Ook de Volkswagen Transporter kan winterbanden gebruiken

De Volkswagen Transporter is ongetwijfeld het bekendste busje uit de geschiedenis. Al in de jaren ’60 van de vorige eeuw was de Volkswagen Transporter erg in trek. U herkent de vrolijke kleuren van dit busje ongetwijfeld uit films uit die tijd of uit de popcultuur toen het busje veel gekocht werd door hippies. Tegenwoordig is de Volkswagen Transporter een stuk groter en wordt het door diverse bedrijven gebruikt als bestelbusje. Het leent zich uitstekend voor diverse aannemers. Van elektriciens tot aan loodgieters en van IT-services tot aan de pakketdienst, de Volkswagen Transporter is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. In deze tekst willen we het graag hebben over winterbanden voor de Volkswagen Transporter. Dit busje is niet al te licht, zeker niet als u het uitrust met gereedschappen en andere tools voor uw bedrijf. Ondanks alle technische hoogstandjes die  extra grip verlenen, kan het zo zijn dat u in de winter op een gladde weg van de straat schuift. Dat mag uiteraard nooit gebeuren en dat zal u ook vrijwel niet gebeuren als u winterbanden gebruikt. Het profiel van dergelijke banden is dieper uitgesneden en dat levert u bij natte wegen en bij ijzel vele malen meer grip op dan als u blijft rondrijden in uw Volkswagen Transporter met normale banden. Wilt u daarom snel banden voor de Volkswagen Transporter kopen? Kijkt u dan eens op onze website: jdbandenvelgen.nl.

We leveren 2 type winterbanden voor de Volkswagen Transporter

Omdat er voor de Transporter 2 verschillende winterbanden zijn kunnen we het ons voorstellen dat u niet precies weet welk type u het beste kunt gebruiken. Neemt u in dat geval gerust even contact met ons op. We zijn uiteraard telefonisch en via de mail bereikbaar. We hebben niet enkel Volkswagen Transporter banden in ons assortiment maar onder andere ook de volgende merken en modellen:

  • Audi, BMW en Mini.
  • Maar ook binnen Volkswagen hebben we banden voor Golf, Passat, Polo en diverse andere.
  • En vergeet niet om ook eens bij de velgen te kijken.

Volkswagen Transporter winterbanden kopen is een goed idee als u het hele jaar door goed bereikbaar wilt zijn. Als u een bedrijfje hebt dan is de kans zelfs groter dat u er in de herfst of winter vaker uit moet. Leidingen die uitzetten en knappen, kapotte centrale verwarmingsinstallaties of misschien helpt u mensen met pech onderweg. Zo ziet u maar weer hoe belangrijk het is om uw Volkswagen Transporter goed uit te rusten. En dan hebben we het niet enkel over de machines en gereedschappen aan boord, maar ook over de winterbanden.

Wissel in de herfst alvast naar winterbanden

Het kan geen kwaad om minstens een half jaar op winterbanden rond te rijden. In Nederland kan het weer ineens omslaan en als er veel bladeren op de weg liggen dan is er al een groter risico op ongelukken. Winterbanden bieden u aldus veel meer grip tijdens regen, sneeuw, bladeren en ijzel. Is het echter droog weer en houdt de droogte lang aan zoals in de zomer? Dan werken winterbanden veel minder goed dan de normale standaardbanden. Het is dan zaak om ze spoedig te wisselen. Vindt u het interessant wat er speelt op het gebied van banden en velgen? Wilt u weten wanneer we acties hebben of een nieuw assortiment aan banden zodat we wellicht ook u kunnen voorzien? Volg ons dan via de sociale media. Dat is de ideale manier om snel aan informatie te komen. U kunt ons volgen via Facebook, Twitter, Google+ en diverse andere vormen van sociale media. We hopen u daar snel aan te treffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn