Kies jij voor een kerstboom aan de muur?

Als je een klein huis hebt, dan kan een kerstboom aan de muur echt de ideale manier zijn om toch je kamer helemaal in kerstsfeer te brengen. Het neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft je tegelijkertijd wel de mogelijkheid om kerstverlichting en kerstversiering op te hangen. Naast een kerstboom aan de muur kan eventueel ook een exemplaar aan het plafond een goede oplossing zijn. Met de creatieve kerstbomen van Houtenkerstboom.com kun je alle kanten op en zorg je er in een handomdraai voor dat ook jouw woning helemaal in kerststemming komt.

Kerstboom aan de muur

In een kleine woning is het altijd schipperen met de ruimte, je hebt niet overal plek voor, ook al zou je willen. Hier valt gedurende het jaar nog wel een mouw aan te passen, maar rond de kerstdagen loop je tegen het probleem aan dat er voor kerstbomen in jouw huis geen ruimte is. Een kerstboom aan de muur is dan ideaal. Bij Houtenkerstboom.com bieden ze hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de Yelka. Deze alternatieve boom is gemaakt van latjes van verschillende lengte, die van kort naar lang op een staander gemaakt zijn. Hierdoor krijg je de typerende vorm van de dennenboom. Doordat de latjes te draaien zijn, kun je de Yelka heel goed inzetten als kerstboom aan de muur. Je draait ieder latje in dezelfde richting en maakt de boom zo als het ware plat. Je houdt zo de typerende dennenboomvorm, terwijl de boom niet meer dan een paar centimeter in beslag neemt. Heb je iets meer ruimte, dan kun je de latjes ook iets breder uit laten waaieren. Mocht je later verhuizen naar een grotere woning, dan kun je de boom volledig volume geven. De Yelka is dus niet alleen te gebruiken als kerstboom aan de muur, maar vormt ook een volwaardig alternatief voor gewone kerstbomen.

Boom aan het plafond

Naast de Yelka vind je bij Houtenkerstboom.com ook de Spira. Deze heeft een spiraalvorm en loopt ook naar boven taps toe. Doordat de diepte beperkt is, kun je ook deze houten boom heel goed gebruiken als kerstboom aan de muur. Waar je de Yelka op een staander neerzet, kan de Spira zowel op een staander geplaatst worden als aan het plafond worden opgehangen. Het voordeel van het ophangen aan het plafond, is dat de boom niet in de weg staat en je geen ruimte op de vloer kwijtraakt. Een ander voordeel van ophangen is dat je huisdieren er niet zomaar bij kunnen komen, ideaal als je klimmende katten of nieuwsgierige honden hebt. Wil jij een kerstboom aan de muur, dan kun je dus met een Yelka of Spira goed uit de voeten. Wat moet je nog weten over deze alternatieve bomen? Belangrijke punten om te weten zijn:

  • de Yelka is in verschillende houtsoorten en daardoor in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • de Yelka en Spira zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van 75 tot 150 centimeter hoog
  • je kunt beide alternatieve kerstbomen gewoon decoreren met lichtjes en kerstversiering

Heb jij weinig ruimte of zoek je gewoon een origineel alternatief? Kies dan eens voor een kerstboom aan de muur!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn