Kerstpakketten uitdelen

Hebt u een bedrijf? Dan zult u zich zeker in de loop van het jaar af gaan vragen of u nu wel of geen kerstpakketten aan uw werknemers moet geven. Het moet natuurlijk niet, maar het is wel een leuke traditie en tegelijk een traditie die wat verloren begint te gaan. Steeds minder bedrijven nemen de moeite om hun werknemers nog met een dergelijk cadeau te verrassen. Dat heeft met verschillende dingen te maken, soms is het door bezuinigingen komen te vervallen, andere keren wordt het gewoon als wat ouderwets gezien. Andere bedrijven zijn van kerstpakketten overgestapt op het geven van cadeaubonnen, waarmee iedere werknemer zelf iets uit kan zoeken. Dat heeft twee kanten, aan de ene kant is het voor de gever natuurlijk zo dat het minder tijd kost dan het uitzoeken van pakketten en dat er de zekerheid is dat de ontvanger iets leuks uit kan zoeken. Aan de andere kant wordt de ontvanger zo opgezadeld met het zelf moeten uitzoeken van iets, in plaats van gewoon een pakket te ontvangen. Uit de kerstpakketten blijkt bovendien dat er moeite is gedaan om iets moois uit te kiezen of samen te stellen. Voor veel mensen is het toch zo dat ze de gedane moeite erg waarderen en dat ze het altijd weer leuk vinden om zich door een pakket te laten verrassen.

Ruime keus in kerstpakketten

Waar moet u als bedrijf nu voor kiezen? U moet natuurlijk niets, maar het geven van kerstpakketten is wel erg leuk om te doen. U kunt tegenwoordig bovendien uit heel veel verschillende soorten pakketten kiezen, waardoor het dus zeker niet zo is dat er niets te vinden is dat u waardeert. Kijkt u bijvoorbeeld bij een echte specialist als Kerstpakketten XL , dan zult u zien dat de keus echt heel groot is. In de eerste plaats valt er genoeg te kiezen op het gebied van budget, u kunt zelfs specifiek op budget zoeken. Geld hoeft dus niet echt een probleem te zijn, of uw bedrijf moet al heel krap bij kas zitten. Maar anders is het zeker zo dat er voor ieder budget wel leuke kerstpakketten te vinden zijn. Daarnaast is het ook zo dat er genoeg te kiezen valt wat betreft de inhoud van de kerstpakketten. Het is dus zeker mogelijk om iets te vinden waarvan u denkt dat dit uw personeel aan zal spreken.

Kies uw pakket

Een belangrijke reden om voor KerstpakkettenXL.nl te kiezen, is dus hun ruime keus. Maar zijn er ook meer redenen waarom u uw kerstpakketten juist hier zou moeten afnemen? Jazeker, namelijk:

  • u vindt bij hen het grootste assortiment aan A-merken en pakketten
  • maatwerk is bij grote aantallen mogelijk
  • deskundig personeel pakt alles zelf in de inpakcentrale in, waardoor er dus optimale controle over de inhoud is
  • de laagste prijs garantie garandeert dat u niet meer betaalt dan nodig is

Hoe bestelt u nu bij hen? U kunt online uw kerstpakketten uitzoeken, door uw prijscategorie te kiezen en daar een keus te maken uit de verschillende mogelijkheden. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan de showroom om de producten zelf te zien. Het is verstandig om het bestellen van de pakketten niet te lang uit te stellen, dan loopt u namelijk de kans dat uw favoriet niet meer leverbaar is. U kunt uw bestelling al maanden van tevoren bij hen plaatsen en u spreekt met hen dan een datum af waarop de kerstpakketten geleverd zullen worden. zij zijn zeer stipt in hun bezorging, dus u kunt er ook echt op rekenen dat u op het afgesproken moment de pakketten geleverd krijgt!

Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn