Plafondlampen van Directlampen.nl

Plafondlampen zijn niet weg te denken uit een huis. Plafondlampen zijn ze niet alleen functioneel, ze brengen ook sfeer en gezelligheid. Plafondlampen zijn niet zomaar een aanschaf die je doet. Het is belangrijk om je thuis te voelen in je eigen huis. Na een lange dag werken is het prettig thuis komen, wanneer uw thuis sfeer en gezelligheid uitstraalt. Wij helpen u graag om u thuis te kunnen voelen in uw eigen huis. Het assortiment van Directlampen.nl is erg breed. Zo is er volop keuze voor iedereen. Het is belangrijk om te weten in wat voor ruimte de plafondlampen bevestigd gaan worden.

Zo geven platte plafondlampen diffuus licht en is hiermee geschikt voor het verlichten van de gehele woonkamer. Wil je slechts bepaalde delen van de kamer belicht hebben, dan is het de overweging waard om te kijken naar plafondlampen met richtspots. Het doel van de ruimte is belangrijk om rekening mee te houden. Het uitzoeken van mooie plafondlampen kan een klein feestje zijn. Onze showroom is ook zeker een bezoekje waard. Zo kunt u onze producten met eigen ogen bewonderen. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u van dienst te zijn, en uw vragen te beantwoorden.

Het kopen van plafondlampen bij Directlampen.nl heeft onder andere de volgende voordelen voor u:

 • gratis verzending
 • gratis retour zenden
 • 2 jaar garantie
 • achteraf betalen

Wij zijn in het bezit van een webshop keurmerk. Wij zijn hiermee lid van Stichting Webshop Keurmerk. Dit heeft voor u onder andere als voordeel dat wanneer u het idee heeft dat uw klacht door ons niet juist is afgehandeld, u zich kunt richten tot deze organisatie. De geschillencommissie neemt vervolgens uw klacht in behandeling. Wij vinden als bedrijf het bieden van kwaliteit erg belangrijk, en het serieus nemen van onze klanten.

Lichtadvies over plafondlampen door onze specialisten

Lichtadvies is wellicht een optie die u in overweging kunt nemen, wanneer u niet zeker weet welke plafondlampen geschikt zijn voor welke kamer. Bij Directlampen.nl hebben wij specialisten hier voor in dienst. Het uurtarief bedraagt 60 euro, exclusief kilometervergoeding. Bij het aanvragen van dit advies, hebt u de keus uit verschillende opties, te weten:

 • Telefonisch lichtadvies

Hiervoor belt u met het gratis telefoonnummer 0800-5008. De medewerkers van onze helpdesk staan u graag te woord voor het inplannen van een afspraak, voor een gratis consult.

 • Advies in onze lampenwinkel in Veenendaal

Via ons gratis telefoonnummer, kunt u een afspraak maken voor een lichtadvies op maat in onze winkel. Het voordeel hiervan is dat u de gelegenheid krijgt om veel armaturen brandend te kunnen zien.

 • Lichtplan zilver

Het is mogelijk om ons per post of e-mail de ruimtes en het interieur van uw woning toe te sturen. Belangrijk is dat u hierbij de lichtpunten op de plattegrond aangeeft. Ook het budget is uiteraard belangrijk om rekening mee te houden. Wij geven u een eenvoudig lichtadvies. Dit advies wordt gegeven door onze lichtspecialist, voor maximaal 2 vertrekken. De kosten voor dit advies zijn 95 euro.

 • Lichtplan gold

Hiervoor geldt in principe hetzelfde als voor ons lichtplan zilver. De gegevens die we nodig hebben, levert u ons per post of e-mail aan. Onze lichtspecialist geeft een advies voor maximaal 5 vertrekken. De kosten voor dit advies zijn 245 euro.

Door onze hulp in te schakelen kunt een goede keus maken uit onder andere ons assortiment plafondlampen. Mocht u er zelf niet uit komen, dan zijn onze specialisten u graag van dienst.

Zoals gezegd hebben wij een grote diversiteit aan plafondlampen in ons brede assortiment. Om het u gemakkelijker te maken, bieden wij u onze keuzehulp aan op de website. U kunt onder andere kiezen uit welke sfeer u wenst, voor de te verlichten ruimte. De volgende opties zijn mogelijk:

 • Design
 • Eigentijds klassiek
 • Industrieel
 • Klassiek
 • Modern

Ook voor kinderkamers hebben we vrolijke, speelse plafondlampen. Wenst u meer een luxe uitstraling in de verlichten ruimte, dan zijn onze design plafondlampen een goede optie. Zo zijn er voor iedere leeftijd en smaak geschikte plafondlampen beschikbaar.

Blijf automatisch op de hoogte van aanbiedingen

We vinden het bij Directlampen.nl belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen huis. Zeker op donkere winterdagen, is het soms nog wel eens lastig om vrolijk te zijn. Buiten is het grauw en donker, en door het ontbreken van zonlicht kunt u wat neerslachtig worden. Dit erkennen wij van Directlampen.nl. Lichttherapie kan in zo’n situatie uitkomst bieden. Op onze website hebben we hier een blog over geschreven. Wist u dat jaarlijks 400.000 mensen leiden aan een herfst-/winterdip? En wist u dat deze therapie niet alleen effectief is voor een herfst-/winterdip, maar ook een effectief hulpmiddel is tegen een burn-out, slaapproblemen of een jetlag? Dit en meer kunt u lezen in ons blog. We schrijven overigens vrij regelmatig blogs over dit soort onderwerpen. Natuurlijk verkopen wij niet uitsluitend plafondlampen. Ook voor diverse andere lampen kunt u bij ons terecht. Geregeld hebben wij nieuwe aanbiedingen. Deze kunt u ook vinden op onze website. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot 70%. Op deze manier kunt u goedkoop een mooie lamp aanschaffen, van een goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat de voorraad beperkt is. Dit in tegenstelling tot de rest van ons assortiment. Ben je op onze website beland, vergeet dan niet om je ook aan te melden voor onze online nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte van alle aanbiedingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn