Heeft u een goede arbeidsrecht advocaat nodig?

Wij hebben een makelaarskantoor en wij hebben een groot team dat doorgaans heel goed werk levert. Een aantal jaar geleden hebben wij echter een makelaar aangenomen die zodra hij bij ons een vast contract heeft gekregen, zich ziek heeft gemeld. Dat was een heel smerig plan want wij hebben onderzoek gedaan en wij hebben gemerkt dat hij dit al bij een aantal andere kantoren ook had gedaan. Wij snapten niet waarom hij dit deed, want hij was een goede makelaar en wij konden hem ook veel meer salaris bieden wanneer hij bij ons op kantoor zou verschijnen. Het was tamelijk duidelijk dat hij de boel aan het besodemieteren was, maar toch was het heel lastig om hem te ontslaan. Dat mag je namelijk niet zomaar doen en daarom moet je zorgen dat je een goed dossier opbouwt zodat je zijn ontslag kunt onderbouwen. Wij hebben geen enkele ervaring met dergelijke zaken en wij hebben daarom al in een heel vroeg stadium een arbeidsrecht advocaat gezocht. Wij wilden graag met een goede arbeidsrecht advocaat in zee gaan omdat wij het belangrijk vonden om te zorgen dat wij door deze arbeidsrecht advocaat goed voorgelicht zouden worden over wat wij wel en niet mochten doen. Wij wilden namelijk graag van deze collega af want hij kostte ons alleen maar geld en dat wilden wij graag beĆ«indigen. Wij hebben toen gekeken waar wij een goede arbeidsrecht advocaat konden vinden en wij hebben toen uiteindelijk besloten om met de mensen van VanderHelAdvocaten.nl samen te gaan werken. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met deze mensen gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen kunt worden. Deze mensen hebben als arbeidsrecht advocaat een heel goede reputatie opgebouwd en vandaar dat wij graag met hen wilden werken. Wij hebben toen gekeken of wij een afspraak met hen konden inplannen en uiteraard was dit mogelijk. Wij konden toen een keer langskomen om onze zaak te bespreken en wij hebben gemerkt dat er heel veel mogelijkheden waren. Wij waren dus meteen tevreden over het feit dat wij een arbeidsrecht advocaat hadden gezocht. 

Met een arbeidsrecht advocaat sta je veel sterker

Wij hebben gemerkt dat wij het zonder arbeidsrecht advocaat nooit hadden gered. Je moet namelijk zorgen  dat je een goed dossier aanlegt en een arbeidsrecht advocaat weet daarbij precies waar je op moet letten. Vandaar dat wij zeer tevreden zijn over de mensen van VanderHelAdvocaten.nl en ik kan iedereen aanraden om ook een keer naar deze site te surfen. U zult zien dat u hier heel veel interessante opties kunt vinden voor wanneer u ook met een goede arbeidsrecht advocaat wilt samenwerken. 

Wij hebben onze zaak gewonnen 

Wij hebben dankzij deze arbeidsrecht advocaat kunnen zorgen dat wij onze collega konden ontslaan en wij zijn daarom zeer tevreden over de samenwerking met deze advocaat. Kortom:

  • Wij zijn heel goed bijgestaan door dit kantoor 
  • Wij zijn zeer te spreken over de goede dienstverlening 
  • Wij zouden dit kantoor zeker vaker inschakelen als wij weer problemen hebben 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit kantoor. Daar kunt u meer informatie vinden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn