IT recruitment voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar meer en beter IT personeel? Dit is niet altijd makkelijk te vinden, want IT’ers zijn erg gewild. Binnen je bedrijf heb je misschien neit altijd de capaciteitenof mogelijkheden om zelf op zoek te gaan naar de echte IT toppers. Daarom kun je een wervingsbureau inschakelen voor het uitoefenen van je IT-recruitment. Je hebt er dan geen zorgen aan, en laat het aan professionals ove om de juiste kandidaat te vinden.

IT recruitment voor jouw personeel

Ben je op zoek naar IT’ers? Zowel IT personeel als IT freelancers kun je laten werven en selecteren door een bedrijf gespecialiseerd in IT recruitment, zoals bijvoorbeeld Aatop Ict. Waarom nu een bedrijf als Aatop ICT inschakelen, als je misschien ook via sociale media iemand kan vinden? Of door het plaatsen van een vacature op een vacaturebank? Aatop ICT weet dat IT recruitment mensenwerk is. Een goede recruiter kan precies de juiste kandidaat eruit pikken voor jouw bedrijf.

Welke voordelen heeft recruitment nu boven het zelf werven, behalve dat je tijd uitspaart?

  • Kennis van wervingtools
  • Verschillende social media accounts kunnen ingezet worden
  • recruiters weten alles van wat een goede werknemer is
  • Een bureau gespecialiseerd in IT recruitment heeft kennis van het vak, en kan daardoor beter werven en selecteren.

Voordat Aatop IT recruitment een kandidaat doorstuurt naar jouw bedrijf, beoordelen zij eerst het CV. Ook hebben zij eerst nog een kennismakingsgesprek met de kandidaat. Zo wordt het kaf van htet koren gescheiden. Vermoeden ze dat de klik er is? Dan zenden ze jou het CV toe, en kan de kandidaat bij jouw bedrijf op gesprek komen. Met deze voorselctie vindt er echt IT recruitment op basis van kwaliteit plaats. Aan iedere kandidaat wordt een gelijke kans geboden, geheel zoals dat passend is in deze tijd.

Bovendien werkt Aatop ICT zeer zorgvuldig in de werving en selectieprocedures. Ook werken zij vanuit de Christelijkelevenswijze. Het voordel hiervan is dat er zeer vertrouwelijk en integer wordt gewerkt. Dat is goed, omdat je niet wilt dat jouw bedrijf in een slecht daglicht komt te stan doordat er onzorgvuldig is omgegaan met gegevens van eventuele kandidaten.

IT recruitment door Aatop

Bij Aatop wordt IT personeel geselecteerd en geworven op een menselijke manier. De medewerkers van de vier kantoren die dit bedrijf kent, verrichtenhun werkzaamheden op basis van no cure no pay. Als je je IT recruitment uitbesteedt aan Aatop ICT, krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Dit maakt de lijnen kort en zo bewaar jij als werkgever het overzicht. Zoek je dus een front-end developer, eenapplicatiebeheerder, eenmobile developer of een ICT achitect?? Of zoek je een andere IT professional? Schakel dan dit bureau voor IT Recruitment in. Je kunt via hun website nog veel meer informatie krijgen over hun werkwijze.

Naast gewoon IT-recruitment verzorgt dit bedrijf ook nieuw personeel op basis van deta-vast. In deze verhouding wordt een werknemer eerst gedetacheerd aan uw bedrijf, waarna het na een bepaalde periode in vaste dienst komt. Ook freelancers kan het bureau voor je werven. Er is dus een mogelijkheid voor iedere werkgever die op zoek is naar het allerbeste personeel. Genoeg redenen dus  om te kiezen voor IT recruitment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn