Kantoorinrichting gezocht? Shiraz Office Furniture is uw specialist!

Nieuwe kantoorruimte of voor renovatie opzoek naar een moderne en praktische kantoorinrichting? Dan bent u bij shiraz Office Furniture in goede handen. Met ruim twintig jaar ervaring en meer dan 10.000 kantoorinrichtingen die wij hebben mogen ontwerpen en uitvoeren, beschikken wij over een enorme schat aan ervaring en kennis om uw kantoor ook te voorzien van een passende kantoorinrichting. Benieuwd naar onze resultaten of wilt u graag de mogelijkheden voor uw kantoorinrichting bespreken, inclusief vrijblijvend interieuradvies? Neem dan contact met ons op, bekijk onze website of bezoek onze showroom in Dordrecht.

Moderne en praktische kantoorinrichting

Heeft u naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek besloten dat wij voor u aan de slag mogen gaan met een ontwerp voor uw nieuwe kantoorinrichting? Dan ontvangt u van ons vrijblijvend interieuradvies. Een kantoor is een van de belangrijkste ruimtes om zorgvuldig en met oog voor detail in te richten. Het dient een praktische ruimte te zijn dat overzichtelijk is en voldoende opbergruimte biedt. Daarbij dient het rustig en comfortabel aan te voelen, zodat er flink wat uren gewerkt kunnen worden. De inrichting dient van de beste kwaliteit te zijn. Hiervoor werken wij samen met vooraanstaande en genormeerde merken als Interstuhl en Palmberg. Daarmee wordt de duurzaamheid van uw kantoorinrichting bevorderd. Deze merken geven namelijk garantie dat het meubilair tussen de 15 en 20 jaar na-leverbaar blijft. Mocht er toevallig iets stuk gaan of op den duur aan vervanging toe zijn, dan blijft uw kantoor dezelfde uitstraling behouden als één passend geheel. Naast deze topkwaliteit, zijn alle producten op een milieubewuste wijze gefabriceerd en meer dan 90% afkomstig van leveranciers uit Europa. Op deze wijze bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw prachtige nieuwe kantoorinrichting van shiraz Office Furniture!

Kantoorinrichting passend bij uw bedrijf en geheel naar wens

Wat past het beste bij uw bedrijf qua kantoorinrichting? Heeft u bijvoorbeeld een modern bedrijf met een groene uitstraling? Of liever strak en zakelijk? Voor elke kantoorinrichting bieden wij het passende kantoormeubilair een stijlvolle inrichting. Tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat uw wensen zijn, zodat wij kunnen beginnen met het uitwerken van een geschikt plan en ontwerp. Van werkplekken tot praktische opbergsystemen. Wellicht een speciale werkplek voor flexwerkers of een receptiebalie? Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar is afgestemd, zodat u en eventueel uw medewerkers kunnen werken in een prettige en fijne werkomgeving dat functioneel is ingericht. Tijdens het ontwerpen van uw kantoorinrichting, werken wij graag en geheel vrijblijvend een op maat gemaakte 2D en 3D tekening uit van uw eventuele nieuwe kantoorinrichting. Geheel naar wens en rekening houdende met uw budget. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, de nieuwe meubels en het complete plaatje, gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij dat uw nieuwe kantoorinrichting spoedig op de afgesproken wijze zal worden geplaatst.

Complete kantoorinrichting ontwerpen en bestellen bij shiraz Office Furniture:

  • Meer dan twintig jaar specialist en ruim 10.000 kantoorinrichtingen uitgevoerd
  • Geheel volgens uw wensen en passend bij uw budget 
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief 2D en 3D tekening
  • Gratis interieuradvies inclusief wand- en vloerbekleding
  • Inrichting aansluitend bij uw bedrijf
  • Voor praktische, comfortabele en efficiënte werkplekken
  • Snel geplaatst door ons deskundige team
  • Gegarandeerd jarenlang plezier en garantie op nalevering van circa 15-20 jaar
  • Topkwaliteit meubilair van vooraanstaande en genormeerde leveranciers 
  • Grote showroom in Dordrecht te bewonderen van 1000 m2

Wilt u een kantoorinrichting op maat, alles uit uw nieuwe kantoorinrichting halen of bent u benieuwd naar de nieuwste kantoorinrichtingen die wij hebben geplaatst? Bezoek dan nu onze website en ontdek welke fantastische mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw kantoor https://www.shiraz.nl/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn