Flexwerken in Rotterdam, wat zijn de voordelen?

Je hoort er verschillende meningen over, flexwerken en ook in Rotterdam. Flexwerken kan handig zijn, zoals bij bedrijven als KPN en Vodafone als je op de klantenservice werkt, maar het kan een stuk minder handig zijn als je bij een advocatenkantoor werkt of bij een rechtbank, waar alles nog met papier gaat en je jouw stapels papier mee moet nemen. Dat is toch erg vervelend? Omdat er veel voordelen en veel nadelen te bespreken zijn over flexwerken in omgeving Rotterdam gaan we vandaag de voordelen en nadelen bespreken, zodat dat jou genoeg inzicht geeft in het flexwerken in omgeving Rotterdam. En we gaan daarnaast ook een website onder de loep nemen, easystartoffice.com. Easystart Office en flexwerken Rotterdam, hun aanbod komt eerst aan bod.

Easystart Office en flexwerken in Rotterdam?

Wat bieden zij aan, wat houdt bij hen flexwerken in Rotterdam in? Wel, dat is het volgende. Naast dat zij een virtueel kantooradres bieden (zie hun website of vraag ons) bieden zij ook flexwerkplekken. Dat is allemaal speciaal gedaan voor ondernemers die liever buiten de deur werken. Waarom? Netwerken is een essentieel onderdeel van elk bedrijf dat succesvol is, dan wel succesvol wil zijn. Het is geen wonder dat er veel ondernemers kiezen voor een dagje ergens anders werken, zoals ook flexwerken in Rotterdam. Ideaal toch? Wat Easystart Office onderscheidt is dat zij de mogelijkheid biedt om werkplekken in Rotterdam te huren tegen aantrekkelijke prijzen. Dit is niet te vergelijken met het huren van een ander zelfstandig kantoorpand. Er kan daarnaast ook worden gekozen en rekening gehouden worden met het volgende:
  • Zelfstandige werkruimen 
  • Gedeelde werkplekken
  • Met als doel zo snel mogelijk in contact komen met mede-ondernemers

Wat past bij jou? Probeer het uit, of ga eens een dagje meelopen op een afdeling die aan flexplekken doet. Zo kom jij erachter of dat iets voor jou is, flexwerken in Rotterdam. 

De voordelen en nadelen op een rijtje 

Zojuist hebben we al een aantal dingen besproken. Het grootste nadeel is dus dat je alle spullen moet verplaatsen, omdat er een grote kans bestaat dat jouw plek de volgende ochtend door collega B of collega C is ingenomen. Vervelend, want als jij 20 dossierstukken hebt liggen en je alles uit wilt printen, kost dit tijd, energie en moeite en je raakt bovendien ook nog eens sommige dingen kwijt. Dat wil je toch niet? Je wilt alles overzichtelijk hebben en eigenlijk niet hoeven zoeken voordat je begint met werken. Maar we willen natuurlijk wel eindigen met iets positiefs, vandaar dat we nu ook maar de voordelen van flexplekken gaan bespreken. Wat zijn de voordelen van flexwerken in Rotterdam? Het kan per persoon werken hoe geconcentreerd deze kan zijn, dat kan sterk afhangen van de plek waar deze werkt. Het varieert daarnaast ook nog eens sterk per dag. Uit onderzoek bleek dat veel mensen juist niet op kantoor op een vaste plek geconcentreerd te werk kunnen gaan. Je bent het meest geconcentreerd als je weinig andere dingen te doen hebt en afwisseling ook nog eens erg goed. Regelmatig van omgeving veranderen kan bijdragen aan nieuwe inspiratie. Flexwerken in Rotterdam dan maar! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn