Kiezen voor directcapital.nl

Bent u al een poosje op zoek naar een nieuwe en betrouwbare huurder voor uw grachtenpand in Amsterdam? Het is uiteraard van groot belang dat u een goede bewoner krijgt, want uw pand is u natuurlijk heel wat waard. Of zoekt u juist een stijlvolle ruimte om te huren, omdat u bijvoorbeeld als expat naar de hoofdstad van ons land komt? Ook dan is het belangrijk om een prettige woonruimte te vinden. In alle gevallen kunt u uitstekend een beroep doen op directcapital.nl, een organisatie die te allen tijde voor u klaar staat met huurbemiddeling. Directcapital.nl is een jong bedrijf, dynamisch bovendien. Maar dit betekent niet dat wij nog groentjes zijn in de werkveld. Ons team heeft al een hoop ervaring opgedaan in deze branche en daarom kan directcapital.nl u echt verder helpen als u op zoek bent naar een betrouwbaar bemiddelaar in de huursector. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis. Wij hebben dan ook nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken graag met u mee om u uit de brand te helpen. Dus zoekt u nog een geschikte woonruimte in het centrum van Amsterdam en hebt u al van alles geprobeerd? Hebt u tot nu toe nog niet iets gevonden dat echt aan uw eisen voldeed en wilt u dit wel graag? Grote kans dat u bij directcapital.nl iets kunt vinden van uw gading. Wij hebben veel verschillende soorten woningen in ons assortiment om te verhuren, zodat u het voor het uitkiezen hebt. En dat tegen aantrekkelijke tarieven! Wij houden er namelijk niet van om onze klanten met te hoge prijzen op te zadelen voor huurbemiddeling. Kortom, bij directcapital.nl bent u aan het goede adres als u snel een prettige woning wilt vinden. Wij maken het mogelijk! Als u meer wilt weten over ons aanbod, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op directcapital.nl. Wij hopen u daar binnenkort terug te zien als een nieuwe klant.

Directcapital.nl is uw betrouwbare partner voor huurbemiddeling

Hebt u een prachtig huis in de hoofdstad, maar krijgt u het vaak niet verhuurd? Vindt u het elke keer weer lastig om een nieuwe huurder te vinden en zou u hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Directcapital.nl bemiddelt niet alleen bij het huren van een woonruimte, maar ook bij het verhuren ervan. Bij directcapital.nl zit u dus goed als u een steuntje in de rug wilt hebben om meer rendement te halen uit uw pand. Door onze kennis en kunde kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als dit is wat u wilt. Directcapital.nl heeft een enorm breed netwerk en weet al haar kanalen aan te boren om op zoek te gaan naar nieuwe huurders voor uw huis. Dit doen wij al jaren, dus wij weten hoe de vork precies in de steel zit op dit vlak. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat er voor uw woning bij directcapital.nl geen nieuwe huurder wordt gevonden. Bovendien screenen wij alle potentiële kandidaten, zodat u zeker weet dat ze goed op uw huis zullen passen. En dat geeft natuurlijk wel zo’n prettig gevoel. Twijfel dus niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel verstandiger om vandaag nog een knoop door te hakken en voor directcapital.nl te kiezen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar en nemen u een hoop werk uit handen. Wij verzorgen ook al het papierwerk, zodat u daar ook geen omkijken meer naar heeft. Zo hoeft u geen moeite meer te doen om uw Amsterdamse woning te verhuren, want wij regelen alles. En zeg nou zelf, dat is toch ideaal?

Hulp nodig bij het verkopen van een huis?

Bent u de bezitter van een statig pand in de Amsterdamse binnenstad en zou u dit graag willen verkopen? Maar wilt u er eigenlijk niet zo veel tijd aan besteden, omdat u zich graag op uw eigen werkzaamheden zou willen richten? Ook dan kunt u directcapital.nl inschakelen. Wij nemen dit graag van u over, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Elke keer dat er kijkers komen, zorgen de professionele schoonmakers van directcapital.nl dat uw woning er pico bello uit ziet. Op die manier hoeft u dus niet steeds zelf alles aan kant te maken voor nieuwe gegadigden. En dat scheelt een hoop werk! Kortom, wat u ook nodig hebt op het gebied van huren, verhuren, verkopen of iets dergelijks… wij bieden het allemaal! Bij ons is de klant nog echt koning, wat betekent dat uw wensen centraal staan. Wij houden dus altijd rekening met wat u wilt. Als u voor directcapital.nl kiest, dan kiest u voor:

  • een totaaloplossing, omdat wij van alle markten thuis zijn
  • drie maanden opzegtermijn en een hoop flexibiliteit
  • de ideale oplossing voor het zorgeloos verhuren van een van uw panden
  • hulp bij het zoeken naar een geschikte woonruimte
  • hulp bij het verkopen van een huis
  • een geweldige service waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • aantrekkelijke prijzen, zodat u het om de prijs niet hoeft te laten

Klinkt dit u als muziek in de oren en zou u ook wel in zee willen gaan met directcapital.nl? Neem dan even contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn