Op zoek naar een boiler voor in de keuken?

boilergarant heeft een ruim aanbod boilergarant.nl. Wanneer u zoekt naar een boiler voor in de keuken dan bent u op het goede adres. Met een warmwaterketel beschikt u snel over warm water in de keuken.  

Keukenboiler: Soorten boilers

Bij boilergarant zijn er twee soorten boilers voor in de keuken. De eerste is een “IN” keukenboiler. De “IN” boiler wordt in het keukenkastje geplaatst. De tweede is een “UP” boiler deze wordt juist bovenop een kastje geplaatst. Qua prijs en functies zijn er nauwelijks verschillen, het ligt er vooral aan welke boiler in jouw keuken past. Wij zijn een erkend boiler leverancier en hebben in het assortiment het A-merk Tesy. Een keukenboiler heb je al vanaf €99.  

Waar moet je rekening mee houden?

Omdat er veel verschillende soorten boilers voor in de keuken zijn is het soms lastig kiezen. Want hoeveel liter moet een keukenboiler hebben? En hoe zuinig zijn deze boilers bijvoorbeeld. 

Het aantal liters van mijn boiler in de keuken

Keukenboilers zijn dus specifiek voor in een keuken gemaakt. Hierdoor hoeft er alleen gekeken te worden naar het aantal liters wat gebruikt wordt in de keuken. 

De meest populaire keukenboilers zijn “IN” boilers. 

  • IN boiler 6 liter
  • IN boiler 10 liter
  • IN boiler 15 liter

Het is dus handig om eerst na te gaan hoeveel liter je normaliter verbruikt in de keuken voordat er een boiler voor in de keuken wordt aangeschaft.

Energiezuinig

De keukenboilers van boilergarant zijn allemaal erg energiezuinig. Doordat het water snel warm is wordt er weinig water verspilt en zal het erg kostenbesparend zijn. 

Kokend water toevoegen

Tegenwoordig willen steeds meer mensen gebruik maken van kokend water uit de kraan. Bij Boiler Garant heb je de optie om een boiler met kraan uit te kiezen. Hierdoor is er de mogelijkheid om kokend water uit de kraan te tappen voor bijvoorbeeld een heerlijke kop thee. 

Installatie op maat

Heb je zelf geen idee hoe een boiler voor in de keuken moet worden geïnstalleerd? boilergarant heeft handige monteurs die langs kunnen komen om de warmwaterketel te installeren. Zo weet u zeker dat de boiler goed wordt geïnstalleerd en heeft u er zelf geen werk aan. Vraag bij het kopen van een boiler voor in de keuken gelijk een offerte aan voor het installeren van uw boiler. De boilers van boilergarant komen uit de grootste fabriek van Europa voor boilers. Kwaliteit gegarandeerd. 

Garantie op boilers

Bij boilergarant krijgt u op elke boiler een garantie van drie jaar. Dit geldt ook voor het online bestellen. Is de boiler toch niet helemaal naar uw verwachting? Of heeft u toch een ander model nodig? Geen zorgen, u krijgt het geld gewoon terug. Bent u toch niet helemaal zeker over welk soort boiler het nu moet worden? Neem dan gauw contact met ons op of kom langs voor advies. Wij staan voor u klaar. Ook kunt u altijd nog gebruik maken van de keuzehulp. Dit is een snelle en eenvoudige test die bovenaan de pagina te vinden is. Binnen dertig seconden is de test al ingevuld. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn