Berg je spullen veilig op in een stevige magazijn bak

Een magazijn is pas een magazijn als je de nodige stellingen plaatst. Pas dan kun je pallets stallen en je kunt bijvoorbeeld de nodige magazijn bakken plaatsen. Voordat je dit doet is een magazijn niets anders dan een lege ruimte. Dus als je over een dergelijke lege ruimte beschikt en je wilt hier een magazijn van maken, dan kun je dat doen door allereerst de nodige stellingen te kopen. Je kunt immers wel een magazijn bak kopen of een kartonnen doos, maar zonder stellingen kun je die alleen maar op de grond plaatsen en dat komt de orde en overzichtelijkheid van het magazijn natuurlijk niet ten goede. Begin daarom met de stellingen. Het soort stellingen dat je nodig hebt hangt natuurlijk af van het soort artikelen dat je wilt stallen. Heb je materiaal op pallets, dan zijn palletstellingen natuurlijk perfect. Heb je klein materiaal, dan kun je beter kiezen voor legbordstellingen. Het voordeel van deze laatste soort stellingen is dat ze gemakkelijk zijn uit te breiden. Je kunt dus altijd meer stellingen kopen op het moment dat je meer materiaal hebt om te stallen in het magazijn. Zodra de stellingen allemaal zijn ingekocht en op het moment dat je deze in het magazijn hebt geplaatst, dan is het tijd voor de magazijn bakken. Je kunt in principe kiezen voor de goedkoopste optie. Dat zijn kartonnen dozen, maar deze dozen hebben één groot nadeel en dat is dat ze niet duurzaam zijn. Kartonnen dozen hebben een houdbaarheidsdatum en dat is niet handig, want daardoor moet je constant nieuwe dozen kopen. Op de lange termijn is een kartonnen doos dus helemaal niet zo goedkoop. Een kunststof magazijn bak is per stuk natuurlijk duurder dan een kartonnen doos. Maar een kunststof magazijn bak gaat wel lang mee. Er kan immers weinig kapot gaan aan een kunststof magazijn bak. Dus op de lange termijn is een kunststof magazijn bak een zeer goede keuze. Niet alleen bespaar je kosten, maar je hoeft ook niet constant in de weer met nieuwe bakken die ingekocht moeten worden. Tevens kun je een kunststof magazijn bak gemakkelijk op een andere magazijn bak zetten. Ze zijn dus ook prima geschikt om te stapelen en dat is voor een kleine magazijnruimte natuurlijk perfect. Op die manier kun je immers veel efficiënter materiaal stallen.

Een goede kunststof magazijn bak koop je via logisticshop.nl

Zoals gezegd moet je eerst de juiste stellingen kopen als je begint met de inrichting van je magazijn. Je kunt bij de bovenstaande webwinkel verschillende stellingen kopen waaronder de genoemde legbordstellingen. Vervolgens moet je magazijnbakken kopen. Ook wat deze magazijnbakken betreft heb je weer verschillende opties. Zo kun je bij logisticshop de volgende soorten magazijnbakken bestellen:

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Draaistapelbakken
  • Euronorm bakken
  • Euro koffers
  • Catering bakken
  • Distributiebakken
  • Grootvolume bakken
  • Kantelbakken

Al deze bakken hebben verschillende voordelen en zijn daardoor geschikt voor uiteenlopende materialen. Als je niet precies weet wat voor bakken geschikt zijn voor in jouw magazijn, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van logisticshop.nl. De medewerker die jou te woord staat kan je dan meer vertellen over de verschillende bakken en waar ze zoal voor gebruikt worden.

Bestellen doe je direct via de website

Mocht je een magazijn bak willen bestellen of een ander artikel voor in het magazijn zoals een legbordstelling, dan kun je dit doen via de site. Het beste is om contact op te nemen als je eenmaal weet wat je wilt hebben. Dan kan er een prijs opgesteld worden op basis van het artikel en de hoeveelheid. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn