Haarbandje voor sporters online bestellen

Haarbandje voor sporters online bestellenIedereen die sport weet wel dat je met los lang haar niet echt lekker kunt sporten. Als professioneel voetbalster was ik al een tijd op zoek naar een product waarmee ik mijn haar goed vast kon maken. Ik had al diverse elastiekjes (haarbandje) geprobeerd, maar niets was een succes. Als ik intensief sport zweet ik flink, en vaak kwam mijn haar dan toch los. Dat vond ik vervelend. Het leidde me af van mijn sportprestaties en leidde tot irritaties. Mijn haar kort knippen was voor mij geen optie. Ik ben gehecht aan mijn kapsel en buiten de sport om draag ik het graag los. Een teamgenoot van me wees me op een nieuw soort haardbandje die ik online kon bestellen. Via trishabands.com kon ik een haarband bestellen die wél bleef zitten, volgens haar. Dat heb ik maar eens uitgeprobeerd en ze had inderdaad gelijk. Ik ben blij dat ik eindelijk wel een haarbandje heb die echt goed blijven zitten. Ik hoef nu niet meer te denken aan mijn haar, maar kan gewoon lekker sporten. Ik heb nu een haarbandje in diverse formaten, voor als het bijvoorbeeld warm of koud is, of je liever een stevige band om het hoofd hebt of juist een zo dun mogelijke. In de webshop zijn ze te koop in:

  • 10 mm
  • 16 mm
  • 20 mm
  • 25 mm

Daarnaast zijn er ook een reflecterend haarbandje te koop. Die heb ik ook aangeschaft. Ik ga vaak hardlopen ter ondersteuning van onze trainingen. Dat doe ik het hele jaar door. In de winter wordt het natuurlijk vroeg donker, en als ik in het donker wil hardlopen doe ik een reflecterende haarband in, zodat iedereen me goed kan zien. Met een reflecterende jas en een paar lampjes ben ik dan extra goed zichtbaar. Dat heb ik mijn teamgenoten weer aangeraden. Inmiddels loopt een behoorlijk deel van ons team rond met een haardbandje van Trishabands. Misschien halen we ooit nog wel eens allemaal dezelfde in onze teamkleur, dat zou een leuke aanvulling zijn op ons tenue. Zelfs onze trainer heeft er nu één in.

Voordelen van een haarbandje online bestellen

Ik was eerst wat sceptisch over het online bestellen van een haarbandje. Ik wist niet zeker of de kwaliteit wel goed was, en ik bestel eigenlijk nooit iets online. Mijn teamgenoot zei dat ik het gewoon moest proberen. Het was inderdaad heel simpel om ze online te bestellen. Ik heb gewoon een aantal bandjes uitgezocht die me mooi en handig leken, en kon heel eenvoudig afrekenen in de webshop. Ik hoefde niet naar een winkel. Dat kwam me goed uit. Veel sporten maakt je natuurlijk moe, en ik heb ’s avonds vaak echt geen zin om dan nog naar een winkel te gaan. Dat is wat mij betreft hét voordeel van online een haarbandje bestellen. Ik heb niet alleen fijne haaraccessoires maar die kan ik ook nog eens op de makkelijkste manier in huis halen. De prijs is er ook zeker naar. Ik weet zeker dat de bandjes een hele tijd mee gaan, maar als ik nog eens nieuwe nodig heb bestel ik ze zeker via trishabands.com.

Sportaccessoires nodig?

Heeft u ook accessoires nodig voor het sporten? Die kunt u uiteraard bij een sportwinkel vinden, maar voor een echt goed haarbandje kan ik u aanraden eens bij Trishabands te kijken. Ik heb tot nu toe geen ander merk bandjes gebruikt dat me zo goed bevalt. Ook mannen met lang haar kunnen deze bandjes dragen. Er zijn diverse ontwerpen beschikbaar, ook unisex.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn