Autobedrijf Almelo: Bennie Wilmink

Bent u op zoek naar een autobedrijf? Almelo en omgeving is bij u in de buurt? Heeft u bijvoorbeeld laatst schade gehad aan uw auto, of wilt u eigenlijk dat uw auto weer eens wordt nagekeken in een garage? Dan bent u bij Bennie Wilmink aan het juiste adres. Wij zijn een zeer bedreven en professioneel autobedrijf. Almelo is bovendien een van onze vestigingen, dus dat komt goed uit als u op zoek bent. U hoeft dan niet ver te reizen om uw eigen vertrouwde auto bij ons achter te laten. Hij is bij ons in goede handen, en dit is erg belangrijk bij een autobedrijf. Almelo is waar u woont of werkt? Zoek dan niet verder!

Wij zijn overigens niet alleen een garage waar u uw auto kunt laten repareren. Bij ons kunt u terecht voor al uw vervoerszaken. Of u nou een particulier bent die voor een dag een extra auto nodig heeft of een ondernemer die een geschikte bedrijfswagen zoekt voor zijn opkomende bedrijf. Bennie Wilmink heeft het allemaal als autobedrijf! Almelo en omstreken rijdt tegenwoordig in auto’s die verhuurd, gerepareerd of gekocht zijn bij ons, hebben wij van horen zeggen. Dus als u op zoek bent naar een nieuw autobedrijf, Almelo uw woonplaats is en u geweldige service nodig heeft: zoek dan niet langer. Wij bieden:

  • een auto kopen
  • een auto huren
  • een auto leasen
  • autoreparatie
  • onderhoud van uw auto
  • klein schade herstel
  • winterbanden verwisselen

Wij hebben vele modellen auto’s waar u uit kunt kiezen, mocht u op zoek zijn naar een nieuwe auto. Momenteel hebben wij verschillende acties lopen van de automerken Citroën, Mitsubishi en Suzuki. Dus grijp nu uw kans! U kunt natuurlijk eerst een proefrit maken voordat u het juiste besluit neemt, dat vinden wij heel normaal als autobedrijf. Almelo vanuit de auto is zeer aangenaam. Of als u op zoek bent naar die ene bedrijfswagen, omdat u meer laadruimte nodig heeft, dan hebben wij een uitgebreid assortiment voor u als bedrijf. Ook een auto huren voor korte tijd is mogelijk. Daarnaast kunt u bij Bennie Wilmink ook een gewone auto leasen. Wij bieden u deze service van harte als autobedrijf. Almelo is het gebied waarin u de auto nodig heeft? Wij maken voor u graag een leaseofferte, zodat u eens rustig een beslissing kunt nemen. En natuurlijk kunt u bij ons uitstekend terecht voor al uw reparaties, onderhoud en andere services aan uw wagen. Wij van Bennie Wilmink staan hierin zeer goed aangeschreven als autobedrijf. Almelo blijkt een uitstekende omgeving te zijn voor autobedrijven. Zo kunt u bij ons ook gelijk langskomen als u schadeherstel nodig heeft, maar dit niet heel groot is. Onze bedreven automonteurs zullen zo snel mogelijk met uw wagen aan de slag gaan en u krijgt een leenauto mee terug, mocht dit nodig zijn. Daarnaast zijn wij er ook voor het onderhoud van uw auto: de Apk-keuring kunt u bij ons laten doen. Maar ook de grote reparaties kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zullen u niet te veel laten betalen en leggen altijd precies uit wat er aan uw wagen gedaan is. Als laatste kunt u ook voor het verwisselen van uw winterbanden terecht bij ons autobedrijf. Almelo mag dan niet vaak sneeuw zien, toch is het belangrijk dat u deze elk seizoen verwisselt. Wij zijn dus van alle markten thuis en zien u binnenkort graag verschijnen!

U zoekt een autobedrijf? Almelo is waar u moet zijn

Zoals u kunt zien zijn wij een zeer uitgebreid autobedrijf. Almelo, daar kan ik toch geen goede garage vinden? Wij hopen niet dat u dit denkt, want niets is minder waar: ook automonteurs en verkopers zijn hier neergestreken. Het bedrijf van Bennie Wilmink is een plek van bezigheid en het gonst elke dag van de mensen, reparaties aan auto’s en gezelligheid. Als u eens contact wilt opnemen kunt u dit doen via benniewilmink.nl. Wacht niet langer en bel of email ons vandaag nog. Hier kunt u terecht voor al uw vragen. Als u al overtuigt bent van onze expertise en graag uw auto wil langs brengen voor onderhoud, dan begroeten wij u bij deze van harte als nieuwe klant bij ons autobedrijf. Almelo is ons thuis. Het eenvoudigst is als u een ‘werkplaatsafspraak’ maakt. U kunt een datum en tijd uitkiezen in de digitale agenda, aangeven welke werkzaamheden u graag gedaan wilt hebben en uw contact gegevens achterlaten. Voordat u met ons in zee gaat geven wij u dan een bevestiging van uw afspraak. Wat een eenvoud, toch? Want Bennie Wilmink wil graag klantgericht zijn als autobedrijf. Almelo is namelijk ons voornaamste bereik qua klanten en wij zijn van mening dat klantvriendelijkheid het beste visite kaartje is.

Speciale aanbieding voor bestaande klanten

Bent u al klant en hebt u een klantenpas van ons autobedrijf? Almelo is uw woonplaats? Dan hebben wij goed nieuws voor u: onze klantenpasactie is verlengd, wegens ongekend succes. Als u nu namelijk ruitschade heeft, dan krijgt u bij elke ruitreparatie nu een bioscoopbon cadeau. Wat zegt u? Wij zijn een leuk autobedrijf? Almelo is u goed bevallen om uw auto te repareren? Dit vinden wij alleen maar leuk om te horen natuurlijk. Op de website van Bennie Wilmink kunt u uw positieve ervaringen delen met toekomstige klanten! Wij hopen deze toekomstige klanten binnenkort te zien verschijnen bij ons. U kunt op ons rekenen als autobedrijf Almelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn