Cv ketel kopen

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe cv ketel en wilt u een nieuwe cv ketel kopen? Dan bent u bij Ketelsprinter aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het ruimste assortiment aan cv ketels, waar u ook naar op zoek bent. Onze cv ketels zijn overzichtelijk ingedeeld in drie categorieën: een HR-combi ketel, een HR-solo ketel of een compleet cv ketel pakket. Zo kiest u de cv ketel die bij u past.

Een cv ketel kopen met hoog rendement

Alle cv ketels die u kunt kopen bij Ketelsprinter zijn HR ketels. Dit betekent dat ze een zeer hoog rendement hebben, omdat ze efficiënt gebruiken van de energie. Zo gebruiken HR ketels de energie die anders door de schoorsteen verloren zou gaan om waterdamp te verwarmen. Ook andere restenergie die anders verloren gaat wordt gebruikt. En omdat Ketelsprinter alleen maar HR ketels aanbiedt, doet u nooit een miskoop en heeft u altijd minimale stookkosten. Of u een HR-combi, HR-solo of een compleet ketel pakket kiest, hangt er van af wat u wilt met uw cv ketel. Wilt u een cv ketel kopen, maar heeft u in uw situatie geen warm water voorziening nodig? Dan kunt u het af met een HR-solo ketel. Deze cv ketel zorgt voor uw centrale verwarming, als u bijvoorbeeld geen warm water nodig heeft of al een boiler of geiser heeft. Voor situaties waar u wilt dat de cv ketel water verwarmd voor de centrale verwarming en het warme tapwater regelt is de HR-combi ketel ideaal. U heeft dan geen boiler meer nodig, omdat die al in de combiketel is ingebouwd. Dit scheelt u in ruimte en onderhoud. Ook als u al een geiser of een boiler heeft, kan het de moeite waard zijn om te kijken naar een combiketel. Omdat deze ketel de twee taken combineert scheelt het in de stookkosten. Ook biedt Ketelsprinter complete cv ketel pakketten aan, zodat u gelijk voorzien bent van alles wat u nodig hebt. Dus wilt u een nieuwe cv ketel kopen en wilt u gelijk klaar zijn? Dan zijn de complete cv ketel pakketten iets voor u. Ze zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor de installatie van uw HR ketel. Er zijn cv ketel pakkatten van Nefit, Remeha, Tzerra en Intergas. Alle pakketten bevatten minstens het volgende:

 • thermostaat
 • expansievat
 • overstortventiel
 • inlaatcombinatie
 • gasventiel

Wilt u dus snel en makkelijk klaar zijn met uw cv ketel kopen? Kijkt u dan zeker eens naar onze combinatiepakketten. Daarnaast hebben wij vaak aanbiedingen op onze pakketten, zodat u geld bespaart met uw cv ketel. Kopen van een compleet pakket is dus zeker een goede optie.

Verschillende fabrikanten

Naast de complete pakketten biedt Ketelsprinter ook een breed assortiment aan HR ketels aan. Dus als u uw cv ketel kopen wil en de beste cv ketel wilt kopen, dan kunt u het beste terecht bij Ketelsprinter. Wij hebben namelijk een overzichtelijk georganiseerd assortiment, met alle eigenschappen van de cv ketels op een rijtje. Zo kunt u een goede keus maken, zelfs binnen het ruime aanbod. De cv ketels zijn gesorteerd op merk, zodat u makkelijk de ketels van een bepaald merk kan vergelijken. De merken die Ketelsprinter aanbied zijn:

 • Atag
 • Bosch
 • Intergas
 • Nefit
 • Remeha
 • Vaillant
 • Itho/Daalderop

Vaak moet u namelijk een keuze maken tussen de verschillende ketels van een merk en dan is het wel zo handig dat u gemakkelijk kan vergelijken. Zo maakt u gemakkelijk de keuze tussen verschillende capaciteiten of Warmte Comfort waardes. Per productgroep biedt Ketelsprinter een uitgebreide beschrijving van de sterke punten van die groep. Zo ziet u per merk duidelijk wat hun verschillende groepen inhouden en kunt u ook binnen het merk goed vergelijken. En wilt u meer informatie over een bepaalde cv ketel, dan bent u bij Ketelsprinter aan het goede adres. Wij hebben voor iedere cv ketel een uitgebreide beschrijving met de sterke punten van de ketel. Zo weet u precies waar u aan begint met uw cv ketel kopen. Ook is voor iedere ketel de handleiding van de fabrikant beschikbaar, zodat u precies weet wat u koopt. U heeft een cv ketel uitgekozen en u wilt nu deze cv ketel kopen. Als u geen compleet pakket koopt, betekent dat u zelf uw bijbehorende installatiematerialen moet uitkiezen. Daarvoor biedt Ketelsprinter een compleet installatiepakket aan, zodat u snel aan de slag kunt. Ook geeft Ketelsprinter een overzicht van wat klanten ook bij uw cv ketel kopen. Zo krijgt u suggesties wat u nodig heeft voor een complete en snelle installatie. Zo vindt u een ruim assortiment Kunststof buizen en aluminium buizen om uw leidingen te voltooien. Komt het aanbod van cv ketels u misschien wat overweldigend over, maar wilt u wel een cv ketel kopen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw cv ketel kopen. Want wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een goede cv ketel te kopen en daarom staan we voor u klaar. En als u dan uw keuze hebt gemaakt, kan u uw cv ketel kopen. Wij leveren uw cv ketel gratis bij u thuis, maar u mag hem natuurlijk ook op komen halen bij ons magazijn. Afrekenen doet u eenvoudig met iDEAL, of bij het afhalen van uw ketel. Zo kunt u gemakkelijk de perfecte cv ketel kopen voor uw huis en heerlijk genieten van uw verwarmde huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn