Goochelaar is leuk voor iedere leeftijd

Veel mensen weten wel dat het mogelijk is om een goochelaar in te huren om een feestje op te komen vrolijken. Maar velen denken dan dat dit vooral geschikt is in het geval van een kinderfeestje. Dit is echter absoluut niet zo. Natuurlijk vinden kinderen een goochelaar helemaal te gek, ze zullen versteld staan van de kunsten die hij uit kan halen en ze hebben geen idee van de trucs die erachter zitten. Ze zullen dan ook vol verwondering en verbazing naar zijn optreden kunnen kijken en het zal voor hen aanvoelen als magie. Volwassenen ervaren dit toch anders, zij weten immers dat deze personen veel training gehad hebben om hun trucs te kunnen doen. Dit betekent echter niet dat zij niet van de kunsten van een goochelaar kunnen genieten. Juist doordat zij weten wat er aan vooraf is gegaan en hoe moeilijk het is om een dergelijke show neer te zetten, zullen zij vol bewondering naar zijn kunsten kijken. Zij zullen zich tijdens het optreden vaak afvragen hoe het toch mogelijk is dat de goochelaar bepaalde dingen doet. Sommigen zullen zich er ook volledig aan overgeven en weer als een kind genieten van de trucs. Hoe het ook zij, het moge duidelijk zijn dat een goochelaar voor alle leeftijden leuk vermaak kan bieden. Dat maakt het ook zo geslaagd om deze kunstenaar in te huren voor een evenement of een feestje. Hij kan iedereen vermaken, van jong tot oud.

Uitstekende goochelaar

Zou u graag voor een evenement of een feestje een goochelaar in willen huren? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat deze persoon hiervoor geschikt is en dat hij zijn vak goed verstaat. Maar hoe komt u hier nu achter? Er bestaat immers niet zo iets als een goochelschool en certificaten om aan te tonen dat u met een echte professional te maken hebt. U zult dus af moeten gaan op de ervaringen van anderen en als u dat doet, dan zal het u al snel duidelijk worden dat goochelaar Jordi een uitstekende keus is. Jordi is al van kleins af aan bezig met de goochelkunst en heeft zich in zijn vak bekwaamd door hier veel over te lezen en lessen te volgen bij grote meesters op dit gebied. Al vanaf negen jarige leeftijd is hij hier mee bezig en na meer dan twintig jaar oefenen en optreden kan er dus ook met een gerust hart gesteld worden dat hij zeer veel ervaring op heeft gedaan. Zijn eerste optreden gaf hij al toen hij pas elf jaar oud was en dat smaakte meteen naar meer. Dat ene optreden van toen is uitgegroeid tot veel optredens nu, op de meest uiteenlopende locaties. Door alle keren dat hij opgetreden heeft, heeft hij dan ook veel ervaring opgedaan met het werken met publiek. Deze goochelaar is daardoor als geen ander in staat om in te spelen op reacties van de toeschouwers en op de leeftijd van het publiek. Met veel humor maakt hij er een echte show van, die verder gaat dan het enkel uitvoeren van een aantal kunstjes. Als u deze goochelaar inhuurt, dan kunt u er dus zeker van zijn dat u iets goeds te zien krijgt. En dat is natuurlijk wel heel erg belangrijk, het is immers ontzettend storend als een goochelaar niet goed in zijn vak is en maar wat aanrommelt, als iedereen gewoon kan zien welke trucjes hij gebruikt om zijn show op te voeren. Vakmanschap is in dit geval echt enorm belangrijk.

Verschillende soorten shows

Zoals gezegd kan een goochelaar op verschillende feesten en evenementen zijn kunsten vertonen, maar iedere gelegenheid vraagt natuurlijk wel om een andere aanpak. Daarom biedt goochelaar Jordi u verschillende opties:

  • Voor diverse feesten: tafelgoochelkunsten. In dit geval voert hij zijn trucs aan tafel uit en mogen de toeschouwers er met hun neus bovenop zitten. Door zijn enorme vingervlugheid en zijn grote ervaring zal toch niemand in staat zijn om hem te betrappen op een van zijn geheimen achter de truc. De nabijheid zal de bewondering bij de toeschouwers alleen maar doen groeien.
  • Beursshow: Veel bedrijven staan regelmatig op beurzen om hun producten of diensten aan te prijzen. Het blijkt echter keer op keer lastig om klanten te trekken. Huurt u goochelaar Jordi in, dan zal hij de aandacht van de mensen trekken en hen in contact brengen met uw bedrijf. Zijn show en zijn trucs past hij helemaal aan uw bedrijf aan.
  • Bruiloftsshow: maak uw grote dag magisch! Aan de hand van uw wensen wordt er een bruiloftsshow samengesteld, tijdens de show zal Jordi zowel jong als oud weten te vermaken.
  • Centrale act: zeer geschikt voor bijvoorbeeld een opening of het begin van een feest. Met deze act worden alle mensen tegelijkertijd vermaakt, het is mogelijk om ervoor te kiezen deze act te combineren met bijvoorbeeld aansluitende tafelgoochelkunsten.
  • Een show speciaal voor kinderfeestjes, waarbij de goochelaar het vermaak regelt en u dus geen omkijken meer hebt naar het vermaken van de kleine gasten op het feestje van uw zoon of dochter.
  • Voor groepsuitjes, personeelsfeestjes of bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten: een workshop goochelen. Hierin wordt een tipje van de sluier opgelicht en krijgt u een idee van de geheimen van de goochelaar. U leert zelf hiermee aan de slag te gaan en een paar eenvoudige trucs onder de knie te krijgen. Hiermee kunt u vervolgens uw familie, vrienden en kennissen verrassen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn