Op zoek naar wandbekleding print?

Op het gebied van interieur decoratie, reclamebelettering en XL prints kan metroxl alles wat u wenst ontwerpen, produceren en monteren. Of het nu gaat om muurdecoraties in graffiti stijl of een reproductie van een fresco op het plafond van een oud grachtenpand. Welke wandbekleding print ook bij uw doelen en smaak past, bij metroxl kunnen ze het maken! Kijk op: metroxl/wandbekleding-print/

Het is tijd voor een wandbekleding print

Muurbekleding is misschien wel het lastigste onderdeel van het inrichten van een ruimte. Het is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling. Het is vaak eng om voor grote oppervlakten een kleur of dessin te kiezen. Je wilt dat het representatief is, maar je wilt ook zorgen dat de mensen die de ruimte benutten zich er welbevinden. metroxl helpt u met een advies op maat en staat garant voor een topresultaat.

Bij een wandbekleding print van metroxl heeft u de keuze uit:

  • wandbekleding met print in de vorm van een lichtwand
  • naadloos behang met een eigen ontwerp
  • fotodoek met gewenste afbeelding
  • wandbestickering

metroxl denkt met u mee als het gaat om duurzaamheid, stijl en uitstraling van interieur decoratie binnen uw bedrijf, maar heeft ook alle kennis en kunde in huis voor de technische en praktische uitvoering. 

Hoe een wandbekleding print het verschil kan maken

“Kunst verbindt mensen.” De eerste zin uit de toespraak van een directeur bij de officiĆ«le onthulling van de nieuwe wandbekleding print in de ontvangsthal. “Er zijn geen woorden voor het verschil dat dit mega kunstwerk hier maakt. Ik heb de eerste dag na de plaatsing van de wandbekleding print staan kijken vanaf de vide. Mensen en kinderen krijgen een warme gloed over hun gezicht als ze langs de wand lopen. Het lijkt wel of ze blijer zijn en elkaar op een meer positieve manier aandacht geven.” Een goed voorbeeld van wat een wandbekleding print kan doen voor uw bedrijf of instelling. Voor het welbevinden van uw klanten, uw medewerkers, uw patiĆ«nten.

Dat een wandbekleding print ook van invloed kan zijn op de uitstraling van uw bedrijf, blijkt uit de volgende reactie: “Sinds ik de grote witte wanden in ons pand heb laten bekleden door metroxl met een fantastische moderne wandbekleding print, in warme kleuren, worden de blikken van passanten gewoon naar ons toe gezogen. Het is een echte eye-catcher! Bovendien voelen mijn medewerkers en ik ons nu veel meer thuis op onze werkplek. Ik had dit veel eerder moeten doen.”

Een wandbekleding print kan u helpen zich te onderscheiden: “De wereld voor een heleboel mensen een stukje mooier maken. Het was niet mijn hoofddoel toen ik metroxl vroeg om mijn restaurant van interieur decoratie te voorzien. Ik wilde graag bezig zijn met mijn eigen “topsport” en was niet zo bezig met de inrichting van het pand. Totdat ik tijdens het adviesgesprek merkte dat ik iemand tegenover me had zitten die net zoveel passie voor zijn werk heeft als ik en ik begon te begrijpen dat ik, als we onze werelden samen zouden laten komen, mijn restaurant tot een ongekende totaalbeleving zou kunnen maken. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Een plus een is toch echt honderd in dit geval!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn