Grote perscontainer gezocht? Afvalperscontainer.nl voor de beste prijzen!

Bedrijven en organisaties hebben regelmatig veel te hoge rekeningen aan ledigingskosten voor hun afvalcontainer. Als u veel afval produceert, is het belangrijk om een efficiënte afvaloplossing te vinden. Afvalperscontainer.nl biedt daarom grote perscontainers aan, passend bij uw mogelijkheden. Hierdoor kunt u flink besparen op ledigingskosten! Een enorme hoeveelheid afval kan worden samengeperst in de grote perscontainer. Met onze geavanceerde techniek, bestaande uit een pers en een container, wordt al het afval zeer klein samengeperst. Hierdoor neemt de volume van het afval af en wordt het compact samengeperst en gelijk opgeslagen in de container. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of vraag gelijk online een vrijblijvende offerte aan.

Grote perscontainer om kosten te besparen

Aangezien al het afval wordt samengeperst, gaat er een lange tijd overheen voordat de container vol zit. Daarbij heeft de container die vast zit aan de pers een veel grotere opslagcapaciteit dan een normale rolcontainer. Hierdoor kunt u veel langer al uw afval inzamelen, zonder telkens ledigingskosten te moeten betalen. Dit scheelt op de lange termijn flink in de kosten. Niet alleen u hebt hiervan profijt, ook de transportbedrijven hoeven minder vaak af en aan te rijden om uw afval op te halen om te laten verwerken. Dit scheelt flink voor het milieu. Bovendien is een lange levensduur van de grote perscontainer verzekerd, aangezien ze zijn gemaakt van de beste en hoogwaardige materialen. Het aanschaffen of huren van een perscontainer bij Afvalperscontainer.nl is daarom zeker een duurzame keuze in allerlei opzichten. Wilt u een grote perscontainer kopen? Dan zijn er diverse varianten beschikbaar. Denk aan een pers met hydraulische klep of hefkantelaar. De perscontainers zijn in meerdere afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan via onze website, waarin u beschrijft waar u precies naar opzoek bent voor uw bedrijf of organisatie. Op basis daarvan gaan wij een inventarisatie maken. Vervolgens krijgt u van ons een voorstel inclusief installatie van de grote perscontainers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen: info@afvalperscontainer.nl of bellen naar: 088 – 08 09 030.

Hygiënische perscontainer met automatische ledigingsmelding

Aangezien de container over het algemeen heel lang meegaat voor deze echt vol zit, is er een speciale sensor ingebouwd, die registreert wanneer de container bijna vol zit. Deze melding wordt volledig automatisch naar ons doorgestuurd, waarnaar wij binnen 24 uur de container voor u komen legen. Bovendien kunt u gebruikers toevoegen aan het systeem, waardoor onbevoegden geen mogelijkheid hebben om de grote perscontainer te gebruiken. Veel bedrijven krijgen te maken met afval van organische producten of andere spullen die snel bederven of gaan rotten. Dit veroorzaakt geuroverlast en is vooral zeer onhygiënisch. Met een grote perscontainer heeft u hier niet langer last van. Aangezien de pers geheel afgesloten is van de container, komen er geen ongewenste geurtjes naar buiten. Kortom, geen last van lekkage, vieze sporen, afval of nare luchtjes! Ten slotte is er nog een ozonizer aanwezig die overgebleven vieze geurtjes tegengaat. Dit is optioneel, aangezien niet elk afval dit nodig heeft.

Voordelen grote perscontainer Afvalperscontainer.nl:

 • Automatische vol-melding
 • Diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar
 • Efficiënte afvaloplossing
 • Enorme opslagcapaciteit
 • Geen nare geurtjes, lekkages, afval of vieze sporen
 • Geluidsarm
 • Grote hoeveelheid afval persen tot een zeer hoge dichtheid
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Hygiënisch
 • Lange levensduur
 • Milieubewust en duurzaam
 • Scherpe prijzen
 • Systeem waarin gebruikers kunnen worden toegevoegd
 • Verschillende soorten persen
Graag een persoonlijke offerte laten uitbrengen? Neem dan contact met ons op via de website: afvalperscontainer.nl en vraag uw eigen vrijblijvende offerte aan. Bovendien vindt u er meer informatie en onze contactgegevens voor vragen. Afvalperscontainer.nl voor uw grootschalige afvaloplossingen! 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn