Ga naar WSadvocaten voor een goede advocaat strafrecht

Wsadvocaten - Advocaat strafrechtHet komt vele vaker voor dan u denkt, problemen met politie of justitie zijn namelijk aan de orde van de dag. Vaak gaat het helemaal niet om brute of gewelddadige delicten, maar zijn het veel subtielere dingen waarvoor mensen in aanraking komen met de politie. Als u de pech heeft om dit mee te maken is het heel erg belangrijk dat u een goede advocaat strafrecht in de arm neemt die u kan vertegenwoordigen in de rechtbank. Een rechtszaak is een gecompliceerd geheel en het is daarom van het grootste belang voor de goede afloop van een zaak dat u goede vertegenwoordiging heeft. Wanneer u een advocaat strafrecht bij WSadvocaten in de arm neemt dan komt er zo snel mogelijk iemand bij u op het politiebureau langs wanneer u in detentie bent genomen. Bij WSadvocaten kunt u niet alleen terecht voor een advocaat strafrecht in de omgeving Amsterdam, waar ze gevestigd zijn. In heel Nederland kunt u beroep doen op een van de advocaten die hier werkt. In het gehele proces krijgt u begeleiding van een advocaat strafrecht. Ze zijn erbij wanneer u verhoord wordt totdat u voor moet komen in een zitting. U wordt dus niet meer alleen gelaten nadat u in detentie bent genomen. U kunt ook voor vele verschillende soorten zaken bij WSadvocaten terecht, enkele voorbeelden zijn:

  • rechtbank
  • kantonrechter
  • politierechter
  • kinderrechter
  • gerechtshof

Wordt u wel of niet doorbetaald? De advocaat strafrecht staat voor u klaar

Heel erg vervelend, de onduidelijkheid die kan ontstaan op het moment dat u verdacht wordt van een misdrijf. Moet uw werkgever u bijvoorbeeld doorbetalen wanneer u niet meer kunt werken of mag hij de betaling stopzetten? Vaak is dit in de cao vastgelegd, meestal is het zo dat de werknemer wordt geschorst zolang hij of zij wordt vastgehouden op het politiebureau. Dit betekend meestal dat het salaris van deze persoon niet wordt doorbetaald, dit is namelijk wat altijd bij een schorsing komt kijken. Tot dusver is het redelijk duidelijk, en hier is dan meestal ook geen advocaat strafrecht voor nodig. Maar wat gebeurt er als de desbetreffende persoon weer op vrije voet komt? Kan hij dan zo zijn baan weer oppakken? Mag de werkgever hem zomaar ontslaan? Voor dergelijke onduidelijkheden kan het heel fijn zijn om een advocaat strafrecht te hebben die u hiermee kan helpen en u ook kan adviseren. In de meeste gevallen is het zo dat de werkgever verplicht is om het salaris van een werknemer die weer vrij is gelaten na verdacht te worden moet doorbetalen. De werknemer kan weer werken en zal daarom ook weer recht hebben op zijn loon. Er zijn onlangs enkele wijzigingen in de wet doorgevoerd, maar aan dit feit is niets veranderd. Het is dus nog steeds zo dat het het risico van de werkgever is dat een werknemer verdacht kan worden van een misdrijf. Er zijn verscheidene processen geweest waaruit dit is af te leiden. Zoals het bij rechtszaken vaak gaat is dat een uitspraak van een rechter van kracht blijft en dat in nieuwe gevallen een advocaat strafrecht zich hier altijd op kan beroepen. Zo is er in 2013 een uitspraak door een kantonrechter in Breda gedaan die erop wijst dat de werknemer doorbetaald moet worden nadat hij weer vrijgesproken is van een misdrijf. Ook is er een soortgelijke uitspraak gedaan in 1993 die dit bevestigd. Hier is toen echter wel toegevoegd dat de werkgever niet verplicht is om de werknemer door te betalen als hij of zijn inmiddels een andere baan heeft. Het is dan niet redelijk en billijk om de werkgever te verplichten om door te betalen, daarom wordt de werkgever in dit geval van deze verplichting vrijgesproken, aldus een advocaat strafrecht bij WSadvocaten. In alle andere gevallen geldt de hiervoor genoemde verplichting echter wel. Zoals u ziet kan het erg ingewikkeld worden met dit soort processen. Er zijn wat een advocaat strafrecht nog vele andere gevallen waar u mogelijk hulp nodig heeft. Voor alles wat met de politie of justitie te maken heeft moet u dus zo snel mogelijk een advocaat strafrecht van WSadvocaten bellen om u te helpen.

Hoe bereik ik een dergelijke advocaat?

Bent u in de vervelende situatie gekomen dat u een advocaat strafrecht nodig heeft? U kunt dan contact opnemen met een van de zeer ervaren en professionele advocaat strafrechten bij WSadvocaten. Op de website van WSadvocaten kunt u meer lezen over de drie advocaten die strafrechten doen bij dit kantoor. U kunt, als u dit fijn vindt, wat lezen over de personen en dan beslissen welke advocaat strafrecht u denkt dat het best bij u zou passen. Het is namelijk van groot belang dat u goed overweg kunt met uw advocaat. Het is erg belangrijk dat u degene vertrouwd, dan kan hij of zij u namelijk het beste helpen. Gelukkig heeft u bij WSadvocaten de keuze uit drie geweldige advocaten, dus er zit altijd wel een bij die goed bij u aansluit. Heeft u een advocaat nodig voor een strafzaak? Bel dan allereerst zo snel mogelijk het kantoor van WSadvocaten op. Ze kunnen u zeer snel helpen en er zal zo snel mogelijk een advocaat bij u langskomen op het politiebureau om u te vertegenwoordigen. Ze kunnen u over de telefoon direct meer vertellen over de voorwaarden. Maar als u dit liever eerst even wil uitzoeken kunt u ook een kijkje nemen op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn