Leuk om te geven: big green egg workshop

Leuk om te geven: big green egg workshopMijn vriend heeft vorig jaar een big green egg gekocht. Dat is een soort luxe barbecue of kooktoestel waarmee je buiten heerlijk kunt koken. Het was een vrij prijzig apparaat maar hij wilde het ding al heel lang hebben, dus heeft hij hem gekocht. Hij bakt er wel eens hamburgers op, maar verder deed hij er niet zoveel mee. Ik besloot hem toen een big green egg workshop gegeven voor zijn verjaardag. Tijdens een big green egg workshop leer je pas echt koken met je kooktoestel. Hij vond het een heel leuk cadeau en is een paar weken geleden langs geweest bij de big green egg workshop. Die heeft hij samen gevolgd met een vriend van hem die ook veel van koken houdt. Hij leerde er pannenkoekjes bakken op de big green egg, en groenten grillen. Hij kan nu allerlei gerechten maken die hij eerder nooit had gemaakt. Aankomende zomer kunnen we dus heerlijk buiten koken, dankzij zijn big green egg workshop. Ik denk dat het een erg leuk cadeau is voor mensen die een big green egg hebben. Je leert er namelijk echt koken met dit specifieke kooktoestel. Er zijn veel mensen in Nederland die zo’n luxe barbecue hebben staan, dus er is ook veel animo voor deze workshop. Ik boekte de workshop online, dus het cadeau was binnen vijf minuten al geregeld.

Big green egg workshop online boeken

Het online boeken van de big green egg workshop was eenvoudig te regelen via Pure Passie On Tour. De website vind je hier: http://purepassieontour.com/workshops/big-green-egg-workshop/. Pure Passie On Tour biedt allerlei kookworkshops aan en is ook in te huren voor koken op locatie. Dat is misschien leuk voor een feestje of bruiloft. Ik kan me wel voorstellen dat je zo’n act zou inhuren voor je bruiloft. Lijkt me heerlijk om een lekkere hamburger of versbereide hapjes te kunnen eten op een feestje. Ik heb zoiets nog niet geboekt, maar dus wel de big green egg workshop voor mijn vriend. Ik kan het zeker aanraden aan anderen, die bijvoorbeeld ook een cadeau willen geven aan iemand die een big green egg heeft staan. Zo kan diegene nog vaker gebruik maken van dit leuke kooktoestel en er alles uithalen. De big green egg is best duur bij aanschaf, dus hoe meer je er uit kunt halen, hoe beter.

Leuke uitjes boeken

Een big green egg workshop is niet alleen leuk voor vrienden, maar je kunt er ook een bedrijfsuitje omheen organiseren. Mij lijkt dat vooral interessant als je bijvoorbeeld in de horeca werkt. Er zijn ook andere soorten uitjes te boeken, bijvoorbeeld een:

  • Barbecue workshop
  • Teambuilding activiteiten
  • Andere kookworkshops

Een creatieve activiteit als koken kan natuurlijk een leuk teamuitje zijn. Mijn vriend heeft ook veel plezier gehad samen met zijn maat, toen ze naar de workshop gingen. Misschien probeer ik het ook nog wel eens uit als ik ooit met een vriendin wat leuks wil doen. Het kooktoestel staat immers in onze achtertuin en ik kan er net zo goed een keer gebruik van maken. Wil je ook een big green egg workshop boeken? Kijk dan op http://purepassieontour.com/workshops/big-green-egg-workshop/ voor alle informatie, tarieven en locaties. De workshops worden door het hele land gegeven op leuke locaties. Er is natuurlijk voldoende te eten en te drinken tijdens zo’n dag, en je doet heel veel inspiratie op om thuis lekker verder te gaan. Je krijgt leuke recepten en je kunt ook vegetarisch leren koken op de big green egg, met een workshop. Daarom is deze workshop heel geschikt voor allerlei mensen, van jong tot oud, van man tot vrouw.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn