Kies voor een egale bedrijfsvloer

Gaat u binnenkort een bedrijf beginnen? Hebt u daarom een groot magazijn zonder bedrijfsvloer en bent u op zoek naar een goed bedrijf die dat voor u kan aanleggen? Of hebt u een verouderde bedrijfsvloer vol met gaten en scheuren? Dan kan het productieproces ernstige hinder ondervinden dankzij de kapotte vloer. Tevens loopt uw bedrijf diverse veiligheidsrisico’s op en is het maar de vraag of uw bedrijf wordt goedgekeurd door de keuringsdienst. Laat u dit niet overkomen en zorg er tijdig voor dat de bedrijfsvloer wordt vervangen. Neemt u in al deze gevallen eens contact op met mesa-coatings.eu. Wij werken vanuit Breda maar kunnen iedereen in Nederland voorzien van een nieuwe bedrijfsvloer. Of het nu gaat om de aanleg van een winkelvloer, een magazijnvloer, een werkplaats of garage, wij zijn van alle markten thuis. U hebt bij ons diverse opties qua materiaal voor de ondergrond. Zo kan een epoxy coating de juiste oplossing zijn maar is een troffelvloer wellicht ook een goed idee. Wilt u een betrouwbare uitermate sterke bedrijfsvloer laten leggen? Dan is een betonnen vloer wat u zoekt. Overigens is het niet altijd noodzakelijk om uw vloer in zijn geheel te vervangen. Als u al een epoxy vloer hebt en er zijn gaten of scheuren in gekomen, dan is het vaak wel het geval om in zijn geheel de coating opnieuw te leggen. Maar we doen tevens aan betonreparatiemassa zodat we uw betonnen bedrijfsvloer wellicht nog kunnen repareren.

Laat uw bedrijfsvloer door Mesa Coatings leggen

Het is zaak om hoogte te krijgen van de oppervlakte van uw bedrijf. Daarom gaan we niet zomaar zonder voorkennis tot actie over. We bespreken dit graag met u op uw kantoor, maar u bent ook van harte welkom in Breda. Natuurlijk meten we vervolgens het bedrijfsterrein en besluiten we welk materiaal het meest geschikt is voor uw bedrijf. Zo is een epoxy coating erg hard en daarom meer geschikt voor bouwmarkten, kantoren en supermarkten. Verricht u vooral halfzwaar werk zoals in een slagerij, bakkerij  of melkfabriek? Dan is een PU coating of een PMMA coating wat u zoekt. In de auto-industrie raden we daarentegen een betonnen gietvloer aan. Dan weet u zeker dat al dat zware apparatuur zonder problemen op uw gloednieuwe bedrijfsvloer kan staan en bewegen. Het is belangrijk dat u het gieten van een bedrijfsvloer overlaat aan een gerenommeerd bedrijf als Mesa Coatings. Het staat u vrij om dit zelf te gieten maar bij dergelijke enorme oppervlaktes kunnen er eenvoudig scheuren ontstaan, zeker als u dit werk niet voor de kost doet. Dat betekent voornamelijk dat u al snel met grote problemen komt te zitten. Neemt u daarom contact met ons op want hier werken ervaren gieters die dit werk dagelijks doen.

Een stevige betrouwbare en goed belastbare ondergrond is goud waard

Een bedrijfsvloer is een belangrijke basis voor elke werkplaats en magazijn. De productie zal enkel toenemen dankzij een solide vloer waar wagens zoals pompkarren en heftrucks moeiteloos kunnen voortbewegen. Dankzij de gladde ondergrond die toch veel grip biedt voor uw werknemers kunnen ze hun werk zonder problemen en gevaar verrichten. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

  • Maakt u dan een afspraak met onze klantenservice. We kunnen bij u langskomen als u dat wenst.
  • Of bel ons op en stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen over de perfecte bedrijfsvloer.
  • En vergeet niet om ons te volgen via Facebook, Google+ en Twitter zodat u het laatste nieuws over Mesa Coatings op de voet kunt volgen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn