Een kippenhok kopen voor thuis

In het huis waar ik opgroeide hadden wij veel verschillende dieren. Mijn ouders waren dol op dieren en ik vond het als kind leuk om met de dieren te spelen. We hadden verschillende honden, katten en ook kippen. Elke dag hadden we verse eieren en we hadden veel eieren over. De eieren gaven we aan vrienden en familie. De kippen aten al het eten dat we ze gaven. Als we na het eten restanten hadden, dan hoefden we het niet weg te gooien, want de kippen aten het op. Naast de restanten gaven we ze ook speciaal voer voor kippen. Onze vrienden en familie zeiden altijd dat ze de eieren van onze kippen lekker vonden dan die van de supermarkt. Ik vond het mooi om te zien dat we verse eieren kregen van de kippen, maar het rapen van de eieren vond ik niet zo leuk. Toen ik erg jong was, was ik soms bang voor de kippen, want ze beschermden vaak hun eieren. Als je ze wou pakken, dan konden ze je aanvallen. Het duurde een paar jaar voordat ik niet meer bang was. Uiteindelijk verkochten mijn ouders de kippen, omdat de buren begonnen te klagen over het lawaai. Een paar maanden geleden hebben mijn vriendin en ik een huis gekocht met een grote tuin. Mij leek het leuk om kippen te houden en mijn vriendin vond dat ook een goed idee. Ze is dol op dieren, maar allergisch voor de haren van katten en honden. Ik wilde eerst zelf een kippenhok maken, maar een kippenhok kopen leek ons een beter idee. We waren net klaar met een verbouwing in het huis en een kippenhok kopen zou veel gemakkelijk zijn.

Bij Dierenverblijf een kippenhok kopen

We gingen langs bij de dierenwinkel in de buurt om daar een kippenhok te kopen, maar daar hadden ze maar een hok te koop. Wij vonden dit hok allebei erg duur en niet mooi en besloten om online verder te kijken. We vonden verschillende websites waar je kippenhokken kan kopen, maar kozen voor dierenverblijf.com. Op deze website vonden we een hok dat we allebei erg mooi vonden en voor een voordelige prijs. Ze hebben veel verschillende hokken te koop, maar een hok vonden wij het mooiste. We hadden nog een aantal andere websites bekeken, maar besloten om het kippenhok te kopen bij Dierenverblijf. We willen graag acht kippen houden en wilden een groot hok voor ze kopen. We vinden het belangrijk dat de kippen veel ruimte hebben om rond te lopen. Helaas kunnen we de dieren niet los laten lopen, want dan kunnen ze in de tuin van de buren kopen. Gelukkig vinden de buren het niet erg als we kippen gaan houden. Zij waren opgegroeid op een boerderij en hadden vroeger ook kippen.

Een mooi hok

We zijn erg blij met onze keuze om het kippenhok te kopen bij Dierenverblijf. Het kippenhok staat sinds eergisteren in de tuin en ziet er erg mooi uit. Het kippenhok is erg stevig en van goede materialen gemaakt. De kippen zullen genoeg ruimte hebben om vrij te bewegen en rond te lopen. We hebben een boer gevonden waar we kippen van kunnen kopen en daar gaan we over een paar dagen langs om de kippen op te halen. Mijn vriendin en ik kunnen niet wachten tot we onze eigen verse eitjes kunnen eten elke morgen. We kunnen de website van Dierenverblijf aanraden

  • We konden hier voordelig een kippenhok kopen
  • Het kippenhok dat wij gekocht hebben is erg stevig en van goede materialen gemaakt
  • Het kippenhok is mooi en groot
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn