips zeer geschikt maakt voor een tijdelijke oplossing. De anti slip strips vormen dan ook een beperkte investering voor een zeer snelle risico vermindering. De anti slip strips zijn gemakkelijk te bewerken en te verkorten en zijn beschikbaar in zwart en beige. Dit maakt de strips goed zichtbaar, zodat het duidelijk is dat er extra grip is. Dit geeft een belangrijk extra gevoel van veiligheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn