Draadloos opladen

Dankzij het Wireless Power Consortium is het mogelijk draadloos op te laden. Het opladen van uw telefoon, laptop en tablet is wat we hiermee bedoelen. Ook de accu van uw GPS-systeem, uw (foto)camera en mp3-speler kan in de toekomst dankzij dit draadloos opladen snel weer vele uren draaien. Bent u benieuwd naar het draadloos opladen? Leest u dan vooral verder en kijkt u nadien eens op legetelefoon.nl. Hebt u niet genoeg geld voor dit Qi draadloos opladen? Dan kunt u altijd nog een power bank aanschaffen. Dat is een noodbatterij en tevens een oplader zodat u uw bijna lege telefoon snel kunt opladen. Dankzij het draadloos opladen valt een grote irritatie bij veel mensen weg: de bekabeling. Men struikelt er vaak overheen met alle gevolgen van dien:

  • Kapotte opladers, verbogen pinnetjes, pijnlijke ledematen
  • Maar ook een groot risico dat er iets met uw zuurverdiende telefoon gebeurt. Wellicht barstjes in het beeldscherm of andere zeer vervelende toestanden
  • Wie weet valt u wel tegen iets aan dat daardoor kapot gaat. U moet er niet aan denken dat u op die manier uw televisie omstoot!

Ook kan bekabeling kapotgaan omdat u het verkeerd oprolt. Er kunnen scheuren ontstaan en het gaat steeds langer duren voordat uw smartphone is opgeladen. Tijd voor verandering, tijd voor het draadloos opladen van uw telefoon. Het draadloos opladen van uw telefoon is nog steeds erg futuristisch. Toch zijn er al vele innovaties gedaan op dit gebied en wordt het steeds gebruikelijker in deze moderne tijden om zo snel mogelijk de laatste snufjes in huis te halen. In dit geval gaat het om een zeer pragmatisch gebruiksartikel. Draadloos opladen wilt u vast en zeker net als vele anderen. Daarom is dit niet alleen een kwestie van smaak , het is simpelweg de beste oplossing voor het dagelijkse probleem hoe u zo snel mogelijk uw smartphone kunt opladen. Zeg maar dag tegen die ouderwetse opladers en laat het plaatsmaken voor het draadloos opladen door Qi technologie.

Draadloos opladen heeft de toekomst

Bij ons kunt u het draadloos opladen in huis halen omdat wij deze producten van Qi technologie verkopen. Online bestellen is een peulenschil. U geeft maar aan welke producten u hebben wilt en dan bent u al op de helft. U kunt nog verder kijken naar andere artikelen in ons assortiment zoals de diverse power banks en wifi led lampjes die u op afstand kunt besturen. Hebt u uw keuze gemaakt? Vul dan uw gegevens in zoals uw naam, bedrijf en adres. U hoeft dan enkel nog af te rekenen en dat gaat ook digitaal. Maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u betalen met behulp van services zoals PayPal, iDEAL of door gebruik te maken van uw creditcard. Het draadloos opladen komt dan echt dichterbij. Natuurlijk krijgt u een bevestiging in uw mailbox en laten we het u weten wanneer we het pakketje verschepen. In principe hoeft u nooit langer dan 2 dagen te wachten zodat u snel kunt beginnen met het draadloos opladen van al uw belangrijke mobiele apparatuur. Het is in deze moderne tijden aanbevolen om 24 uur per dag online en bereikbaar te zijn. Voor sommige mensen is dit een last die ze liever niet dragen. Maar het leeuwendeel ziet het als iets positiefs. Het geeft hen een veilig gevoel en het idee dat men dichterbij is dankzij deze bereikbaarheid. Als de accu van uw apparaten het begint te begeven dan raakt uw smartphone sneller leeg. Dat leidt tot grote irritatie bij veel consumenten. Dankzij het draadloos opladen kunt u in ieder geval in uw eigen huis altijd beschikken over een volledig opgeladen telefoon of tablet. Neem het product mee naar uw kantoor zodat u ook op uw werk kunt profiteren van een volle accu. Het verlengt de levensduur van uw apparatuur want een volle accu zorgt er voor dat uw telefoon veel langer mee kan.

Geen gedoe meer met bekabeling

Dat draadloos opladen de toekomst heeft, lijkt ons meer dan duidelijk. Hebt u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn dagelijks bereikbaar via de mail en u kunt hen ook tijdens kantooruren even opbellen met al uw vragen over het draadloos opladen of over een van onze andere producten. Omdat het bedrijf “QI” nog niet alle modellen ondersteunt, is draadloos opladen nog niet mogelijk voor elke smartphone. Bekijkt u daarom van te voren de lijst die we online hebben gezet. Staat uw model er tussen? Dan kunt u tot aankoop overgaan. In principe is de kans vrij groot, want Qi ondersteunt onder andere de merken Nokia Lumia, Google Nexus, LG en HTC. Voor de Apple producten en de smartphones van Samsung kan het echter zo zijn dat ze nog niet compatibel met ons systeem zijn. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen door er een Qi ontvanger in te stoppen. Als u dat niet wilt of te moeilijk vindt, dan kunt u een Qi draadloze oplader telefoon cover bestellen zodat u ook uw iPhones en Samsung smartphones draadloos kunt opladen. Wist u dat er zelfs hoesjes bestaan waarmee u draadloos uw apparatuur kunt opladen? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kijkt u voor het gehele assortiment vandaag nog op de website. We bezorgen al onze producten via PostNL zodat u er wel vanuit kunt gaan dat uw pakketje snel thuisbezorgd wordt. En de verzending is geheel gratis boven een bestelling van 25 euro!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn