Hoe laat je een bedrijfshal bouwen?

Je bedrijf groeit, misschien wel sneller dan het pand waar je in gevestigd zit aan kan, en dus overweeg je om een nieuwe bedrijfshal te bouwen. Heel logisch natuurlijk, want  een tekort aan ruimte (of dat nu voor opslag of productie is) houdt de verdere groei van je bedrijf tegen en dat is natuurlijk niet be bedoeling. Veel productiebedrijven hebben een ruimte nodig waarin medewerkers veel bewegingsvrijheid ervaren, daarom zijn de meeste bedrijfs- en kantoorpanden niet geschikt. Als dat voor jouw bedrijf ook geldt dan heb je een bedrijfshal nodig en moet je als je geen geschikte locatie kunt vinden dus zelf een bedrijfshal bouwen. Bij Olde Hensken B.V. ben je dan aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het bouwen van zeer professionele bedrijfshallen, voor veel verschillende doeleinden. Hun jarenlange ervaring met een bedrijfshal bouwen staat garant voor een resultaat dat aan alle eisen voldoet, en bovendien heel lang meegaat. Ze hebben namelijk maar liefst 25 jaar ervaring in het bouwen van hallen, en zijn dus met recht een ware specialist te noemen. Een van de belangrijkste redenen dat ze zo succesvol zijn is de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Ze houden van korte lijntjes en duidelijke communicatie, op nuchtere wijze. Dit spreekt veel ondernemers aan en dus is Olde Hensken B.V. een fijne partner om mee samen te werken.

Hulp bij een bedrijfshal bouwen

Helemaal zelf een bedrijfshal bouwen is natuurlijk voor de meeste ondernemers niet te doen. Het is een zeer ingewikkeld en technisch proces en dus kun je het beste de hulp inschakelen van Olde Hensken B.V. Een professionele partner op het gebied van een bedrijfshal bouwen. Zij bieden je een zeer goede begeleiding bij het bouwen van je bedrijfshal, van begin tot eind, omdat ze snappen dat het voor jou iets is dat je wellicht nog nooit gedaan hebt. Daarnaast zijn er nog meer redenen om bij hen aan te kloppen voor het bouwen van jouw hal, namelijk:

  • Ze bieden maar liefst 30 jaar garantie op jouw bedrijfshal.
  • Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfshallen.
  • Je wordt tijdens het hele proces goed begeleid en ge├»nformeerd. 
  • Het bedrijf wordt gekenmerkt door hun Twentse nuchterheid.
  • Ze gaan zeer strikt te werk met betrekking tot normen en wetgeving.

Zoals je ziet is Olde Hensken B.V. een zeer professionele partner als je hulp zoekt bij het bouwen van een grote hal voor je bedrijf. 

Tips voor een nieuwe bedrijfshal

Als je een nieuwe bedrijfshal gaat bouwen is misschien wel het allerbelangrijkste dat je rekening houdt met de groei van je bedrijf. Het gebeurt nog te vaak dat mensen een bedrijfshal laten bouwen die gebaseerd is op de huidige bedrijfsactiviteiten en omvang van het bedrijf, maar het is natuurlijk de bedoeling dat je groeit, meer klanten krijgt en dus (misschien zelfs op korte termijn) meer productieruimte nodig hebt. Het is vreselijk zonde als je al na een jaar of twee merkt dat je opnieuw ruimte tekort komt en voor een kleine meerprijs extra meters had kunnen laten bouwen. Denk hier dus goed over na. Ondernemen is anticiperen, ook als je een nieuwe bedrijfshal gaat laten bouwen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn