Caps bedrukken om uw bedrijf te promoten

Wilt u uw onderneming graag wat meer naamsbekendheid geven en bent u dus op zoek naar een middel om dit mee te doen? Vindt u flyers wat saai en wilt u graag wat leuks meegeven, dat mensen ook echt kunnen gebruiken? Dan zijn bedrukte caps ideaal. De meeste mensen hebben wel verlet van een petje en daarom maakt u hiermee altijd een goede keuze. Bovendien kunt u de caps ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo, dat dan pontificaal op de voorkant te zien is. En daar gaat u natuurlijk voor! Mensen dragen uw logo echt uit en het krijgt zo bekendheid bij vele mensen. Al met al heeft u geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om dit ook daadwerkelijk te doen. Het zal u beslist geen windeieren leggen om door middel van caps reclame te gaan maken voor uw onderneming. Hier is nog nooit iemand minder van geworden. Wilt u er toch eerst het fijne over weten? Breng dan meteen even een bezoekje aan maxilia om meer te weten te komen over ons aanbod en de mogelijkheden. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Wist u dat onze caps helemaal niet duur zijn?

Als u gaat investeren in caps, dan maakt u een hele verstandige keuze. Het is een relatief kleine investering, die toch ontzettend veel op kan leveren voor uw bedrijf. Zeker als u met de firma Maxilia in zee gaat. Wij hanteren namelijk de laagste prijzen voor onze caps, zodat u ze voor een prikkie aan kunt schaffen. Ons is werkelijk niets te gek en wij zetten alles op alles om het u naar de zin te maken. Dit doen wij dus niet alleen met een breed scala aan petjes, kleuren en andere opties, maar ook door de tarieven laag te houden. Op die manier hoeft u niet al te diep in de buidel te tasten voor de caps met bedrukking. En dat scheelt! Bovendien werpt dit snel z’n vruchten af, dus u zult het geïnvesteerde bedrag ook snel weer terug verdienen. Meer en meer mensen leren uw bedrijfsnaam kennen en dit betekent dat u kunt rekenen op meer klandizie. En daar is het u natuurlijk allemaal om te doen. Kortom, neem direct een kijkje op maxilia.nl om te bekijken welke caps u wilt gaan gebruiken om uw firma mee te promoten. Heeft u hier vragen over? Wij denken graag met u mee. Wij weten wat mensen willen en kunnen u daarom ook als geen ander adviseren. Schroom dus niet en neem vandaag nog even contact op met het team van Maxilia om een goed advies te krijgen over het gebruik van caps als promotiemiddel. Wij horen graag van u!

Topkwaliteit van de bovenste plank

Als u de caps met uw bedrijfslogo uit gaat delen, dan wilt u de mensen uiteraard wel écht blij maken. U wilt ze niet blij maken met een dode mus, want daar hebben ze niets aan. Daarom bieden wij u:

  • Petjes van de hoogste kwaliteit, die erg lang mee kunnen gaan
  • Een duurzame bedrukking, die er niet af kan slijten, ook niet als de cap gewassen wordt
  • Verschillende soorten caps, zodat er ook voor uw doelgroep een geschikt exemplaar tussen zit.

Al met al zult u op maxilia zeker vinden wat u zoekt! Surf daarom snel naar onze website en bekijk welke petten u wilt laten bedrukken. Maak een account aan en plaats vandaag nog uw bestelling!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn