Ken jij de producten van Light en Living?

Als je op zoek bent naar nieuwe lampen of woonaccessoires, dan is de collectie van Light en Living misschien net iets voor jou! Een huis wordt niet zomaar een thuis, daarvoor moet je het inrichten met spullen die bij jou passen, spullen die jou een gevoel van thuis geven. Natuurlijk zijn dat deels persoonlijke objecten, zoals souvenirs en ingelijste foto’s. Maar ook de meubels die je uitkiest, de lampen die je ophangt en neerzet en de woonaccessoires waar je alles mee combineert spelen een grote rol bij jouw woongenot. Light en Living biedt diverse opties op het gebied van verlichting en accessoires en kan daardoor zeker een goede keus zijn voor het inrichten van jouw woning.

Het belang van verlichting

Als mensen nadenken over de inrichting van hun huis, dan wordt er lang niet altijd even goed nagedacht over de aanschaf van lampen. En dat is jammer, want licht is erg belangrijk voor de sfeer in een ruimte en bij Light en Living weten ze dat als geen ander. Lampen hebben eigenlijk verschillende functies:

  • ze moeten voldoende licht geven om te kunnen doen wat je in een bepaalde ruimte wilt doen
  • ze moeten voor de juiste sfeer zorgen, door bijvoorbeeld de optie van dimlicht
  • ze voegen door hun vorm, kleur en dessin wat toe aan het interieur

Bij Light en Living houden ze met al deze punten rekening. In de eerste plaats de hoeveelheid licht, de gewenste lichtsterkte kan op iedere plaats in je woonruimte weer anders zijn. In de keuken wil je bijvoorbeeld feller licht, zodat je goed kunt zien wat je doet als je aan het koken of afwassen bent. In de woonkamer wil je juist meer sfeer kunnen creƫren en dat kan bijvoorbeeld met kleine lampjes hier en daar of door gebruik te maken van dimlicht. Kies bijvoorbeeld voor een tafellamp van Light en Living in de ene hoek van de woonkamer en een vloerlamp in de andere hoek. Zo verspreid je de lichtbronnen mooi.

Light en Living kopen

Naast voldoende licht en de juiste sfeer, kunnen de lampenvoeten en lampenkappen ook bijdragen aan het interieur. Een hanglamp boven de eettafel kan bijvoorbeeld een echte blikvanger zijn, iets wat opvalt in jouw interieur en wat er een geheel eigen draai aan geeft. Ook hier houden ze bij Light en Living rekening mee. Ze hebben zeer diverse ontwerpen, waarbij sommige heel neutraal en onopvallend zijn, waardoor de lamp eigenlijk bijna wegvalt in het wooninterieur, terwijl andere juist echte blikvangers zijn. Heb jij interesse in de verschillende soorten lampen van Light en Living? Dan vraag je je misschien af waar je deze artikelen nu precies kunt kopen. Bij Eigenstijl Wonen ben je hiervoor aan het juiste adres. Zij bieden verschillende woonmerken aan die jou met hun producten kunnen helpen om van jouw huis echt een thuis te maken. En een van die merken die zij aanbieden is Light en Living. Je vindt bij Eigenstijl Wonen niet alleen verschillende vloerlampen, hanglampen, tafellampen, lampenvoeten en lampenkappen van dit merk, maar ook diverse woonaccessoires zoals bijzettafels, klokken, vazen en kastjes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn