Incassobureau inschakelen? CrediFin voor betrouwbaar en efficiënt incasseren!

Betalen uw klanten de rekeningen niet en bent u het zat om overal zelf achteraan te moeten gaan? Schakel dan nu de hulp in van incassobureau CrediFin Nederland. Het laten incasseren van uw incasso’s is geheel een vrijblijvende dienst. De debiteur is verantwoordelijk voor het betalen van de incassokosten. Of het nu om een groot, klein, betwist of onbetwiste factuur gaat, wij lossen het voor u op. Bovendien hanteren wij een no cure no pay werkwijze. Ook uw facturen innen zonder langer tijd te moeten besteden hieraan? Maak dan nu uw gratis account aan en upload de betreffende factuur met eventuele documentatie. CrediFin Nederland gaat vervolgens gelijk voor u aan de slag!

Efficiënt laten incasseren met incassobureau CrediFin

Incassobureau CrediFin Nederland biedt u maar liefst 90% slagingskans. Ons team heeft al ruim 12,5 jaar ervaring met incasseren en gedurende deze periode zijn er ruim 10.000 accounts aangemaakt. Als incassobureau hebben wij in al deze jaren ruim 90% van alle gevallen het volledig openstaande bedrag kunnen innen. Mocht het niet lukken via online communicatiemiddelen, dan gaan wij over tot een huisbezoek. Blijkt dit ook niet het gewenste resultaat op te leveren, dan kunnen wij als incassobureau overgaan tot een gerechtelijke procedure. Hierover leest u meer op onze website. Over onze werkwijze volgt hieronder meer informatie.

Werkwijze incassobureau CrediFin

Stap 1: Ga naar onze website en maak een gratis account aan. Vul uw bedrijfsgegevens in en uw inloggegevens worden direct naar u verstuurd.

Stap 2: U kunt eenvoudig uw incasso doorgeven door de factuur te uploaden in het online portaal als u ingelogd bent. Het is mogelijk om extra documenten te uploaden. Bovendien heeft u een eenvoudig overzicht van de openstaande facturen bij ons.

Stap 3: Wij controleren vervolgens de documentatie en versturen bij akkoord gelijk een brief en/of aangetekende e-mail™ naar de betreffende debiteur.

Stap 4: Opvolgende documentatie en stappen kunt u 24/7 online volgen, zodat u altijd weet wat de status is. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op.

Incassobureau inschakelen CrediFin Nederland

Ons motto luidt: ‘Vakkundig en innovatief incasseren voor een snel resultaat’. Om de incassoprocedure efficiënt te laten verlopen en vooral zeer doeltreffend, werken wij als incassobureau altijd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Steeds meer mensen zijn namelijk online beter te bereiken. Wij incasseren op diverse manieren, waaronder iDeal betalingen, het benaderen van debiteuren via WhatsApp of social media en wij kunnen een aangetekende e-mail™ versturen. Daarbij wordt open en eerlijk gecommuniceerd, waarbij de frequentie hoog ligt. Onze vasthoudendheid staat namelijk hoog in het vaandel en is de belangrijke factor voor succes. Wij behouden hierbij een goede klantenrelatie uiteraard voor ogen, zodat mensen ook sneller zullen overgaan tot betalen en u snel uw geld ontvangt.

Voordelen inschakelen incassobureau CrediFin Nederland:

  • De volgende werkdag al een brief bij uw debiteur
  • Direct uitbetaling na ontvangst
  • Doorzettende werkwijze met een hoge frequentie
  • Eenvoudig online facturen uploaden
  • Gratis incasseren en account aanmaken, de kosten zijn voor de debiteur
  • Op basis van 100% no cure no pay
  • Ruim 12,5 jaar expertise
  • Snelle resultaten
  • Volg het incassotraject 24/7 in het online dossier
  • Zeer goed beoordeeld
Bent u nog opzoek naar een professionele incassobureau? Maak dan gelijk uw gratis online account aan bij CrediFin Nederland en wij zorgen dat u snel de openstaande facturen zult ontvangen van uw debiteuren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of bezoek onze website voor meer informatie: credifin-nederland.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn