Een boomstamplank kopen? U zult bij ons keer op keer slagen

Wilt u graag een boomstamplank kopen? Dan bent u bij boomenstaal.nl aan het juiste adres. U kunt er namelijk een boomstamplank kopen maar dat is nog lang niet alles. Sterker nog, is het niet veel eenvoudiger om direct een meubelstuk te bestellen, geheel gemaakt van complete boomstammen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een complete bank? Die zal prachtig staan in de achter- dan wel voortuin. En het zit een stuk zachter dan u op het eerste gezicht denkt. Naast een keur aan dessins qua banken van boomstammen verkopen we tevens:

  • Tafels,
  • Fietsrekken,
  • Speeltoestellen,
  • En decoratieve producten. Dat is dan ook de categorie waar u een boomstamplank kopen kunt.

Want met het boomstamplank kopen doelen we natuurlijk op planken voor aan de muur. Wilt u een mooie duurzame design in huis creëren, bijvoorbeeld in de slaapkamer of de woonkamer? Dan is het boomstamplank kopen een verstandig idee naast uw houten tafels en kasten. Want u creëert er niet alleen een natuurlijk gevoel mee in huis, het heeft ook een praktisch nut. U kunt er immers boeken, lampen, souvenirs en allerlei andere objecten op plaatsen. Het zal absoluut in het oog springen, dat is natuurlijk ook de bedoeling. Omdat wij graag met u in contact komen en de ene plank de andere niet is kunt u het beste even contact met ons opnemen als u geïnteresseerd bent in het boomstamplank kopen. De prijzen zijn namelijk op aanvraag.

Een boomstamplank kopen is pas een origineel idee

Een boomstamplank kopen als cadeau voor vrienden die binnenkort gaan verhuizen of trouwen? Is er in de familie een jubileum te vieren zoals een bijzondere verjaardag of trouwdag? Laat er dan geen gras over groeien maar kom in actie en bezoek onze website nu direct. En ook al is die dag nog ver weg, het kan geen kwaad om onze site direct even op te slaan tussen uw favoriete websites, dan raakt u ons niet zo snel meer kwijt. Want een boomstamplank kopen doet u niet alleen maar voor uzelf, u helpt er moeder Aarde zelfs een handje mee want wij gebruiken enkel duurzaam hout, dat wil zeggen dat op de plek van de gekapte boom direct weer een nieuwe boom wordt geplant. Laat daar geen misverstand over bestaan! En omdat we het dichtbij huis willen houden in verband met de transportkosten en alle uitlaatgassen die daarbij gepaard gaan gebruiken we enkel lokale bomen. Een boomstamplank kopen betekent dus dat u een Nederlands product in huis haalt dat op een eerlijke manier is verwerkt. Hoe gaat het online bestellen nu eigenlijk in zijn werk? Dat is zeer eenvoudig:

  • U maakt een keuze en neemt contact op zodat we u de prijs kunnen laten weten.
  • U kunt, als u hiermee akkoord gaat, de bestelling online bij ons plaatsen en betalen.
  • En vervolgens leveren we zo spoedig mogelijk bij aan de voordeur.

U gaat hier beslist geen spijt van krijgen want u haalt de natuur in huis

Wij kunnen ook producten op maat maken. Wilt u bijvoorbeeld een uitzonderlijk lange boomstamplank bij Boom en Staal kopen? Hebt u een geheel ander idee in gedachten? Laat het ons dan eventjes weten want wij houden wel van een uitdaging. Zowel qua afmetingen, type hout, kleur en materiaal kunt u een eigen invulling geven aan het eindproduct. Onze professionals weten er namelijk ongetwijfeld wel raad mee. Klim daarom in de pen en stuur een mailtje of bel ons tijdens kantooruren even op. Wilt u trouwens iets meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze sociale media en vergeet niet om ons ook daar even te volgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn