Op zoek naar een goede legbordstelling?

Sinds 2013 vormt de Divisie Bosal Magazijninrichting een zelfstandige onderneming met de naam Europe-Racking.nl. Bosal is een fabrikant van uitlaatsystemen en trekhaken. Daarnaast produceert deze groep ook precisiebuis, dakdragers en speelt dit bedrijf een leidende rol in de productie van technisch hoogwaardige katalysatoren. In het begin ontwierp Bosal enkel magazijninrichting voor haar klanten. De doelmatige inrichting verbeterde hun opslagefficiency. Al gauw hadden andere bedrijven een grote belangstelling voor de opslagconcepten (magazijninstellingen) van Bosal Magazijninrichting. Europe Racking N.V. gaat verder op de weg die Bosal had ingeslagen. Zij ontwerpen, produceren en verbeteren systemen voor magazijninrichting, door bijvoorbeeld het maken van legbordstellingen. Bij de productiefaciliteit, welke gevestigd is in Nederland, worden maatwerkoplossingen voor complexe opslagproblemen ontworpen en gemaakt. Europe Racking staat met een gemotiveerd team medewerkers klaar voor als u vragen heeft. 

Overzicht legbordstelling multisysteem

Het Multisysteem is een van de meest gangbare opslagsystemen die de Divisie Bosal Magazijninrichting heeft ontworpen. De voordelen van een legbordstelling zijn dat deze gemakkelijk te gebruiken zijn en een lange levensduur hebben. Een kort overzicht van het legbordstelling multisysteem is:

 • Het legbordstelling Multisysteem is geschikt voor kleine lichte voorwerpen tot halfzware voorwerpen.
 • Het draagvermogen per legbord bedraagt maximaal 200 kilogram. 
 • De dieptes van de legbordstellingen variĆ«ren van 300 millimeter tot 600 millimeter.
 • Legbordstellingen zijn erg geschikt als basis voor een mezzaninestysteemvloer.
 • De stellingen zijn in alle RAL kleuren mogelijk.
 • De Divisie Bosal Magazijninrichting heeft naast het legbordstelling multisysteem zelf ook een uitgebreid assortiment aan accessoires.
 • Het multisysteem wordt gebruikt in onder andere magazijnen, kantoren, webwinkels, bouwmarkten en archieven. 

Specificaties legbordstelling multisysteem

Het legbordstelling multisysteem heeft een aantal specificaties welke het systeem handig maken voor in bijvoorbeeld een magazijn. Deze specificaties zorgen ervoor dat het legbordstelling multisysteem gemakkelijk te gebruiken is en een lange levensduur heeft. De specificaties van het legbordstelling multisysteem zijn:

 • Het legbordstelling multisysteem kan gemaakt worden met diverse frame diepten. De mogelijke frame diepten waarmee de legbordstelling gemaakt kan worden zijn: 300 millimeter, 400 millimeter, 500 millimeter en 600 millimeter. 
 • De standaard frame hoogte van een legbordstelling multisysteem varieert van 1000 tot 2900 millimeter. 
 • De standaardkleur van de frames is RAL 5009. Dit is een azuurblauwe kleur.
 • De standaard lengte van een legbord van het legbordstelling multisysteem is 485/971 millimeter. 
 • De legborden van het legbordstelling multisysteem hebben ook een standaard afwerking. De standaard afwerking van de legborden kan zijn dat deze verzinkt worden of dat deze de kleur RAL 7035 is. RAL 7035 is een lichtgrijze kleur.
 • Het draagvermogen per legbord bedraagt maximaal 200 kilogram. Door meerdere legborden te combineren kunt u meer dan 200 kilogram aan spullen opslaan in uw magazijn, kantoor of bouwmarkt.
 • De legborden van het legbordstelling multisysteem zijn verstelbaar in hoogte. Deze zijn verstelbaar in hoogte per 50 millimeter. 

Heeft u vragen over het legbordstelling multisysteem? Of wilt u meer informatie? Op de website van Europe Racking kunt een brochure downloaden. Verder kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kunt u doen door het contact formulier in te vullen welke op de website van Europe Racking. Ook kunt u een email sturen naar het emailadres dat ook op de website vermeld staat. Verder kunt u voor meer persoonlijk contact langskomen op het hoofdkantoor in Culemborg.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn