Bestemmingen voor uw transport: Griekenland

Als u in de logistiek werkzaam bent, bent u wellicht bekend met RUGO Logistics BV. RUGO verzorgt transporten naar Centraal- en Oost-Europa. RUGO biedt ondernemers in Nederland allerlei bestemmingen binnen deze regio’s voor transport. Griekenland is één van de bestemmingen die RUGO aanbiedt. Daarnaast is Griekenland een uitstekende bestemming voor ondernemers op dit moment, gezien de economische omstandigheden in Europa. Het is op dit moment erg gunstig uw afzetgebied te vergroten richting Griekenland. RUGO helpt u graag bij het organiseren van transporten naar deze regio. Transport dat voor u door RUGO geregeld kan worden vindt plaats over de weg in Europa, door middel van vrachtwagens. Dit maakt het mogelijk allerlei soorten vracht te vervoeren naar het oosten van Europa. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan:

  • meubels
  • witgoed
  • hout
  • bloemen
  • bouwmaterialen
  • verswaren

RUGO Logistics BV biedt voor al deze en nog veel meer soorten goederen diverse manieren van transport aan. Zo kunt u kiezen voor vervoer van verswaren in koelwagens. Naast deze koelwagens biedt RUGO ook reguliere wagens aan voor transport. Griekenland wordt zeer regelmatig aangedaan door de chauffeurs van RUGO, zowel in regulier transport als koelwagens. De wagens van RUGO bieden in de meeste gevallen 100 kubieke meter aan laadruimte. Hierdoor kunt u met een of meerdere transporten reeds al uw goederen vervoeren naar Griekenland of een andere bestemming die wordt aangeboden door RUGO. Daarnaast rekent u makkelijk uit hoeveel charters u nodig heeft om uw transport te organiseren. U zult zien dat u goedkoper uit bent dan u denkt!

Voordelen van vervoer door RUGO Logistics

Vervoeren met RUGO Logistics BV biedt vele voordelen. Zo bent u bijvoorbeeld gegarandeerd van een tijdige en veilige bezorging van de goederen die u op transport zet. De goederen worden allemaal gecontroleerd in het distributiecentrum in Denekamp voor aanvang van transport. Griekenland wordt direct vanuit deze loods aangedaan door de chauffeur, waardoor u zo min mogelijk tijd en geld verliest. Indien wenselijk worden de goederen in Denekamp ook overgepakt in andere samenstelling. RUGO Logistics biedt namelijk ook de mogelijkheid transporten vanuit andere delen van Europa of zelfs verder, om te pakken en door te zenden op transport. Griekenland wordt zo bereikbaar voor ondernemers die handel drijven vanuit andere landen dan Nederland. Nederland is bij uitstek een land voor doorvoer. RUGO biedt u als ondernemer de kans uw afzetgebied te vergroten met een nog efficiënter transport. Griekenland kan nu dus ook worden toegevoegd aan de lijst met mogelijke afzetgebieden voor uw bedrijf. Ten slotte biedt RUGO ook de mogelijkheid uw zending te allen tijde te volgen. Alle wagens van RUGO hebben een mobiele telefoon aan boord waardoor de chauffeur met uw vracht bereikbaar is. In het geval van pech of vertraging kunt u contact opnemen over uw transport. Griekenland bereiken middels een wagen en chauffeur van RUGO kan al binnen drie tot vijf dagen. De wagens van RUGO meten allemaal minstens 13,60 meter en zijn indien gewenst voorzien van een TIR-carnet en ADR-uitrusting. Omdat RUGO Logistics jarenlange ervaring heeft met handel in diverse Oost-Europese landen kunt u er zeker van zijn dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor u. Zo kunt u op de website van RUGO lezen op welke dagen er bijvoorbeeld een rijverbod van kracht is. Op deze dagen bestaat de kans dat er vertraging ontstaat bij uw transport. Griekenland kent met name in de zomer dagen dat er beperkt gereden mag worden op een aantal routes. Gedetailleerde informatie over alle bestemmingen voor transport, Griekenland in dit geval ook, kunt u vinden op http://rugo.nl/bestemmingen/transport-griekenland/.

Online uw zaken regelen

Zaken doen met RUGO Logistics BV biedt u bovendien nog een groot voordeel. Het is mogelijk online het grootste deel van uw zaken te regelen. Dat begint natuurlijk met het opvragen van informatie over uw transport, Griekenland en regels omtrent vervoer naar deze regio. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen voor de zending die u voor ogen heeft. Een offerte online aanvragen voor een transport, Griekenland bijvoorbeeld, is erg eenvoudig. U voert uw gegevens in en de plaats van bestemming, en beschrijft in het daarvoor bestemde veld uw transport. RUGO berekent dan zo snel mogelijk de kosten die gemoeid zijn met het organiseren van uw transport. Griekenland ligt wat dat betreft betrekkelijk dichtbij Nederland en is relatief eenvoudig te bereiken. U kunt daarnaast rekenen op de beste service bij RUGO Logistics. U kunt niet alleen online bij RUGO terecht, maar ook telefonisch of per e-mail. Als u kiest voor een of meerdere transporten bij RUGO wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het transport. Griekenland is bovendien een van de bestemmingen die het snelst te bereiken is middels RUGO. Het loont daarom zeker om online eens een offerte aan te vragen als u overweegt uw goederen naar dit land te vervoeren. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het distributiecentrum in Denekamp. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe uw goederen worden verzameld en over worden gepakt voor transport. Griekenland wordt vanuit deze locatie direct bereikt door de chauffeurs van RUGO. RUGO streeft er in alle gevallen naar uw zendingen zo snel en veilig mogelijk naar de plaats van bestemming te krijgen. Als u vragen heeft over de werkwijze of diensten van RUGO kunt u vrijblijvend contact opnemen. Medewerkers van RUGO Logistics BV staan u graag te woord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn