Koop online een airhockey tafel

Kent u airhockey al? Dit spel is al jaren populair. Het wordt gespeeld door twee spelers die allebei doelpunten moeten scoren met een puck. In de hand heeft elke speler een voorwerp waarmee de puck heen en weer kan worden geschoten. Air hockey wordt vaak gespeeld in poolhallen en cafés en kan voor veel hilariteit zorgen. Wilt u zelf een air hockey tafel om thuis dit spel te kunnen spelen? Of wilt u voor uw café, restaurant of andere horecazaak een airhockey tafel? Dan schaft u deze eenvoudig aan via https://www.airhockeytafel.nl/. U vindt hier traditionele modellen, maar ook tafels met een bepaald thema. Daarnaast kunt u via de website ook de volgende zaken bestellen:

  • Onderdelen voor een airhockey tafel
  • Accessoires
  • Mini airhockey tafel

Onze tafels zijn daarnaast onder te verdelen in recreatieve en professionele airhockey tafels. De laatste categorie is steviger gebouwd en ideaal voor intensief gebruik. Met de onderdelen die u via de website bestelt kunt u bovendien uw tafel onderhouden. Bij intensief gebruik kan ook een professionele tafel schade oplopen. Omdat airhockey veel gespeeld wordt in horecazaken is het niet ongebruikelijk dat er af en toe een onderdeel vervangen moet worden. In dit geval is het raadzaam voor een professionele uitvoering te kiezen. Deze gaat langer mee bij intensief gebruik. Thuis kunt u volstaan met een recreatieve tafel. Deze zijn ook lager geprijsd. Nieuwe pucks nodig? Deze kunt u natuurlijk ook online in de webwinkel aanschaffen.

Professionele airhockey tafel kopen

Een professionele airhockey tafel wordt vaak gebruikt in horecazaken of in speeltuinen. Het is mogelijk hier als ondernemer geld aan te verdienen. Uw klanten gooien dan euromunten in de tafel om te kunnen spelen. Veel poolhallen hebben in Nederland één of meerder airhockey tafels staan zodat klanten hun spellen kunnen afwisselen. Dit soort tafels bestelt u via onze website, op https://www.airhockeytafel.nl/. U kunt al een professionele airhockey tafel krijgen voor enkele honderden euro’s. Deze gaat jaren mee en wordt gratis bij u afgeleverd. Zoekt u een extra entertainment product voor uw onderneming? Bestel dan snel en eenvoudig een airhockey tafel. U kunt hiermee nieuw publiek trekken, of uw publiek extra vermaken. De uitvoeringen voor kinderen zijn zeer geschikt voor speeltuinen of scholen. Ook deze vindt u in onze webwinkel. Steeds meer kleine bedrijven willen een tafeltennistafel of airhockey tafel in hun bedrijf. Medewerkers kunnen in hun pauze even de benen strekken en een potje spelen. Dat brengt plezier en creativiteit op kantoor. Een recreatieve of professionele tafel bestellen voor uw bedrijf? Dat kan, met de tafels die u via onze website bestelt.

Bestelling en bezorging

Als u online een airhockey tafel bestelt wordt de tafel bij u afgeleverd. Bij een bestelling boven de 59 euro is de bezorging zelfs gratis. Ook consumenten die een recreatieve airhockey tafel bestellen kunnen dus gebruik maken van deze service. Voor kleine huishouders is de mini airhockey tafel een leuke optie. Deze uitvoering van airhockey kan op een eetkamertafel worden gebruikt en biedt net zoveel speelplezier als een grote tafel. Airhockey traint het reactievermogen en is een uitstekend speelproduct voor kinderen. Het bevat geen schermen en zorgt ervoor dat kinderen én volwassenen even in beweging komen. U bestelt eenvoudig online en kunt hier ook meer informatie opvragen over de verschillende uitvoeringen van de tafels. Zo bestelt u altijd de juiste tafel voor thuis of op het werk. Wij kunnen u altijd adviseren en laten u weten wanneer uw tafel bezorgd wordt. Betaling met creditcard is ook mogelijk. U kunt binnen enkele minuten uw bestelling al plaatsen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn