De voordelen van zadelhoesjes

De wereld om ons heen vraagt voortdurend om aandacht. We zitten constant op onze telefoon om e-mails te checken, door Facebook te bladeren of berichten te sturen. Dat maakt het werk van een marketeer erg lastig. Dagelijks vechten honderden bedrijven om jouw aandacht, hoe springt jouw bedrijf eruit? Wil jij een grootschalige marketingcampagne opzetten, dan kun je eens kijken naar zadelhoesjes van JM Promotions. Zadelhoesjes zijn goedkoop te produceren, maar toch ontzettend duurzaam. Ontvangers hebben er daardoor ongekend lang plezier van! Wat zijn de voordelen van zadelhoesjes voor een marketingcampagne?

  • Een groot bereik
  • Doelgroep actief benaderbaar
  • Overal op straat te zien
  • Bedrukt met logo op slogan

In de eerste plaats hebben zadelhoesjes een groot bereik, zowel lokaal als landelijk. Voor het lokale effect hoef je maar te kijken naar een grote stad, bijvoorbeeld Amsterdam. Als jij op Amsterdam Centraal twee dagen hoesjes uitdeelt, zie je die vervolgens overal in de stad terug. Het maakt niet uit welke wijk je bezoekt: de hoesjes bereiken zelfs de meest afgelegen straten. Wil je een landelijke campagne opzetten, dan hoef je slechts in een paar grote steden zadelhoesjes te verstrekken. Binnen mum van tijd weet jouw doelgroep van je bestaan. In het verlengde daarvan word je doelgroep actief benaderbaar. Wil jij studenten bereiken? Dan ga je langs de studentensteden. Ben je op zoek naar klanten van de middelbare generatie? Dan kies je bewust voor buitenwijken of agglomeraties. Jij bepaalt waar de hoezen terecht komen. Voor goedkope zadelhoesjes ga je naar https://www.jmpromotions.nl/zadelhoesjes-bedrukken/. De hoezen worden geleverd in verschillende materialen, zoals polyester, PVC of milieuvriendelijke stoffen.

Zadelhoesjes in jouw stad

Heb jij een marketingcampagne opgezet, dan gebeurt er iets heel bijzonders. Langzaam verandert het straatbeeld van jouw stad. Je ziet steeds meer fietsen geparkeerd staan met jouw zadelhoesjes, waardoor jouw logo overal te zien is. Mensen staan er misschien niet bij stil, maar deze constante blootstelling werpt haar vruchten af. Er worden positieve verbanden gelegd, waardoor jij steeds meer klanten binnenhaalt. Wat zet je dan zoal op een hoesje? Je kunt natuurlijk kiezen voor je logo, maar in veel gevallen is dat niet genoeg. Je moet een pakkende boodschap hebben. Zadelhoesjes zijn volledig te bedrukken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. In veel gevallen kun je precies zeggen wat je kwijt wilt. Wil jij graag een landelijke marketingcampagne opzetten, maar twijfel je over de promotiematerialen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van bovenstaande site. Zij zullen goed luisteren naar je persoonlijke verhaal en op basis daarvan een aantal suggesties doen. Die zijn gebaseerd op de boodschap die je wilt overbrengen, maar ook op de doelgroep. Je bereikt sommige leeftijdscategorie├źn nou eenmaal beter als je een specifiek product inzet. Ga niet zomaar over tot actie, maar laat je eerst grondig informeren over de mogelijkheden. Zo weet je precies wat je opties zijn en waar je aan kunt denken. Zo voorkom je onnodige uitgaven en bereikt je campagne maximaal resultaat!

Kies een kleur en een oplage

De zadelhoesjes op bovenstaande site zijn beschikbaar in tientallen kleuren. Welke kleur je kiest is compleet afhankelijk van je eigen stijl. Het kan wel handig zijn om na te denken over de kleuren van jouw bedrijf of organisatie. Bestaat je logo uit drie kleuren, dan is het handig om die kleuren in het ontwerp te verwerken. Of je nu kiest voor zwart-wit, een enkele kleur of full colour; zorg dat het ontwerp bij jouw bedrijf aansluit. Ben jij benieuwd naar de minimumoplage, of wil je weten een vrijblijvende offerte? Laat dan snel van je horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn