Binnen een dag uw auto verkopen

U heeft een auto in uw bezit en u wilt deze graag verkopen. De tijd dat u hiervoor maanden met een briefje in uw achterruit rond moest rijden, waar dan uw contactgegevens op vermeld stonden is wel voorbij. Het internet heeft de deuren open gegooid voor het bij elkaar brengen van de vraag en het aanbod en dat is precies waar wij als Auto Inkoop Specialist op hebben ingespeeld. Wij willen de kwestie van uw auto verkoop vereenvoudigen. Dat is onze passie en dat doen wij sinds jaar en dag als online automakelaar met veel succes. Uw auto verkopen is makkelijk, snel, betrouwbaar en transparant. Hoe gaat het in zijn werk? Wanneer u uw auto verkopen wilt, dan plaatst u uw auto online door het handmatig of automatisch invoeren van uw kenteken. Wij controleren uw auto en plaatsen deze online. Binnen 24 uur zal er een bod worden gedaan op uw auto. U heeft vervolgens 48 uur de tijd om wel of niet op dit bod in te gaan. Uw auto verkopen of te koop aanbieden op onze website is gratis. Tevens bent u ons niets verplicht. Ook wanneer u niet op het bod in wilt gaan is dat geen probleem. Na 48 uur heeft de aanbieder het recht om het bod weer in te trekken. Mocht u snel van uw auto af willen, dan is uw auto verkopen bij de Auto Inkoop Specialist een goed idee. Uw auto verkopen is iets wat u graag snel wilt regelen als u de beslissing eenmaal heeft genomen en wij merken dan ook dat mensen die hun auto verkopen willen erg blij zijn met onze snelle service. Wij werken alleen maar met betrouwbare dealers die allemaal erkend zijn, dus u weet zeker dat u voor de verkoop van uw auto bij ons op het juiste adres bent. Het online aanmelden van uw auto is zeer eenvoudig. U hoeft enkel en alleen de volgende stappen te zetten:

  • surf naar onze website en kies voor ‘mijn auto verkopen’
  • voer uw kenteken handmatig of elektronisch in op de website
  • wij controleren uw voertuig en plaatsen hem bij goedkeuring direct online
  • binnen 24 uur kunt u een goed bod verwachten waar u wel of niet op ingaat
  • de verkoop van uw auto wordt voor de deur afgewikkeld

Uw auto verkopen in goede handen

Als bedrijf ontdekten wij dat er bij particulieren een grote behoefte bestond om hun auto te verkopen zonder zorgen en gedoe. Daar hebben wij met ons initiatief op ingespeeld. Op het moment dat u heeft besloten om uw auto te verkopen aan de bieder, dan wordt de auto op de gewenste locatie afgehaald. In de meeste gevallen is die locatie uw voordeur. U kunt kiezen om contact uitbetaald te worden, maar ook kan het geld worden overgeboekt. Wij werken enkel en alleen met spoedoverboekingen dus u weet in beide gevallen zeker dat het geld binnen een dag in uw bezit is. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw auto verkopen snel en veilig af te handelen. Op ons online platform brengen wij uw aanbod en de vraag bij elkaar. Nadat uw auto verkocht is, hoeft u uiteraard geen wegenbelasting meer te betaling. Dat wordt allemaal door ons geregeld. De administratieve afhandeling van de verkoop is dan ook onderdeel van onze service en dienstverlening. Ook ontvangt u als u uw auto verkopen wilt bij de Auto Inkoop Specialist na afwikkeling altijd het RDW vrijwaringsbewijs. Een zorgeloze verkoop van uw auto is waar wij naar streven en ons doel is altijd geweest het vereenvoudigen van de kwestie van auto verkoop. Uw auto verkopen doet u dan ook hier omdat u geniet van de volgende voordelen: Uw auto verkopen is nergens anders sneller, want u krijgt binnen 24 uur al een bod. Dat is een garantie die wij u bieden. Wel of niet ingaan op het bod; dat is vervolgens uw eigen keuze. Het plaatsen van het voertuig dat u wilt verkopen is geheel vrijblijvend en verplicht u dus helemaal tot niets. U betaalt niets voor het online plaatsen van uw auto en op het bod dat u wordt gedaan hoeft u niet in te gaan. Mocht het bod u echter wel bevallen, dan heeft u ruim de tijd om dit aan te geven.

Weetjes van de specialist

De Auto Inkoop Specialist is er voor u. Ieder soort voertuig kan online worden geplaatst. Ook auto’s met schade kunnen online worden geplaatst. Wat u voor uw auto kunt krijgen is afhankelijk van het soort auto dat u online plaatst en natuurlijk van de dagwaarde van de auto. Als inkoop specialist hebben wij al meer dan een miljoen auto’s getaxeerd en dat worden er iedere dag weer meer. Uw auto wordt altijd gecontroleerd en dat geldt natuurlijk ook voor de dealers die zich bij ons aanmelden, want die moeten allemaal betrouwbaar zijn. Iedere week melden zich weer nieuwe dealers aan en dat aantal ligt vaak boven de twintig dealers per week die graag zaken met ons doen en u het beste bod bieden. Hoe meer vraag, hoe beter uw bod en u kunt zich dan ook wel voorstellen dat het bod dat u krijgt op uw auto bij ons altijd het beste bod is. Het afwikkelen van de verkoop is zeer eenvoudig en wordt voor een groot deel uitbesteed aan ons. De uitbetaling gaat altijd snel en is eenvoudig contant of via een spoedoverboeking te regelen. De mogelijkheden van een online platform om uw auto te verkopen zijn geweldig, maar u moet als u uw auto verkopen wilt altijd wel goed kijken met wie u zaken doet. Er zijn veel mogelijkheden online te vinden als u uw auto verkopen wilt en niet al die mogelijkheden zijn even betrouwbaar. Laat u dus goed adviseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn