Op zoek naar realistische klantervaring?

Wanneer jij online aan het shoppen bent, vraag je je soms weleens af hoe betrouwbaar een webshop is. Je gaat dan de ervaringen van klanten lezen, maar je bent er inmiddels wel achter dat deze niet altijd even betrouwbaar zijn. Bij 123klantervaringen kun je nu de oprechte klantervaring lezen! Hoe denken mensen echt over een bedrijf? Was de levering echt zo snel? Waren de producten echt wel van goede kwaliteit? Al deze dingen kun je terugvinden op de website. Ook kun je hier jouw klantervaring met een bedrijf kwijt die wat minder positief is. Hier wordt jouw ervaring ook echt gelezen en gebruikt. Op de website van het betreffende bedrijf heb je namelijk vaak de kans dat jouw negatieve klantervaring gewoon simpelweg wordt verwijderd of wordt overstemd door alle positieve ervaringen. Op de website van 123klantervaringen kun je al jouw klantervaringen kwijt, zowel positief als negatief, en word je eindelijk gehoord. Daarnaast weet je zeker dat de klantervaringen van andere consumenten ook echt waar zijn waardoor je met zekerheid iets kunt bestellen van een webwinkel waar jij je twijfels over had. 

Door 123klantervaringen kun jij weer veilig online shoppen en wordt jouw persoonlijke klantervaring ook daadwerkelijk gehoord!

Waarom is klantervaring belangrijk?

Klantervaring is belangrijk voor zowel jezelf als voor andere consumenten die gebruik maken van de services van bedrijven. Als je bijvoorbeeld op een webshop terecht komt waar ontzettend leuke kleding wordt verkocht, maar de prijzen zijn dermate laag dat het bijna te mooi is om waar te zijn waardoor je eigenlijk niet zo goed durft te bestellen, dan is het handig als je kunt lezen over de klantervaring van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van deze webshop. Je kunt verschillende vragen hebben:

  • Wordt er daadwerkelijk geleverd?
  • Is de kwaliteit wel goed?
  • Hoelang duurt het tot ik mijn geld terugkrijg als ik iets retourneer?
  • Krijg ik ook wel echt mijn geld terug als ik iets retourneer?
  • Hoelang duurt de levering?
  • Kloppen de maten op de website wel? 
  • Is er een klantenservice die mij ook echt kan en wil helpen?

Voor al deze vragen kun je terecht op de website van 123klantervaringen! Hier vind je alles wat anderen die jou voorgingen over een bepaald bedrijf te melden hebben en deze recensies zijn altijd 100% betrouwbaar. Staat het bedrijf waarover jij jouw goede of slechte klantervaring wilt delen er nog niet tussen? Dan kun je deze altijd toevoegen aan de discussie. Zo help je anderen met het delen van jouw ervaringen. 

Hoe werkt dit?

Voordat je iets gaat bestellen op het internet kan het nooit kwaad om even een korte controle uit te voeren over of een website betrouwbaar is of niet. Op 123klantervaringen.nl kun je de klantervaring lezen van verschillende consumenten die jou voorgingen en hoe bedrijven hierop hebben gereageerd. Op basis hiervan kun jij vervolgens goed ge├»nformeerd jouw keuze maken om bij een webshop iets te bestellen of juist niet. 

Maar ook voor webshops is 123klantervaringen een uitkomst. Het kan namelijk ook nooit kwaad om als webshop de klantervaring van jouw klanten in te zien en om daarmee de klanttevredenheid in de gaten te houden. Hier kun jij als webshopbeheerder vervolgens weer slim op inspelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn