Bedrijfsauto verkopen? Binnen 24 uur alles geregeld!

Bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u om wat voor reden dan ook een bedrijfsauto verkopen? Lees dan verder in dit artikel. Hierin bespreken wij de diensten van een onderneming die zich specialiseert in het snel opkopen en weer verkopen van bedrijfswagens. Een bedrijfsauto verkopen kan soms noodzakelijk zijn. Misschien is het hoog tijd dat het wagenpark van uw bedrijf wordt vernieuwd. Of wellicht houdt uw onderneming spoedig op met bestaan, of is dit al gebeurd, bijvoorbeeld door een faillissement. Of misschien wilt u dit juist voorkomen door overbodige zaken van de hand te doen. Maar dit kan ook nodig zijn naar aanleiding van schade die een van uw werknemers of misschien uzelf heeft veroorzaakt aan de wagen, of als deze is afgekeurd en dus niet meer door u of uw medewerkers gebruikt kan worden. Kortom, een bedrijfsauto verkopen kan in allerlei verschillende situaties verstandig zijn. Het van de hand doen van een bedrijfswagen wordt door niet iedereen even gemakkelijk gevonden. De vraag naar zulke voertuigen is doorgaans wat kleiner dan die naar bijvoorbeeld personenauto’s. Dit betekent dat het soms lang kan duren voordat u een koper heeft gevonden. Bovendien is het niet altijd gemakkelijk om een koper te vinden voor een auto die schade heeft opgelopen. Daarom raden we u aan op zoek te gaan naar een tussenpersoon, of beter gezegd: een bedrijf dat de wagen(s) in kwestie in korte tijd van u opkoopt en deze vervolgens weer doorverkoopt aan het geschikte partij. Wilt u ook een bedrijfsauto verkopen? Dan is dit waarschijnlijk de snelste en vooral ook de eenvoudigste manier. Deze kan u veel kopzorgen besparen en u tegelijkertijd een fatsoenlijke vergoeding opleveren. Wilt u graag op deze manier uw bedrijfswagen van de hand doen, maar weet u niet bij welke partij u voor deze dienstverlening terecht kunt? Laat ons u dan voorzien van het volgende advies: breng eens een bezoek aan de volgende website: http://www.bedrijfsautoverkopen.org/. Hier vindt u namelijk een bedrijf dat zich precies heeft gespecialiseerd in het helpen van mensen door het opkopen van bedrijfswagens. Wat voor type bedrijfsauto u ook van de hand wilt doen, zij nemen deze graag van u over. Wilt u uw bedrijfsauto verkopen, maar alleen tegen een redelijk bedrag, dan bent u bij hen ook aan het juiste adres. Daarnaast heeft uw bedrijfswagen van de hand doen via dit bedrijf nog vele andere voordelen. Wilt u ook uw bedrijfsauto verkopen en bent u nieuwsgierig geworden naar deze voordelen? Lees dan vooral verder in de volgende paragraaf. Daar hebben wij deze een voor een voor u op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Snel uw bedrijfsauto verkopen – de voordelen op een rijtje

Zoals we hierboven al aangaven, kan een bedrijfsauto verkopen een goede manier zijn om wat extra inkomsten te vergaren als uw bedrijf in de financiële problemen is gekomen, of als dit opgehouden is te bestaan. Maar ook als uw bedrijfswagen schade heeft opgelopen of is afgekeurd kan de bedrijfsauto verkopen de beste keuze zijn. Het is natuurlijk mooi meegenomen als uw bedrijfsauto verkopen zo snel mogelijk kan verlopen en als u nog een redelijke vergoeding voor het voertuig terug kunt krijgen. Uw bedrijfsauto verkopen via bovengenoemde website is dan een heel goed idee. U kunt dan namelijk rekenen op de volgende voordelen:

  • Redelijke vergoeding
  • Ook beschadigde wagens
  • Vele merken en typen welkom
  • Ophaalservice, binnen 24 uur
  • Hulp bij het opzeggen verzekering
  • Wegenbelasting voor u opgezegd
  • Betrouwbare partner

Stel: uw wilt u bedrijfsauto verkopen en het liefst zo snel mogelijk, maar het lukt u niet er een goede koper voor te vinden. Dit kan veel frustratie opleveren. Dan is het gemakkelijk om contact op te nemen met het bedrijf achter www.bedrijfsautoverkopen.org. Bij hen kunt u erop rekenen dat u een nette prijs krijgt voor uw bedrijfswagen, in welke toestand deze zich ook bevindt. Zelfs beschadigde wagens zijn bij hen nog welkom, omdat zij ook zaken doen met autosloperijen. Verder maakt het weinig uit of u nu een transit bus van Ford of Hyundai, een Mercedes of een Mazda van de hand wilt doen. Met heel veel merken en typen bedrijfsvoertuigen kunt u bij deze dienstverlener terecht. Het mooie aan hun service is dat ze de wagen bij u komen ophalen. Dat is nog eens eenvoudig uw bedrijfsauto verkopen! Doorgaans kan deze al binnen 24 uur bij uw bedrijfsterrein of een ander adres afgehaald worden. u krijgt de vergoeding dan meteen overhandigd van de chauffeur, samen met een vrijwaringsbrief waarmee u uw autoverzekering kunt opzeggen. Gaat u uw bedrijfsauto verkopen, dan hoeft u hiervoor natuurlijk ook geen wegenbelasting meer te betalen. Dit bedrijf zorgt ervoor dat deze voor u wordt stopgezet. Doordat zij RDW erkend zijn, mag u erop rekenen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner.

Binnen 24 uur alles geregeld

Wilt u uw bedrijfsauto verkopen? Bezoek dan snel bovengenoemde website en plaats een telefoontje naar het bedrijf dat hierachter zit. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsauto verkopen snel en soepel verloopt, door u een goede prijs te geven voor de wagen, deze binnen 24 uur bij u te komen ophalen en u te helpen bij het opzeggen van de verzekering en het stopzetten van de wegenbelasting.  Dat scheelt u weer een hoop kopzorgen! We raden dus iedereen die bezig is met een bedrijfsauto verkopen of hier snel mee wil beginnen aan een bezoek te brengen aan www.bedrijfsautoverkopen.org.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn