Hoe kan je de beste uitvaartverzekering uitkiezen?

Ik was laatst mijn financiƫn en uitgaven aan het bekijken, zodat ik een goed overzicht kreeg van mijn inkomsten en uitgaven. Ik heb verschillende abonnementen opgezegd die ik bijna niet gebruikte en overgestapt bij een aantal verzekeringen. Door dit te doen kan ik veel geld besparen en heb ik minder kosten per maand. Toen ik verzekeringen aan het vergelijken was, las ik ook over een uitvaartverzekering, dit had ik nog niet afgesloten, maar vond het wel interessant. Vorige week wilde ik graag bekijken wat de beste uitvaartverzekering was, zodat ik kon berekenen hoeveel dit per maand zou kosten. Op de website Ikvergelijkonline.nl kan ik gemakkelijk uitvaartverzekeringen vergelijken en besloot om er direct eentje af te sluiten. Het was erg lang geleden dat ik mijn inkomsten en uitgaven goed bekeken had. Door de jaren heen komen er vaak steeds iets meer uitgaven en kosten bij, zonder dat je dit door hebt, waardoor je uiteindelijk veel geld kwijt bent. Voor mij was dit ook het geval en ik betaalde voor verschillende abonnementen, terwijl ik ze niet nodig had. Ik kon bijna 80 euro per maand besparen door mijn abonnementen op te zeggen, daarnaast kon ik ook verstandiger omgaan met mijn aankopen en zo nog meer besparen. Ik was ook veel geld kwijt aan verzekeringen en kon besparen door ze te vergelijken. Ik las tijdens het vergelijken over een uitvaartverzekering en vroeg mij af wat de beste uitvaartverzekering per maand zou kosten. Een begrafenis, of crematie is erg duur en veel mensen kunnen de kosten niet in een keer betalen, bovendien zorgt het overlijden van iemand ook vaak voor veel andere problemen. Het leek mij verstandig om de beste uitvaartverzekering uit te kiezen, zodat ik een klein bedrag per maand moet betalen, maar niet meer een dure uitvaart hoef te betalen.

Gemakkelijk de beste uitvaartverzekering vergelijken en uitkiezen

Online zocht ik naar een manier om uitvaartverzekeringen te vergelijken en vond toen de website Ikvergelijkonline.nl. Op de website staat een beoordeling per verzekering en kan je gemakkelijk zien welke verzekeringen het populairste zijn. Vaak is de best beoordeelde verzekering ook de beste uitvaartverzekering, dit bleek voor mij ook het geval. Op de website staat een overzicht met de belangrijkste voorwaarden, maar er is ook een individuele pagina per verzekering. Op deze pagina kan je uitgebreid lezen wat de voorwaarden voor de verzekering is. De beste uitvaartzekering leek mij de verzekering waarvoor ik weinig hoefde te betalen, maar die wel veel dekt.

Besloten om de verzekering af te sluiten

Ik moest er een paar dagen over nadenken, maar besloot om de beste uitvaartverzekering af te sluiten. Het afsluiten was gemakkelijker dan ik van te voren dacht. Ik betaal nu een bedrag per maand, maar ben dan verzekerd voor een groot bedrag, waarmee ik waarschijnlijk de hele begrafenis kan dekken. Voor het uitkiezen van de beste uitvaartverzekering raad ik de website Ikvergelijkonline.nl aan.

  • Je ziet direct wat de populairste verzekeringen zijn
  • In een overzicht zie je de belangrijkste voorwaarden
  • Elke verzekering heeft een pagina met meer informatie
  • Ik kon gemakkelijk een goede uitvaartverzekering uitkiezen en afsluiten     
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn