De beste goochelaar inhuren

We willen allemaal dat wanneer we een feest of evenement organiseren, dat dit een feest of evenement wordt om nooit te vergeten. Maar hoe kunt u daar eigenlijk voor zorgen? De beste manier om een avond onvergetelijk te maken, is te kiezen voor een onalledaagse act of show. Daarvoor bent u bij Marc de goochelaar op het juiste adres. Goochelaar Marc heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend resumé opgebouwd en zijn ervaringen hebben er toe geleid dat hij een van de meest geboekte en bovenal populaire goochelaars van Nederland is. Marc houdt het echter niet bij Nederland, want ook in België en Duitsland wordt hij geboekt en de goochelaar spreekt zijn talen! Goochelen wordt ook wel de kunst van het ‘schijnbaar onmogelijke’ genoemd. In lang vervlogen tijden werd de kunstvorm vooral op straat beoefend, waar met name vlugge handbewegingen mensen om de tuin moesten leiden. Al gauw ontwikkelde de kunstvorm zich tot een discipline en tegenwoordig wordt de goochelaar ook wel een ‘illusionist’ genoemd. Wat voor Marc als goochelaar heel erg belangrijk is, en waar hij zich tevens in onderscheidt, is de interactie met zijn publiek. Goochelen bestaat bij de gratie van haar toeschouwers en het publiek vormt dan ook een actief onderdeel van de shows die Marc geeft. Zijn ervaring heeft hem geleerd dat het van groot belang is om mensen een wezenlijk onderdeel van zijn show te laten uitmaken door de shows iedere keer weer toe te spitsen op zijn publiek. Dat is de sleutel tot het succes. Marc staat in dienst van zijn toeschouwers en deze willen het onmogelijke mogelijk zien worden, maar toch ook niet, want de ontmaskering waar zij zo naar hunkeren, kan niets anders dan een teleurstelling zijn wanneer deze ook echter ontmaskerd wordt. Daarom is de show ‘Goochelaar ontmaskerd’ ook een veel geboekte show van Marc. Maar ook kunt u de goochelaar boeken voor tal van andere shows, te weten:

  • Table magic
  • Magic Ways
  • Magisch café
  • Trade show magic
  • Entree act

Goochelaar Marc

Goochelaar Marc komt uit Brabant, om precies te zijn uit Oosterhout. Als er een ding al op vroege leeftijd duidelijk was, dan was het dat Marc groot talent had op het creatieve vlak. Hij was altijd bezig met het weggeven van zijn eigen show en ook zingen en acteren gingen hem niet slecht af. Het is dus niet zo verwonderlijk dat Marc zich al snel ontwikkelde tot een van de beste en meest geboekte goochelaars van Nederland en daar is hij ontzettend trots op. Marc houdt van zijn vak en dat ziet u terug in zijn show omdat er echte pure passie voor het vak van goochelaar als kunst vanuit gaat. Wat Marc ontzettend belangrijk vindt, naast een goede interactie met zijn publiek, is het uitbreiden van zijn oeuvre en het continue verbeteren van zijn show. Dat doet hij door zelf nieuwe trucs te ontwikkelen en zichzelf als artiest continue te blijven verbeteren. Het is als goochelaar ontzettend belangrijk om te weten wat er allemaal kan en streven naar verbetering moet echt onderdeel zijn van de mentaliteit. Er moeten steeds nieuwe acts kunnen worden gegeven en dat moet ook het streven zijn. Marc bouwt daarom altijd aan zijn oeuvre en niet onverdienstelijk. Hij hoort tot de meest geboekte artiesten van Nederland. Als u wilt weten hoe u Marc kunt boeken, maar u wilt graag eerst wat reviews lezen van mensen die ervaring hebben met het inhuren van de goochelaar, dan kunt u op de website de ervaringen lezen. U zult zien dat er geen ontevreden mensen naar zijn show gingen omdat Marc alleen maar voor het beste resultaat gaat en dat is een spectaculaire show die de mensen nog lang na zal blijven.

Hulpmiddelen bij het goochelen

De meeste illusionisten gebruiken bij het goochelen bepaalde objecten. Dat geldt natuurlijk ook voor Marc, maar hij zal dit in een introductiegesprek met u altijd afspreken. Als u Marc boekt, dan zult u namelijk altijd eerst met hem rond de tafel gaan zitten. Dat is voor Marc een heel belangrijk onderdeel van zijn show. Hij wil het namelijk zo persoonlijk mogelijk maken. Natuurlijk geldt dat niet voor ieder evenement. Als Marc op een beurs optreedt, dan zal zijn show meer worden gericht op een bepaalde thematiek die de bezoekers in het algemeen aan moet spreken. Als Marc echter op een bruiloft optreedt, dan zal hij zich meer in het bijzonder richten op het bruidspaar. Dat is voor hem heel belangrijk en dat is de reden dat ontzettend veel mensen met volle teugen genieten van zijn show. Speelkaarten, ringen, touw, doeken, balletjes maar in sommige gevallen ook duiven of andere levende dieren; het is allemaal mogelijk in de act van Marc! Als u meer wilt weten, neem dat direct contact op en dan maken we direct een afspraak om kennis te maken. Zorg er voor dat uw feest een onvergetelijke spektakel wordt dat zijn weerga niet kent, waar uw gasten en uzelf nog lang van zullen nagenieten en over praten. Marc maakt het verschil, en dat zult u zien als u hem boekt voor een feest of partij. U kunt het zo gek niet verzinnen of u kunt Marc er voor inhuren. Ook aan tafel kan hij zijn show geven. Dus als u binnenkort een diner organiseert, dan kunt u Marc ook inhuren. Zorg er voor dat u er snel bij bent, want Marc is snel volgeboekt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn