Lokaalverhuur gezocht in Utrecht? Kies dan voor LearnWise!

Bent u opzoek naar een ruimte voor vergaderingen, trainingen, opleidingen, bijeenkomsten of een seminar om te huren? Kies dan voor lokaalverhuur bij learnwise. Wij heten u van harte welkom in Utrecht en bieden u een professionele leeromgeving met hightech infrastructuur voor een aantrekkelijke prijs. De lokalen zijn netjes, fris en modern ingericht. Bovendien beschikt het pand over een mooie loyale ingang met receptioniste om mensen wegwijs te maken of welkom te heten bij ontvangst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van learnwise als dé lokaalverhuurder in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie en sfeerimpressies.

Lokaalverhuur Utrecht learnwise

Bent u opzoek naar grote ruimtes om te huren? Wij bieden u lokalen tot maar liefst 25 werkplekken inclusief volwaardige online werkplek. Denk aan volledig geïnstalleerde pc’s of laptops met de door uw gewenste software. Dit is ideaal voor (IT) trainingen, opleidingen of cursussen. Heeft u geen pc’s nodig? Dan bieden wij uiteraard ook ruimtes ter verhuur aan in Utrecht waar tafels en stoelen staan volgens uw gewenste indeling. Dit wordt ook wel onze vergaderruimte genoemd en biedt tevens plek voor 25 personen. In de vergaderruimte die u eenvoudig kunt huren bij ons, is bovendien een HD-beamer aanwezig, een whiteboard en een flip-over om aantekeningen op te maken. Wilt u de training combineren met een lunch? Er is een inpandig restaurant beschikbaar voor een heerlijke borrel, lunch of diner. Op elk gewenst tijdstip kunt u bij ons een (vergader)ruimte reserveren in combinatie met een hapje of een drankje. Ideaal, voordelig en modern!

Voordelen lokalen en vergaderruimtes huren bij learnwise in Utrecht

Onze locatie is gevestigd in Utrecht, Leidsche Rijn. Hierdoor zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto. Vanaf de A2 is het circa 5 minuten. Middels het openbaar vervoer kunt u met de bus 4 x per uur naar van en naar Utrecht Centraal reizen. Dus ook voor mensen zonder een auto, zijn wij ideaal en snel te bereiken. Bovendien staat onze parkeerruimte gratis ter beschikking. Uiteraard bieden wij technisch perfecte, lichte en ruime vergader- en lokaalruimtes aan voor uw bijeenkomsten of trainingen.

Lokaalverhuur bij learnwise Utrecht:

  • Beschikken over 5 technische lokalen met 8 tot 16 werkplekken inclusief pc’s (indien gewenst met software op maat)
  • Beschikken over 2 vaardigheidslokalen met 25 werkplekken (indien gewenst met geïnstalleerde laptops)
  • Ieder lokaal beschikt over een HD-beamer, whiteboard en flip-over
  • Wifi gebruik is gratis
  • Alle faciliteiten zijn sfeervol en volledig verzorgd
  • Receptioniste die de gasten ontvangt en welkom heet
  • Inpandig restaurant voor een uitgebreide lunch, een borrel en diner, tot maar liefst 100 personen
  • Sfeervolle loungeruimte met koffie, thee en frisdranka
  • Technisch uitgebreide mogelijkheden
  • Voordelige prijzen

Als IT-opleider beschikken wij dus over volledig ingerichte lokalen en vergaderruimtes inclusief pc’s of laptops. Indien gewenst installeren wij van te voren specifieke software voor uw training of cursus, zodat u gelijk aan de slag kunt. Liever een lokaal of ruimte laten inrichten op locatie? Dat is tevens mogelijk bij learnwise Utrecht! We richten alles volledig in met 14 laptops, switches, servers, printers en bekabeling, een beamer en een flip-over.

Benieuwd naar meer informatie over lokalenverhuur Utrecht bij learnwise? Bezoek dan onze website: learnwise.nl! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor uw trainingen, cursussen, bijeenkomsten en andere vergaderingen klaar met moderne en volledig ingerichte ruimtes! Wij helpen u graag verder. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn