Hoe kunt u het WIFI signaal vergroten?

Wij hebben onlangs vastgesteld dat het internet bij ons op kantoor niet goed meer werkte. Dat was heel vervelend om te merken omdat wij namelijk sterk afhankelijk zijn van het internet. Wij hebben namelijk een webwinkel en als je dan zelf geen internet hebt, is de kans heel groot dat je orders misloopt. Dat wil je natuurlijk altijd voorkomen en vandaar dat ik er alles aan gedaan heb om te kijken hoe wij dit probleem konden oplossen. Het vervelende was dat wij weliswaar WIFI hadden in ons pand, maar dat wij dit WIFI signaal vergroten moesten. Het was namelijk niet zo dat wij helemaal nergens internet hadden, het was vooral dat het signaal gewoon zwak was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om het WIFI signaal te vergroten. Dat was niet heel eenvoudig. Wij hebben namelijk een heel groot kantoor en dan is het WIFI signaal vergroten een hele onderneming. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf in te schakelen dat ons kon helpen met het WIFI signaal vergroten. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wij dit zelf niet zouden kunnen oplossen omdat wij er niet zouden komen met een simpele signaalversterker zoals je die in je eigen huis kunt gebruiken. Wij wilden graag een degelijke oplossing en vandaar dat wij gekeken hebben of wij iemand konden vinden die voor ons het WIFI signaal vergroten kon. Wij hebben toen allerlei bedrijven benaderd omdat wij graag wilden weten wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij hebben toen vaak te horen gekregen dat zij ons heel goed konden helpen met het WIFI signaal vergroten, maar dat dat wel behoorlijk in de papieren zou lopen. Wij vragen ons nu heel sterk af waarom dit zo is omdat wij uiteindelijk een bedrijf hebben gevonden dat voor ons het WIFI signaal vergroten kon zonder dat wij daar veel geld voor hoefden te betalen. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij met de mensen van metawifi in zee zijn gegaan. Wij hebben nu namelijk een heel goede oplossing aangeboden gekregen en wij merken dat het WIFI signaal vergroten helemaal niet zo moeilijk was. 

Dit bedrijf kwam ons WIFI signaal vergroten 

Wij hebben de mensen van metawifi.nl uitgenodigd om een keer bij ons langs te komen om de situatie bij ons op kantoor te bekijken. Wij hebben toen van hen te horen gekregen dat zij heel goed ons WIFI signaal vergroten konden. Dat was fijn om te horen en wij hebben daarom meteen een opdracht aan deze mensen gegeven voor het WIFI signaal vergroten. Zij zijn toen meteen aan de slag gegaan en nog geen twee dagen later hadden wij internet waar wij goed mee uit de voeten konden. 

Ons internet doet het weer heel goed

Hoe kunt u het WIFI signaal vergroten?Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen omdat zij ons heel goed heeft geholpen om ons probleem op te lossen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben nu weer heel goed internet 
  • Wij zijn voor een heel schappelijke prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook even op metawifi.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn