Havic projectinrichting

Projectinrichting is een bijzondere tak van sport. Projectinrichting is niet zomaar een aantal meubels op een werkplek zetten. Projectinrichting is niet zomaar het inrichten van een kantoor op functionaliteit, het is namelijk veel meer dan dat. Onze mensen van Havic kantoormeubelen hebben van projectinrichting hun specialiteit gemaakt. Ze zijn in staat om als geen ander de vertaalslag te kunnen maken tussen uw ideeën en het uiteindelijke plaatje. Het visualiseren is een belangrijk element dat komt kijken bij projectinrichting. Projectinrichting is nooit een standaard bezigheid, het is voor ieder project weer geheel anders. Geen enkel kantoor is namelijk hetzelfde, de bedrijfstakken zijn heel divers en de persoonlijkheid van ieder mens afzonderlijk is weer anders, kortom: zoveel mensen zoveel wensen. Wij vinden het een fijne uitdaging om steeds weer een ander project onder onze hoede te krijgen. Projectinrichting is nooit saai, en dit willen wij u graag laten zien. Er zijn heel veel mogelijkheden en vele opties. U kunt kiezen uit diverse stijlen en een groot assortiment aan meubels. Wij zijn van mening dat het beste resultaat bereikt kan worden door goed te luisteren naar u als klant. Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en we zorgen daarom goed voor onze klanten. Als het gaat om bijvoorbeeld projectinrichting voor uw kantine, dan kunt u kiezen uit:

  • kantinetafels
  • barkrukken
  • kantinestoelen

Projectinrichting omvat natuurlijk veel meer dan alleen de kantine. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden. Bezoek vooral onze website eens om ons ruime assortiment te bekijken.

De juiste projectinrichting begint met goed te luisteren naar u als klant

Hebben uw medewerkers een goede plek om hun werk te kunnen doen? Hebben ze dan ook een goede plek om pauze te kunnen houden? Het even kunnen afschakelen van het werk is belangrijk, want zodra er achter elkaar wordt doorgewerkt sluipen er fouten in die voorkomen hadden kunnen worden. Tegelijkertijd is het niet gezond om zonder pauze door te werken. Er zijn mensen die graag even een frisse neus halen en buiten gaan zitten, of een wandelingetje gaan maken. Ook zijn er mensen die liever binnen blijven zitten om daar hun lunch te nuttigen. Welke keuze uw medewerkers ook maken, het is van belang dat uw personeel pauze kan houden op zijn of haar manier. Het hebben van een plek waar dit kan is essentieel. U kunt hiervoor het beste een ruimte creëren waar het mogelijk is om op een fijne manier pauze te houden. Een plek waar het personeel even met elkaar kan kletsen of zich juist even kunnen afzonderen. Een plek waar even fijn de krant gelezen kan worden met een kop koffie, of waar uw personeel de tijd kan besteden aan sociale media waar ze lid van zijn. In de kantine staat een koffieautomaat waaruit heerlijke koffie komt. Deze koffie wilt u op kunnen drinken op een comfortabele plek. Niks is zo vervelend als het zitten op een harde stoel waar u met een zere rug vanaf komt. Ook mogen tafels niet ontbreken in een kantine waar bijvoorbeeld de krant op gelegd kan worden om te lezen. Het ene deel van uw personeel zit liever aan tafel, terwijl het volgende deel liever plaats neemt op een fijne bank voor een gezellig gesprekje. Wanneer u ons inschakelt voor projectinrichting vertellen wij u alles over de mogelijkheden om uw kantine te voorzien van de juiste meubels. U kunt ook uw gehele kantoor onder de loep laten nemen door ons, zodat wij samen met u kunnen bepalen of uw huidige meubilair ergonomisch verantwoord is. Projectinrichting gaat namelijk niet om het inrichten met mooie en dure spullen, maar om functionaliteit, ergonomie en uitstraling. Projectinrichting is dus erg breed en omvat vele aspecten. Hier hebben wij ons vak van gemaakt, net zoals u uw eigen vak heeft waar u goed in bent. Wij vragen niet van u om precies te weten wat u van ons wilt en welke meubels u graag zou willen, integendeel.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij snappen het heel goed wanneer u aangeeft dat u geen flauw idee heeft waar te beginnen, en naar welke stijl u precies op zoek bent. Precies om deze reden schakelt u ons in. Er zijn diverse stijlen mogelijk binnen de projectinrichting. Belangrijk is dat het aansluit bij uw visie. Onze wensen en onze persoonlijke smaak is niet belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat u de projectinrichting krijgt waar u zich helemaal in kunt vinden en bijzonder tevreden over zult zijn. Maakt u zich vooral niet druk over mogelijke problemen die zich voor kunnen doen. Wij hebben namelijk voor ieder probleem wel een oplossing beschikbaar. Wij weten als geen ander hoe we in kunnen spelen op de wensen van u als klant en het overwinnen van mogelijke obstakels. Obstakels zijn wij overigens niet als problemen maar als mogelijkheden. Behalve een complete projectinrichting is het bij ons ook mogelijk om losse meubels te bestellen, via onze webwinkel. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de meubels graag eens in het echt zou willen bewonderen, zodat u deze van alle kanten kunt bekijken. Dit kan in één van onze showrooms. De bureaustoel die u zo mooi vindt kunt u zelf testen door er in plaats te nemen. Neemt u eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op onze website vindt u onze contactinformatie. Onze vriendelijke medewerkers geven u graag antwoord op al uw vragen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn