Epoxy vloer

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan kunt u die natuurlijk altijd zelf gaan vervangen. Dit raden we u zeker aan als u van klussen houdt en beschikt over twee rechterhanden. Waarom zou u dit gaan uitbesteden? Dan kost het u enkel meer geld. Gezellig met uw partner, vrienden en/of familieleden een weekendje klussen. Vergeet niet voor koffie te zorgen en het kan ook geen kwaad om hen te trakteren op pizza en bier als u klaar bent met het laatste gedeelte: de epoxy vloer. Deze coating is het laatste dat u aanbrengt op uw nieuwe epoxy vloer. Vervolgens moet de epoxy vloer wel een tijdje drogen dus neemt u daar alle tijd voor. U wilt er niet te vroeg overheen gaan lopen omdat dan de kans bestaat dat er scheuren en kuilen inkomen. Dan kunt u weer van te voren af aan beginnen. Een epoxy vloer is een speciale vloer en we zijn er bijzonder trots op dit materiaal aan te mogen bieden in Nederland. Wilt u dit dan ook eens bekijken? Dan raden we het u aan eens op onze website te kijken: decochip.nl. U vindt hier niet alleen het materiaal dat u nodig hebt voor het aanbrengen van een epoxy vloer, we hebben diverse producten voor u in de aanbieding. Denkt u daarbij aan verschillende soorten epoxy coating maar ook aan gietvloeren, primers en antislip materiaal. Dat laatste kunt u bijvoorbeeld u aanbrengen op steigers, ladders of bij zwembaden. Moet de binnenkant van uw zwembad opnieuw worden geverfd? Ook voor deze taak hebben we de juiste coating. Coating is erg belangrijk om de geverfde onderdelen mee te beschermen. Zeker als ze veel in contact komen met water en dat is bij een epoxy vloer zeker het geval. U zult er onbewust heel wat op knoeien. Een glas water dat omstoot tot aan natte schoenen en jassen. Dankzij deze vloer is het eenvoudig af te nemen.

Behoefte aan een epoxy vloer? Wij maken het voor u op maat

Dankzij een epoxy vloer zal uw vloer niet kromtrekken. Zeker als u laminaat of een houten vloer hebt gelegd dan is het belangrijk om het te beschermen. Water is belangrijk voor de mens. We kunnen niet zonder. Maar het is zeer sterk en mensen onderschatten dit vaak. Op de lange termijn zorgt het voor verwering en erosie. Als u uw epoxy vloer niet goed behandeld dan zult u dit eerder vroeg dan laat merken. Met alle gevolgen van dien, want het staat vrijwel garant voor een hoop kosten. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten want de vervanging van een vloer is een behoorlijke ingreep op uw bankrekening. Wees dan ook slim en kies voor een epoxy vloer. Dan hebt u een vloer van hout, laminaat, vinyl of beton en dan verft u daar nadien de coating overheen. Dit materiaal is zeer veelzijdig:

  • Ten eerste gaat het erg lang mee en is het behoorlijk slijtvast
  • Ten tweede zult u niet over uw epoxy vloer kunnen uitglijden want het is tevens anti-slipmateriaal.
  • Ten derde krijgt u bij ons waar voor uw geld want de aanschaf van een epoxy vloer is niet zo duur als u met ons in zee gaat.
  • En ten slotte is het erg eenvoudig aan te brengen. We leveren een handleiding maar mocht het niet lukken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Dit rubberachtige materiaal is snel uit te smeren over uw vloer zodat er snel een epoxy vloer ontstaat. U kunt het, zolang het vloeibaar is, mooi egaal uitsmeren over de ondergrond. Dan zal het wel eventjes moeten drogen dus geeft u uw epoxy vloer de tijd. U kunt het beste in een andere kamer overnachten want de epoxy vloer zal aanvankelijk onprettig ruiken. Dit materiaal kan licht-toxisch zijn als u het aanbrengt. Het gebruik van een mondkapje wordt daarom aanbevolen. Het kan dan ook slecht voor uw gezondheid zijn als u er al te lang in blijft zitten. Maar nadat het is opgedroogd hebt u een prachtige epoxy vloer en kunt u beginnen met het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op

Omdat een epoxy vloer geen water doorlaat, kunt u de epoxy vloer eenvoudig schoonmaken. U hebt er eigenlijk alleen een natte dweil voor nodig. Water, andere vloeistoffen, etensresten, modder en ga zo maar door verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er bestaat geen kans dat het in uw mooie epoxy vloer trekt, maar het is wel aan te raden om zo nu en dan eens te dweilen, al was het alleen al vanuit hygiƫnische overwegingen. Hopelijk gaat u naar onze site toe als u een epoxy coating wilt kopen. Maar liefst 99 procent van onze klanten zijn tevreden. Schroom dan ook niet om ons een beoordeling te geven als u met ons zaken hebt gedaan. Bij vragen kunt u ons e-mailen, opbellen of ons via de website aanspreken. We hebben namelijk een ingebouwde chatfunctie zodat u direct een medewerker kunt aanspreken. Wilt u graag al onze producten eens in het echt bekijken? Dat kan door onze showroom te bezoeken. De showroom is gevestigd in Vaassen, Gelderland. Daar kunt u alles uittesten en we kunnen u meteen een vrijblijvende offerte meegeven en u voorzien van alle informatie. Zo is er voor ieder wat wils, voor diegene die een coating wil aanbrengen in zijn woonkamer tot totale kantoorruimtes die u kunt voorzien van epoxy.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn