Een legionella filter beschermt u en uw gezin tijdens het douchen

Voor elke professionele keuken is een legionella filter onmisbaar. U wilt geen enkel risico nemen en daarom moet er te allen tijde een goede legionellabescherming aanwezig zijn. Want deze bacterie kan een gevaarlijke infectie afgeven en zelfs de gevreesde dodelijke Veteranenziekte veroorzaken. U vindt daarom de legionella filter in vele kranen van ziekenhuizen, hotels, restaurants maar ook in sproei-installaties in de agrarische sector. Deze filters vangen de bacterie op zodat u van het begin tot aan de laatste druppel beschermd blijft tegen deze gehate bacterie. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u snel een legionella filter kunt kopen? Dan bent u bij Rada Safe aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op onze website: radasafe.nl. U vindt er niet alleen de legionella filter maar ook allerlei andere producten die het watergebruik legionellavrij maken. Niet alleen voor bedrijven is de legionella filter een uitkomst, ook particulieren willen misschien uit voorzorg een legionella filter in hun kranen plaatsen. Dit is zeer eenvoudig te doen en de legionella filters hebben een lange levensduur. U moet zo nu en dan de filter vervangen voor een schone legionella filter en natuurlijk kunt u dergelijke navulverpakkingen bij ons online bestellen. Het is verstandig om meerdere filters te bestellen zodat u zowel de kraan in de keuken als de kraan in de wasbakken in uw huis kunt voorzien van anti-legionellabescherming.

We verkopen de legionella filter voor elk type douche

Combineer de legionella filter eventueel met onze andere producten. Zo leveren wij onder andere de volgende producten voor zowel bedrijven als particulieren.

  • We hebben speciale douchekoppen met een ingebouwde legionella filter. Deze douchekop wordt steriel geleverd en kunt u direct op de doucheslang plaatsen.
  • Ook voor uw kranen hebben we speciale kraanfilters. Deze filters kunnen we op maat aanpassen zodat ze passen op uw kraan in huis maar ook op de tap van uw café.
  • In de spoelkeuken van het verzorgingstehuis of ziekenhuis is een speciale legionellavrije knijpdouche aanbevolen. Hier wonen mensen die extra gevoelig zijn voor infectie en andere ziektes. U kunt de kans aanzienlijk verlagen dat men ten eerste ziek wordt en ten tweede dat er überhaupt dit soort gevaarlijke bacteriën in het drink- en douchewater terecht komt.

Voor al onze producten leveren we extra filters die u tegelijkertijd of nadien kunt bij bestellen. U krijgt er instructies bijgeleverd maar als u er niet uitkomt dan kunt u altijd nog even contact met onze klantenservice opnemen. Zij staan tijdens kantooruren voor u klaar en u kunt hen uiteraard te allen tijde een e-mail sturen.

Kijkt u ook even naar onze andere producten?

U begrijpt dat we een keur aan producten ter bestrijding van de legionellabacterie op de markt hebben gebracht. Uiteraard zijn kwaliteit en doeltreffendheid zeer belangrijk. Onze meer dan degelijke producten zijn goedgekeurd door keurmeesters en u kunt deze onderzoeksrapporten gratis downloaden via de website. Lees ze rustig door en stel uw eventuele vragen aan ons personeel. Wilt u vervolgens weten wat de kosten zijn? Dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Voorkom dat uw personeel of uw gezin levensgevaarlijk ziek worden omdat u geen filters in uw watervoorziening hebt gebouwd! Onze producten kunnen levens redden. Zeker voor ouderen, zieken maar ook rokers heeft legionellaprotectie een hoge prioriteit. Naast de aanschaf van deze sanitaire artikelen doet u er bij langdurig stilstaand water goed aan om het lang door te spoelen. Als u bijvoorbeeld terugkomt van vakantie dan kunt u het beste uw douche een paar minuten met heet water spoelen voor u er onder gaat staan. Deze methode is echter minder effectief dan onze filters!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn