Op zoek naar een letselschadespecialist?

Bent u op zoek naar een letselschadespecialist? Neem dan eens een kijkje op de website van campsadvocatuur. Wij zijn een advocatenbureau met jarenlange ervaring op het gebied van letselschade, verzekeringsrecht en familie- en erfrecht. Wij treden louter op voor slachtoffers van letselschade.

Wat is letselschade en wat doet een letselschadespecialist?  

Letselschade kan iedereen overkomen. Een letselschadespecialist helpt u bij het afwikkelen van de financiële kant van de letselschade. Stel, u valt in een niet goed afgedekte put en breekt uw been. U kunt hierdoor niet werken en mist een aantal belangrijke deadlines. Wie gaat de schade vergoeden en kunt u überhaupt uw schade verhalen op een andere partij? Een ander voorbeeld is een zware medische misser, waardoor u misschien wel slechter functioneert dan vooraf aan een ingreep of behandeling. Voor dit soort vragen en zaken is een letselschadespecialist. Wij van Camps Advocatuur hebben twee letselschadespecialist(en) fulltime aan het werk. Zo kunnen wij u altijd antwoord geven op al uw vragen en helpen wij u graag met het zoeken naar een oplossing voor uw geleden schade. 

Waarom een letselschadespecialist?

  • Wij zijn niet zo maar tevreden met de resultaten van onderhandelingen met verzekeraars
  • Eventueel (in overleg met u) kan er worden overgegaan tot een gerechtelijke procedure 
  • Wij werken met onze eigen medische adviseurs en specialisten
  • Wij onderhandelen met alle soorten verzekeraars
  • Wij zijn er voor u als slachtoffer

Is een letselschadespecialist iets voor mij?

Een letselschadespecialist kan u bij meer zaken helpen dan u misschien denkt. Zo zijn wij gespecialiseerd in het onderhandelen met verschillende soorten verzekeraars. Zeker wanneer deze verzekeraars een trukendoos hanteren,  kunt u als slachtoffer het gevoel krijgen dat u machteloos staat tegenover deze grote en ervaren tegenstanders. U kunt u moedeloos en kwetsbaar voelen tegenover deze partijen. Daarom is het ten alle tijde verstandig om hier niet alleen in te staan. Wij van Camps Advocatuur hebben kennis van zaken en ervaring met deze partijen. Wij behandelen uw gegevens met de grootste zorg en zien er persoonlijk op toe dat de afspraken die er gemaakt zijn ook daadwerkelijk nageleefd worden. Vanuit onze passie voor het beroep, maar vooral vanuit onze passie om u als slachtoffer de best mogelijke oplossing kunnen bieden. 

Wij weten vanuit persoonlijke ervaringen hoe het is om bepaalde handelingen niet meer te kunnen, bepaald werk niet meer te kunnen doen of een hobby die u door gevolgen van uw letsel niet meer kunt beoefenen. Wij kunnen er op toezien dat u behandeld wordt door de beste medische specialisten om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wanneer verzekeraars hier de nood niet van inzien kan dit zeer stekend zijn voor u als patiënt. Onze letselschadespecialist helpt u verder. Met onze hulp kunt u rekenen op een passende vergoeding, zonder dat u genoegen hoeft te nemen met een minimale vergoeding vanuit uw verzekeraar, of die van een andere partij. Ons doel is gerechtigheid voor onze cliënten. Zodat u weer verder kan met uw leven en met zaken die er voor u toe doen. Bezoek voor meer informatie of contact onze website campsadvocatuur.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn