Letselschade in Almelo? Lees meer!

Bent u ook woonachtig in Almelo of omstreken en heeft u hulp nodig bij het verhalen van letselschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn een advocaten kantoor gespecialiseerd in letselschade, gevestigd in Almelo. Helaas komt het voor dat er ongevallen gebeuren die letselschade tot gevolg hebben. Deze ongevallen kunnen in allerlei verschillende situaties ontstaan. Zo kan een ongeluk zich voor doen in het verkeer, binnen een bedrijf, door een misdrijf waarbij er sprake is van geweld, of door een medische misser van een deskundige. Dit soort ongevallen kunnen leiden tot letselschade. Het slachtoffer wordt hier met name door beïnvloed doordat er vaak emotionele en financiële gevolgen voor diens leven zijn. Gelukkig is er in de Nederlandse Wet geregeld dat een slachtoffer recht heeft op een vergoeding. Een voorwaarde voor het krijgen van de vergoeding is wel dat u moet kunnen bewijzen dat u letsel heeft door toedoen van een ander. Bent u een slachtoffer van letselschade? Dan staan onze letselschade experts in Almelo u graag bij.

Wat houdt letselschade precies in?

In de bovenstaande situaties kan letselschade ontstaan, maar wat is het precies? Letselschade is de schade die je oploopt door lichamelijk letsel of psychische moeilijkheden veroorzaakt door een ander. Er zijn twee type schades. Je hebt materiële schade, dit type schade is uit te drukken in geld. Denk hierbij aan beschadiging van uw spullen, kosten die u moet maken, of inkomen dat u misloopt. Anderzijds heeft immateriële schade betrekking op het verdriet, pijn, leed, of de vermindering in levensvreugde dat het slachtoffer ervaart door het ongeluk. Deze slachtoffers hebben ook recht op een compensatie, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hieronder enkele voorbeelden van letselschade.

Materiële letselschade:

  • Kosten ten gevolg van beschadigde spullen zoals een kapotte auto
  • Verlies van inkomsten
  • Kosten ten gevolg van medische behandelingen die niet worden vergoed
  • Kosten doordat u uw woning of auto moet aanpassen
  • Immateriële letselschade:
  • Pijn en ongemak veroorzaakt door een ongeval
  • Onzekerheid als gevolg van littekens
  • Trauma
  • Verdriet wegens het verlies van sociale contacten

Van de Kraats advocatuur, de letselschade specialist in de regio Almelo

Zoals beschreven kan letselschade op verschillende manieren ontstaan. U kunt als slachtoffer van letselschade te maken hebben met lichamelijk of geestelijk letsel. Dit kan financiële gevolgen hebben. Het zoeken van een letselschade advocaat in Almelo is dan van belang aangezien wij u kunnen ondersteunen bij het verhalen van de schade. Wij kunnen u geheel begeleiden bij het verhalen van de schade. Bovendien is de hulp van onze letselschade experts in Almelo kosteloos. Omdat elke zaak weer anders vereist elke letselschade zaak mensenwerk en maatwerk. Dit maakt dat persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit op nummer één staan bij onze letselschade experts in Almelo. Ook onderscheiden wij ons door middel van de inhoudelijke veelzijdigheid die we kunnen verlenen. Aangezien wij beschikken over medische en rekenkundige experts, naast onze letselschade specialisten. Hierdoor wordt uw unieke zaak ten allen tijde bekeken door experts met verschillende vakgebieden. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke begeleiding en adviezen. Dus bent u opzoek naar een letselschade specialist in Almelo, wij helpen u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn