Gemakkelijk prachtige geboortekaartjes bestellen

Begin deze maand is het eerste kind van mijn vriendin en mij geboren. Wij zijn erg blij met onze zoon en gelukkig is hij helemaal gezond. Om aan al onze vrienden, familieleden en kennissen te laten weten dat onze zoon was geboren, wilden wij graag een geboortekaartje versturen. Wij wisten al de naam die wij zouden geven en hadden nagedacht over een tekst voor op het kaartje. Op de website Tsjipgeboortekaartjes.nl vonden wij een mooi kaartje en hier konden wij onze tekst op laten zetten. Wij waren erg blij met het eindresultaat en kregen veel leuke reacties over het kaartje. Mijn vriendin en ik waren erg blij toen onze zoon werd geboren. Wij wilden al een paar jaar een kind en helaas verliep dit allemaal niet zo gemakkelijk. Wij hadden wat hulp nodig, maar waren erg blij toen wij hoorden dan mijn vriendin zwanger was. Wij hadden er zoveel moeite voor gedaan, dat het als een grote opluchting kwam. De zwangerschap verliep gelukkig zonder problemen en ondertussen was ik druk bezig met de voorbereidingen. Ik had veel verschillen spullen gekocht voor de baby en een kamer voor hem voorbereid. Van te voren hadden wij ook al nagedacht over geboortekaartjes. Wij wisten al dat het een jongen zou worden en hadden al een beetje nagedacht over een tekst voor op het kaartje. Wij wilden graag net als iedereen de datum en het tijdstip van de geboorte op het kaartje zetten en het geboortegewicht en lengte van de baby, hierdoor konden wij niet alles van te voren doen. Het leek ons wel verstandig om een paar weken van te voren een bedrijf te zoeken waar wij de geboortekaartjes konden bestellen.

Online een leuke website gevonden voor geboortekaartjes

Gemakkelijk prachtige geboortekaartjes bestellenOngeveer een maand voor de uitgerekende geboortedatum, gingen mijn vriendin en ik al op zoek naar een bedrijf waar wij de kaartjes konden bestellen. Wij hadden verschillende websites gevonden, maar vonden de geboortekaartjes bij Tsjipgeboortekaartjes.nl het leukste. Op de website vonden wij veel verschillende leuke voorbeelden en wij vonden het fijn dat er inspiratie op de website stond. Het was eventueel ook mogelijk om een kaartje volledig op maat te laten maken, maar wij vonden een van de normale geboortekaartjes al erg leuk. Op de website konden wij gemakkelijk het kaartje aanpassen en onze tekst erop zetten. Het was mogelijk om een gratis proefdruk van het geboortekaartje te ontvangen en dit lieten wij dan ook doen.

Erg leuke kaartjes geworden

De proefdruk van de geboortekaartjes zag er al erg mooi uit, waardoor wij besloten om voor dit bedrijf te kiezen. Op de dag van de geboorte van onze zoon hoefde ik alleen de laatste details te wijzigen en daarna de grote order te plaatsen. Uiteindelijk hebben wij een goede prijs voor de kaartjes kunnen betalen en waren erg blij met het resultaat. Wij kregen veel leuke reacties over de kaartjes, want meer mensen vonden ze erg leuk. Voor het bestellen van geboortekaartjes raad ik Tsjipgeboortkaartjes aan.

  • Er staan veel leuke kaarten op hun website
  • Je kan een kaartje op maat laten maken, of aanpassen via de website
  • Het was mogelijk om een proefdruk te ontvangen
  • Wij vonden de prijs voor de kaartjes erg goed
  • De kaartjes waren erg leuk geworden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn