Maak gebruik van pallets

palletspoed - pallets

Als bedrijf komen ze je vast bekend voor: pallets. Met name winkels krijgen grote hoeveelheden voorraad aangeleverd op deze houten constructies. Het is een makkelijke manier om allerlei producten bij elkaar te houden en op die manier dus eenvoudig te vervoeren en bij een winkel af te leveren. Als distributiecentrum zijn deze producten dan ook onmisbaar. Wanneer je je pallets voor de nodige jaren hebt gebruikt dan zul je op een gegeven moment nieuwe nodig hebben. Weet jij niet waarvoor je daar aan het juiste adres bent? Dan vertellen wij je dat graag! Palletspoed helpt jou namelijk graag verder!

  • Vanaf 3,98
  • Nieuw
  • Gebruikt
  • Snel geleverd

Zoals je kunt zien is dit een hele fijne online winkel waar jij voor pallets terecht kunt. De prijzen die zij rekenen zijn zeer voordelig en je hebt de keuze om zowel voor nieuwe als gebruikte pallets te gaan. Het voordeel van nieuwe producten is natuurlijk dat je er langer gebruik van kunt maken en dat ze er nog helemaal gaaf uitzien. De gebruikte variant is daarentegen een stuk goedkoper en je kunt er uiteraard op vertrouwen dat ze er nog goed uit zullen zien en dat je er nog geruime tijd gebruik van kunt maken.

Het kopen van houten pallets

Heb jij meer nodig van dit product? Kom dan snel langs op de website van Palletspoed. Zij hebben verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Er zit dus altijd wel iets tussen wat goed bij jou past. Heb jij op zeer korte termijn nieuwe of gebruikte pallets nodig? Dan kun je gebruik maken van de spoedservice. Binnen 24 uur staat de bestelling dan bij je voor de deur en je kunt er dus meteen gebruik van maken. Heb je bijvoorbeeld ineens een grote bestelling van een bepaalde winkel ontvangen of staan een gedeelte van je pallets nog bij (een van je) klanten? Bestel dan snel nieuwe erbij zodat je je andere klanten niet teleur hoeft te stellen. Met de spoedservice van Palletspoed is dat namelijk nergens voor nodig. Heeft het geen haast? Dan wordt de bestelling die jij plaatst binnen 48 uur bij je afgeleverd. Ook dan kun je er dus op zeer korte termijn gebruik van maken.

Bestel de pallets op maat

Zoals je misschien wel weet komen pallets in de meest uiteenlopende vormen en maten. Het is dan ook niet gek dat niet alle soorten op de website van Palletspoed staan. Dit is bijna onmogelijk, want er is een zeer ruime variatie waar je uit kunt kiezen. Ben jij op zoek naar een specifieke variant of maat, maar kun je deze zo snel op de website niet vinden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om pallets op maat aan te vragen. Je doet dit eenvoudig via de website. Wanneer je op de desbetreffende link klikt dan word je naar een opdrachtformulier geleid. Hier kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent en wanneer je dit graag wilt ontvangen. Vergeet niet om de juiste gegevens in te vullen zodat een van de medewerkers van Palletspoed contact met je kan opnemen om de details met je te bespreken. Dit bedrijf levert door heel Nederland heen, dus we raden je zeker aan om gebruik te maken van deze service. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je uiteraard meer vertellen over de verschillende aspecten die we hier genoemd hebben. Als je bijvoorbeeld wilt weten wat de precieze staat is van de gebruikte pallets of waar je de producten allemaal kunt laten afleveren. Zij vertellen het je graag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn