Een hip dekbedovertrek, volwassenen zijn er dol op

Een uniek dekbedovertrek. Volwassenen hebben me helpen zoeken naar een bijzonder exemplaar, die niet zou misstaan in mijn nieuwe kamer. Kort geleden ben ik verhuisd van studentenkamer. Van het hoge noorden ben ik beland in het westen van het land. Een hele overgang. Niet alleen qua afstand, maar ook zeker qua mensen. Ik ben erg sfeergevoelig, en ik vind het ook fijn wanneer mijn kamer net even anders is dan anders. Als actieve studiebol heb spendeer ik veel tijd in mijn bed. Als volwassen student kan ik mijn slaap goed gebruiken. Een goede nachtrust is belangrijk om tot goede studieresultaten te komen. Veel tijd in ons leven spenderen we als mens aan slapen. Het is noodzakelijk en onmisbaar in ons leven. Mijn bed staat in mijn studentenkamer, welke dus altijd te zien is vanuit elk punt in mijn kamer. Belangrijk vind ik het dus ook dat mijn studentenkamer een fijne plek is, waar ik graag ben en goed tot rust kan komen. Belangrijk vind ik het hebben van een mooi dekbedovertrek. Volwassenen, zoals ik, houden niet van een standaard dekbedovertrek. Volwassenen die ik ken, hebben veelal een saai dekbedovertrek. Volwassenen hebben vaak slaapproblemen en ervaren vaak stress. In mijn ogen draagt een fijne sfeervolle slaapkamer toe aan een goede nachtrust. In een sfeervolle kamer ben ik graag. En in zo’n kamer kan ik goed bezoek ontvangen. Via internet ben ik op zoek gegaan naar een uniek dekbedovertrek. Volwassenen willen toch ook graag een mooi dekbedovertrek, waar ze graag onder slapen? Ik wilde er graag eentje vinden die niet alleen ikzelf mooi zou vinden, maar anderen zich ook af zouden vragen waar ik dit dekbed gekocht zou hebben. Een kleurrijk dekbedovertrek. De herfst en winter zijn vaak sombere perioden in het jaar. Veel mensen worden hier depressief van. Ik denk dat mensen minder last van depressie zouden hebben, bij het krijgen van een kleurrijk en vrolijk dekbedovertrek. Volwassenen die depressieve klachten ervaren, worden vast vrolijker wakker onder zo’n mooi dekbedovertrek. Volwassenen, zoals ik. Ik kwam, na een korte zoektocht, terecht bij de firma Good Morning dekbedovertrek. Good Morning dekbedovertrek bleek een overzichtelijke site en de prijzen vielen me erg mee. Mijn doel was het vinden van een uniek, kleurrijk en vernieuwend dekbedovertrek. Volwassenen in hun veelkleurigheid, zouden hier goed terecht kunnen. Want voor ieder is wel wat wils. De ontwerpen zijn aansprekend en kleurrijk.

Een uniek, kleurrijk en vernieuwend dekbedovertrek, volwassenen opgelet!

Mijn oog viel direct op een prachtig dekbedovertrek. Volwassenen zijn eigenlijk net grote kinderen en raken het speelse in hun karakter meestal niet kwijt. Dat is maar goed ook. De firma Good Morning dekbedovertrek bewijst dat een speels dekbedovertrek niet alleen iets voor kinderen hoeft te zijn. Het is mogelijk om te kiezen uit diverse merken bij Good Morning dekbedovertrek, zoals:

 • Emotion
 • Good Morning
 • HIP
 • Home style
 • Lazy day

Wat mij over de streep trok, waren de kenmerken van dit dekbedovertrek. Volwassenen kunnen nu slapen onder een dekbedovertrek dat:

 • Van 100% katoen is
 • Kleurrijk, modern en vernieuwend is
 • Heerlijk zacht slaapt
 • Geschikt is voor maat XL dekbed. Volwassenen lopen vaak tegen het probleem aan dat ze geen dekbed kunnen vinden dat lang genoeg is. Dat probleem is nu voorbij. Ze hebben een extra lange instopstrook en deze dekbedden hebben een lengte van 200-220 cm.
 • Verkrijgbaar is in 1-persoons, 2-persoons en lits jumeaux.

Eerst nam ik voor de zekerheid nog even contact op met de klantenservice. Wat nou als het dekbedovertrek mij toch niet helemaal beviel? Volgens de vriendelijke medewerker die ik aan de telefoon kreeg, bleek het mogelijk om te kunnen ruilen of retourneren. Dit stelde me gerust. Wat mij aangenaam verraste was dat de medewerkster mij kon vertellen dat er geen verzendkosten berekend worden. De volgende keer zou ik opnieuw een dekbed bestellen bij Good Morning dekbedovertrek, omdat:

 • Op werkdagen vóór 12 uur besteld = de volgende dag geleverd. Mits op voorraad uiteraard.
 • Retourneren is mogelijk
 • Ruilen is mogelijk binnen 7 dagen
 • Goed bereikbare klantenservice voor eventuele vragen / opmerkingen
 • Afrekenen zonder een account te hoeven aanmaken
 • Veilig betalen via iDeal, PayPal of overboeken
 • Gratis verzending

Ik had het dekbed vóór 12:00 besteld en ik kreeg het de volgende dag al in huis. Diezelfde nacht kon ik dus al slapen onder mijn nieuwe dekbedovertrek. Verschillende gekleurde cirkels kleuren mijn nieuwe HIP dekbedovertrek. Volwassenen of voor kinderen, het kan eigenlijk allebei. Erg tevreden ben ik over mijn nieuwe dekbedovertrek. Volwassenen die mijn nieuwe kamer hebben bezocht, waren allemaal erg enthousiast over het dekbedovertrek. Zelfs mijn neefje was erg enthousiast over mijn nieuwe dekbedovertrek. Volwassenen, zoals ik, vinden het erg leuk om zulk enthousiaste feedback te krijgen van zelfs de kinderen die op bezoek komen.

Mijn eerste en zeker niet mijn laatste bestelling

Ik slaap ook enorm fijn onder dit dekbedovertrek. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Het voelt erg zacht aan en dat maakt ook dat ik al snel in slaap val. Ik heb nog nooit zo fijn kunnen slapen als onder dit dekbedovertrek. En ik overdrijf echt niet. Een absolute aanrader dus voor iedereen die graag een uniek dekbedovertrek wil hebben en eindelijk eens lekker wil kunnen slapen. Ik heb me gelijk ingeschreven voor de nieuwsbief, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen. Deze site ga ik absoluut in de gaten houden. Ik ga binnenkort mijn tweede dekbedovertrek bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn