Meubelen van steigerhout voor huis en tuin

Meubels van hout zijn altijd al populair geweest, maar de laatste jaren zijn ze nog meer in populariteit gestegen. Dit is vooral te danken aan de opkomst van de meubelen van steigerhout. Dit geeft producten een robuuste uitstraling en veel mensen trekt dit zeer aan. Natuurlijk is het stoere karakter van steigerhout heel erg geschikt voor tuinmeubelen, deze staan immers in weer en wind buiten en een stoere uitstraling past hier goed bij. Bovendien zijn dergelijke planken erg dik en kunnen daardoor goed tegen een stootje. Het is dan ook zeker een product dat goed buiten gebruikt kan worden. Maar niet alleen voor buiten zijn meubels van steigerhout mooi, ook binnen passen ze erg goed. Ze passen door hun tijdloze uitstraling heel goed in veel verschillende soorten interieurs. Of u nu een natuurlijke sfeer wilt creëren of juist een moderne inrichting wilt, het past er altijd goed bij. Ook in strakke of juist heel romantische interieurs is het helemaal op zijn plaats. Doordat producten van steigerhout van zichzelf een vrij neutrale uitstraling hebben, is het heel sterk afhankelijk van de producten waar u het mee combineert wat voor totaalbeeld u uiteindelijk krijgt. Een ding kan wel met zekerheid gezegd worden en dat is dat het een materiaal is dat erg lang meegaat, het heeft een lange levensduur. De meubels die ermee gemaakt worden zijn erg stevig en u zult er lang plezier van hebben. Bovendien kan van steigerhout eigenlijk ieder soort meubel gemaakt worden. Televisietafels, stoelen, eetkamertafels, salontafels, kasten en woonaccessoires, het kan echt allemaal. U kunt er dus voor kiezen om uw hele woning en tuin met meubelen van dit materiaal in te richten, maar u kunt ook voor een enkele blikvanger kiezen. Wat u ook kiest, zeker is dat het een mooi resultaat geeft.

Steigerhout ook voor op kantoor

Meubels van steigerhout zijn natuurlijk niet alleen maar heel erg mooi voor in uw eigen privé omgeving, ook op kantoor zullen ze zeker niet misstaan. Veel bedrijven kiezen voor een glimmende, strakke inrichting of ze kiezen voor meubelen van zwaar en donker hout. Maar wie zegt dat het per se zo moet? U kunt hier natuurlijk helemaal uw eigen draai aan geven, uw kantoor betekent immers ook uw keus. Kiest u voor een bureau van steigerhout, dan zal dit meteen een heel ander effect hebben dan een exemplaar van donker hout of een heel moderne, metalen variant. Het zorgt voor een rustige, vriendelijke en rustieke uitstraling en het zorgt voor een aangename sfeer. Natuurlijk kunt u voor uw bedrijf niet alleen maar bureaus van dit materiaal krijgen, er zijn ook diverse maten kasten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook voor verschillende andere delen van uw onderneming meubelen van steigerhout te krijgen. U kunt dan denken aan:

  • toonbanken en balies
  • statafels
  • uitklapborden of stoepborden
  • vergadertafels
  • zuilen

Met andere woorden, als u zou willen dan zou u bijna uw gehele kantoor of werkomgeving in kunnen richten met producten van steigerhout. Als u dit mooi vindt, dan kunt u dit natuurlijk zeker doen. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om één echte blikvanger te plaatsen, zoals een mooie houten toonbank. Dit kunt u dan combineren met meubels en inrichting van andere materialen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Maar zowel voor uw privé ruimte als voor uw zakelijke ruimte is het dus heel goed mogelijk om meubelen van steigerhout aan te schaffen.

Verschillende mogelijkheden

Vindt u meubels van steigerhout ook zo mooi en zou er graag wat van aan willen schaffen voor in uw tuin, uw woning of uw kantoor? Dan kunt u dit het beste doen via Eco steigerhout. Dit bedrijf biedt namelijk verschillende voordelen ten opzichte van andere bedrijven die dergelijke producten leveren. Het opvallendste verschil is het ecologische aspect. Dit is voor hen zo belangrijk dat zij dit in hun bedrijfsnaam terug hebben laten komen. Op wat voor manier komt dit nu in hun bedrijfsvoering naar voren? In de eerste plaats doordat zij alleen steigerhout gebruiken dat al eens gebruikt is of dat afkomstig is van FSC gekeurde bossen. Zij willen er absoluut zeker van zijn dat er voor hun producten geen oerbossen gepakt zijn. Een ander belangrijk punt op dit gebied is dat zij geen afval creëren. De houtrestjes en zaagsel die overblijven, worden namelijk weer gebruikt om te verbranden en zo hun fabriekshal te verwarmen. Ze gebruiken dus daadwerkelijk al het hout helemaal op. Ook wat betreft hun verpakkingsmateriaal kiezen zij graag voor duurzame opties. Het is natuurlijk geen optie om producten onverpakt te verzenden, maar het kan wel zo verantwoord mogelijk gedaan worden. Daarom kiezen zij voor verpakkingsmaterialen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Tot slot kiezen zij ook alle leveranciers uit op basis van hun duurzaamheid. Ondanks dat zij zich al erg richten op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering, proberen zij dit altijd nog duurzamer te maken en hiervoor hebben zij een speciaal team aangesteld. Dit is natuurlijk een goede reden om uw aanschaf bij hen te doen, maar belangrijk is dan ook om te weten of hun producten van een goede kwaliteit zijn en hoe ze er uit zien. De kwaliteit is absoluut in orde en over het uiterlijk van de meubelen van steigerhout die zij verkopen kunt u natuurlijk het best zelf oordelen door een bezoek te brengen aan hun website. Daarom kiest u dus naar Eco steigerhout.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn