Ontspan op ongekende wijze tijdens de noorderlicht reizen van Xplore the North

De weg naar pure ontspanning is niet eenduidig te vatten. Er zijn uiteindelijk verschillende wegen die naar Rome leiden en zolang je je eindbestemming bereikt, dan maakt de weg er naar toe niet heel veel uit. Maar in sommige gevallen is de weg er naar toe juist van groot belang, omdat deze weg bepaalt in hoeverre je op het eindpunt ook echt kunt ontspannen. Ook is deze weg in dat geval van invloed op de intensiteit van ontspanning. Dat klinkt natuurlijk contradictoir, omdat je tijdens de ontspanning juist alle vormen van intensiteit achter je moet laten. Maar dat hoeft uiteraard niet en het is dan ook maar net wat voor soort ontspanning je zoekt. Tijdens de noorderlicht reizen van Xplore the North heb je te maken met een vorm van ontspanning die vooral heel erg mentaal is. Dus hoewel je je tijdens noorderlicht reizen vaak best wel fysiek inspant, is de ontspanning toch heel intens te noemen op geestelijke niveau. Dat komt mede door de weg die je aflegt. Als je noorderlicht reizen gaat boeken, dan bereid je je voor op een reis naar het hoge Noorden. Je komt dan ook in een hele andere wereld terecht en dat maakt dat je meteen flink onder de indruk zult zijn. Het ongerepte landschap, de dikke laag sneeuw, het gevoel van verlatenheid; het zijn allemaal zaken de op intense wijze op je inwerken. Daardoor verlies je het contact met de dagelijkse beslommeringen en kun je echt los komen van je dagelijkse bestaan. Dat is dan ook precies wat de ontspanning mogelijk maakt en waarom je dit gevoel zo intenst kunt beleven. Dat komt omdat je je er meer van bewust wordt. Het is meer dan alleen de afwezigheid van iets, want dit gevoel van loskomen wordt gekoppeld aan de positieve waardering van de omgeving en alles wat je in die omgeving ziet en ervaart. Maar dan zijn er nog niet, want je je kunt tijdens de noorderlicht reizen ook nog eens genieten van het noorderlicht. Dat is als de kers op de slagroom die de hele ervaring compleet maakt. Als je tijdens de noorderlicht reizen van Xplore the North oog in oog komt te staan met het noorderlicht, dan valt alles om je heen als het ware weg. De context, de reis en alle ervaringen die je naar dat moment hebben gebracht verdwijnen naar de achtergrond en je voelt je als het ware 1 met de kosmos. Ondanks dat we nu weten wat het noorderlicht veroorzaakt, is het zeker niet zo dat het minder indrukwekkend is. Je voelt je klein en nietig terwijl je oog in oog staat met dit oogstrelende fenomeen. Het kan dan ook niet anders dat je een soort geestelijke rust vindt in dat moment. 

Kijk snel op de site voor informatie over noorderlicht reizen

Mocht je graag een van de noorderlicht reizen willen boeken, dan kun je terecht op de website van xplorethenorth.nl. Hier vind je meteen Ontspan op ongekende wijze tijdens de noorderlicht reizen van Xplore the Northallerlei handige informatie over de verschillende noorderlicht reizen. 

Boek een noorderlicht reis op verschillende locaties

Het noorderlicht is zichtbaar in het hoge Noorden. Dat betekent dat je dit verschijnsel vanuit verschillende landen kunt bekijken. Daarom is het niet meer dan logisch dat je via Xplore the North verschillende noorderlicht reizen kunt boeken naar landen als: 

  • IJsland
  • Noorwegen
  • Zweden

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn