Fleece badjas van de Badjas Boetiek

Welkom bij de Badjas Boetiek waar u de mooiste en meest comfortabele badjassen kunt kopen. Onze badjassen zijn van de beste kwaliteit en hebben een zeer prettige pasvorm. Een fleece badjas is heerlijk zacht, en erg prettig om binnenshuis te dragen. Over het algemeen wordt een fleece badjas gedragen in de avond. Hij is heerlijk om na het douchen in te schieten. Na een lange dag hard werken vinden veel mensen het wel heel erg prettig om een lekker zachte fleece badjas aan te doen. Even helemaal ontspannen, een leuke film kijken in een lekkere fleece badjas met een kop thee en een koekje. Wat wil een mens nog meer? Dat is een goede vraag. Kiezen voor een kwalitatieve badjas is wel zo verstandig, want dat maakt het draagcomfort nog vele malen groter. De meeste mensen in Nederland dragen wel eens een badjas. Badjassen zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Er zijn badjassen met mutsen en zonder mutsen, er zijn badjassen met een kraag, met zakken en natuurlijk kunt u badjassen in verschillende stoffen krijgen. Waar uw voorkeur naar uitgaat, is helemaal aan u. De fleece badjas is heerlijk warm en is zeer geschikt om te dragen in de winter. Dat is dan ook de reden dat er in de koudere dagen meer animo is voor onze heerlijke fleece badjas. Ook is een dergelijke badjas erg leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Naast de fleece badjas, hebben wij ook een aantal andere soorten producten zoals strandlakens, badjassen speciaal voor kinderen en huispakken voor mannen en vrouwen. Ook heeft u de unieke mogelijkheid om uw badjas te personaliseren. Wat bedoelen we daar precies mee? Als u uw badjas echt een persoonlijk tintje wilt geven dan heeft u bij ons de mogelijkheid om uw naam op de badjas te laten borduren. Ook wanneer u een badjas cadeau geeft is het wel een hele leuke extra om een naam om de badjas te laten borduren of wellicht heeft u een andere tekst in gedachten die u op het pak wilt laten borduren. Maak uw wensen gerust kenbaar en dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen. De voordelen van de Badjas Boetiek hebben wij voor u op een rijtje gezet. Kijk ze even rustig door!

  • Wij hebben een zeer ruim assortiment aan producten.
  • Al onze badjassen en kleding is van een zeer goede kwaliteit.
  • U kunt bij ons rekenen op een zeer snelle levering.
  • Vanaf vijftig euro betaalt u bij ons geen verzendkosten.
  • Mogelijkheid tot personaliseren van uw aankoop.

Fleece badjas personaliseren

Een badjas met uw eigen naam erop. Dat is wel erg leuk! En voor u is het mogelijk met de fleece badjas van de Badjas Boetiek! Online een van onze producten bestellen is super makkelijk en leuk om te doen! U sleept het product van uw keuze simpelweg naar het winkelwagentje en dan betaalt u eenvoudig en snel in een veilige betaalomgeving. Na betaling kunt u er bovendien op rekenen dat het product van uw keuze al binnen twee dagen wordt geleverd. Wij zien een snelle levering als belangrijk onderdeel van onze service. Voor minder doen wij het niet! Wanneer u een bedrag van vijftig euro of meer besteedt aan een van onze mooie producten, dan hoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Mocht het in een uitzonderlijke geval voorkomen dan u een fleece badjas heeft besteld en betaald, maar deze komt niet binnen twee dagen aan; dan zullen wij u hier altijd van op de hoogte stellen en er alsnog voor zorgen dat uw bestelling snel wordt geleverd. Ook heeft u in een dergelijk geval de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Hiermee willen wij maar aantonen dat wij er echt naar steven om een bestelling snel te leveren. Immers, wanneer u een bestelling heeft geplaatst, dan wilt u natuurlijk graag snel gebruik kunnen maken van het product.

In de sauna

Heeft u een sauna in uw woning, of gaat u graag naar de sauna en neemt u graag uw eigen spullen mee? Bekijk dan eens onze sauna producten, want wellicht vindt u wel een product dat bij uw wensen past. Zo hebben wij voor u een speciale sauna kilt, een sauna laken en een sauna badjas. Ook een fleece badjas kan worden gebruikt wanneer u naar de sauna gaat omdat deze heerlijk zacht is en erg comfortabel. Wanneer u een van onze producten zoals de fleece badjas bestelt en hij wordt geleverd terwijl u op dat moment niet thuis bent, dan komen wij altijd op een later tijdstip nog een keer terug. Als u de tweede keer tevens niet aanwezig bent, dan ontvangt u een kaartje waarmee u het bestelde product bij het dichtstbijzijnde postkantoor op kunt halen. Wel zo makkelijk! Wij verzenden als bedrijf ook pakketjes naar het buitenland. In een enkel uitzonderlijk geval kan het wel eens voorkomen dat u het product dat u besteld heeft graag wilt retourneren. Wellicht heeft u het product al in huis en heeft u het nu dubbel. Dat is zonde en dan bieden wij u tevens een oplossing. Wanneer u een fleece badjas heeft uitgekozen die wij online aanboden voor een gereduceerde prijs heeft u niet de mogelijkheid om dit artikel te retourneren, maar als het gaat om een artikel dat niet is afgeprijsd heeft u wel degelijk de mogelijkheid om het te retourneren. U dient de aankoop altijd binnen twee weken terug te sturen. U ontvangt dan een retournummer. Bewaar dit goed, want dit nummer heeft u nodig om het product retour te sturen! Natuurlijk mag u het product niet reeds in gebruik hebben genomen en moet het geheel onbeschadigd zijn. U heeft de mogelijkheid om het formulier om een product terug te sturen online te downloaden. Bekijk op uw gemak ons assortiment aan producten. Wellicht zit er wel een product bij dat u graag wilt hebben. Ons assortiment is ruim en online winkelen voor een lekkere badjas waar u vele jaren plezier van zult hebben doet u dan ook hier!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn